Коментари - До 2 г. смартфоните ще прожектират холограми | IT.dir.bg
назад

До 2 г. смартфоните ще прожектират холограми

След 2 г. мобилният ни телефон ще може да прожектира холограми като във филма “Междузвездни войни”, твърди стартираща компания от Калифорния

Обратно в новината

Коментари - До 2 г. смартфоните ще прожектират холограми | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че аз холограми и в момента виждам на третата салатааа

Ше стане ама няма да стане.

щом пентагона е наи-големият инвеститор , не ми го хвали . то пак ще са записи , подслушвания ...

и ще ти пускат ел магнитни вълни да те дрогират и ще правиш къквото ти кажат от земното правителство

че ще стане дори и след 5. Верно е че има едни полчци, които го демонстрираха миналата година ама едва ли ще стане сеоро масово.

Абе, я да попитам! Сегашните мрежи и телефони, като поддържат видео разговори, колко от вас провеждат такива?(Визирам телефонни видео разговори, а не такива по Скайп-майп.)

Важное да може да стриймва видео, а дали ще го ползваш за разговори е лично предпочитание.

Абе някой още живеят със спомена за СССР. Има отдавна Холограми. И технологиите са толкова напред, че на наскоро в Лос Анджелис прожектираха холограма на Майкъл Джексън на огромна сцена в изпълнение на неиздавана приживе негова песен. Който иска може да потърси видеото в нета. Наскоро пък Японците от Power Japan Plus направиха супербатерия зареждаща се много бързо и с огромен живот в сравнение със литиево-йонните които ползваме, при това напълно безопасна.

Млади момко прочети поне малко какво е холограма.

Младежо, не бъркай холограми с хламиди.

Синие ночи! Мы пионеры, Дети рабочих! Близится эра Светлых годов, Клич пионеров: Всегда будь готов!

За да има МОБИЛЕН 3D холграмен прожектор до 2 години в телефоните, означава, че трябва да има такъв СТАЦИНАРЕН сега. Сега даже на теория няма такъв, ама след 2 години щяло да има. Да де само дето казват, че щял да бъде 2D пък някой ден и 3D. Това малко като вица добре плувахте днес(2D), утре ще ви пуснем и вода в басейна(3D).

Колега, по долу съм го писал - влез в сайта на Christie Digital (има и други, но тези са най-известните) и просто си поръчай Holo прожектора HD18K. Може да видиш и демото им, още от 2009-та в YouTube, когато излъчват на живо концерт от Лондон към Орландо, Флорида. Докато един от изпълнителите не минава през края на зрителното поле на камерата, по никой начин не се разбира, че на сцената са холограми, а не живи хора!

Колега 3d мапинга далеч не е холограма.

Колега, толкова сте бързал да се похвалите как знаете за едни проектори, че три пъти сте писали за тях, а не сте прочели какво са. Споменатият от вас модел ИЗОБЩО НЯМА НИЩО ОБЩО С ХОЛОГРАМИ, а е обикновен мощен мултимедиен проектор с HD разрешаваща способност.

5000 пиксела на инч.... бая микроскоп ще трябва да ги види човек :D . (към 5 микрона...) Може би са имали предвид 5000 пиксела на кубичен инч, което пък е малко, 17 пиксела на инч идва, бая бучесто ще е - но ако го направят да работи ще е сериозно нещо.

Тогажа да си пуснеш порно на телефона....безценно:)))

Реално ние правим секс с мозъка. Ако сте гледали научно фантастични филми-върви се към 3 д и 4 д всичко.Така избираш секс партньор и той прави всичко ,със закачени диоди на мозъка ти.Реалния контакт ,ще бъде заменен със стимулации. Хареми за мъжете и жените.Дрогата,преяждането,препиването,безразборния секс е свръх стимулиране на сетивата.Тоест ,тотално закотвяне в тялото,и странно но никаква връзка с действителността.Тези холограми са още един стимулатор на сетивата,като 3 д киното и т.н.Друг вид дрога.

За някои хора не съм сигурен дали имат мозък. :) разни там блондинки, мутри, чалгари и т.н.

Как с мозъка бе, секс се прави с ... айде да не казвам с какво.

Детска играчка. :-) нищо особено. Няма да подобри качеството на разговора. Обикновено, когато човек говори по телефона не желае да бъде гледан, а само слушан. Може да прави хиляди неща и това е причината видеотелефоните да не прокопсат. на това съдбата ще е същата. :-)

И ше падне едно гледане на порно..

Те първо да измислят батерия дето да кара поне цял ден ..............пък тогава такива детинщини да иноватират !!!

С това заглавие реших, че и моята нокиа ще може след две години да прожектира холограми.

Че то, и сега можеш, ако имаш видеоизход на нокията :) Само си купуваш един холо-прожектор на Christie Digital за 18К в зелено и си готов :P

Усещах, че нещо ме пързалят тези от дир-а. Има ли го в МОЛ-а т'ва нещо?

Трябва и батерията да се подобри, за да има адекватна поддържаща роля при прожектирането.

E, остава само да се разбере, кой ще купи първи технологията - Apple или Google (на Samsung 99% няма да я продадат, докато има поне двама големи американски играчи). И, без да съм фен на Apple, съм на мнение, че ако са те, iPhone 7H (от HOLOgram :) ), би могъл да бъде наистина хит, с нещо наистина ново в него.

На всички ще я продадат, то е повече от ясно!

те самсунг щото ще пита и ще се молят а няма да пуснат по добра преди тях....справки - огризката)))