Коментари - Слух: Galaxy S5 с нов тип батерия и QHD дисплей | IT.dir.bg
назад

Слух: Galaxy S5 с нов тип батерия и QHD дисплей

Samsung вече потвърди, че ще представи новия си флагмански смартфон Galaxy S5 най-късно през април, а сега се появиха нови детайли за устройството.

Обратно в новината

Коментари - Слух: Galaxy S5 с нов тип батерия и QHD дисплей | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това за батерията на Ифона е верно - за около час зарежда до 100 процента.

Вярно е но зомбитата на Гнусмас, смятат, че е вярно само това в което те вярват. И понеже не вярват че е така значи в техните мозъчета лъжеш. :):);)

Ама е 1400 Mah а тука става въпрод за 2900

Само че всеки ден, нали? Неясно от колко процента стартира.

тъпо

"Посочва се, че тя може да е с капацитет 2900 mAh и да е изработена по нова технология на американската компания Amprius" Всичко на жълтурите е по инженерна разработка на американски и западни компании. То е като в архитектурата - архитекта дава идеята , проектанта смята как точно може да стане и остава техническото изпълнение ... това последното звено са Samsung. Когато трябва сами да се оправят се вижда пълната им безидейност. S6 ще е размерите на Note 3 и т.н. докато се появи някой иноватор който да обърне индустрията в съвсем друга насока.

Ще ти кажа само, че 15 години след като японците са били до един с мобилни телефони ти все още си въртял шайбата по дуплекса на БТК. Само виж в Гугъл колко фирми има, които изобщо не продават извън Азия, но на собствените си пазари са избили конкуренцията...

За разлика от теб аз съм бил в по-голямата част от Азия вкл. Япония и заминавам пак след броени седмици. Много добре знам какво има в Акихабара , Шинджуко или Натан Роуд в Хонконг да кажем. Няма място за сравнение между японци и корейци . Това за което само си чел аз съм го виждал и го виждам . та баш тук нацели грешния човек с който да се заяждаш. Ако искаш може да говорим в конкретика за адреси , магазини , начин на търговия или ако щеш пазарлък ... само в Акихабара са над 250 магазина за електроника и цяла Япония се стича да пазарува там. За това , че много неща са само за японския пазар си прав. Там тестват пазара за продукти които останалия свят ще види доста по-късно и то само ако са добре приети. И пак да ти кажа - Япония все още е на десетилетия напред спрямо корейците. Не се залъгвай по няколко пиксела повече и измислените извити дисплеи ... само виж новите флагмани на Сони смартфоните. И да , в момента американците диктуват посоката на технологиите. Андроида корейци ли го разработиха и наложиха ???

Добре, че iProne-а не е с батерии, правени от Panasonic в Китай... Няма америакнска фирма, която да може да си направи всичко. Самсунг обаче могат. Да, може на не е top quality, но свободата и функционалността, които получаваш за парите на iProne примерно е в пъти повече. Всеки сам си преценява кое му е важно. Аз лично мразя изкуствено ограничени устройства, затова избягвам също да купувам от Sony (понеже видях, че си ги споменал по-долу). Каквото тяхно съм имал все го псувам. Последно купих едно DVD, което има USB вход. Е по никакъв начин не мога да ползвам този вход, без да включа DVD-то в телевизора, по-безумен интерфейс не бях виждал. Предишното не-Sony DVD можеше, но се предаде след 6 години работа.

И какво от това? Да не би да ти порасна? Американци или жълтури , какво значение има? Мери своя инструмент, не този на другите.

Защо нямате редактор на темите. За втори ден пишете Фаблет

phablet

Фъфлят братле.

На гърба на новия модел ще има и презрамки за да се носи като раница на гърба, а вечер може да се окачва на пирон на стената и да се ползва като телевизор.

Сaмо зa двa чaсa и ще побирa 20% повече порции в тaвaтa...

Спокойно ще има и мини модел с размера на иФон.

А аз си мислех, че мята Lumia е с голям екран, като н таблет ... Тив избиха рибата с този лаптоп.

Няма ли да е с крив екран, че уча децата сега да пишат на криви повърхности, за да им е лесно после в един по-крив свят? :):):)

Света на обърнатите китки ли?!

"а освен това ще е комбинирана с нова система за бързо зареждане, която ще позволи пълното й зареждане за 2 часа. " Голяма иновация. Айфона ми се зарежда за около час, а дори не е последния модел.

Не е само твоя айфон който се зарежда за един час,всички нормални телефони се зареждат за толкова време.Аз също не мога да зацепя какво искат да кажат с това "бързо зареждане" за два часа,явно има някаква грешка при превода,или статията е писана от доста некомпетентен човек.

Зареждаш от 20 до 100 процента за един час? Смартфон? Вярно?

"Amprius's silicon anode technology was originally developed at Stanford University and enables dramatic improvements in the energy density and specific energy of lithium-ion batteries." Да ти го преведа ли? А с твоя счупен iProne се скрий някъде. Батерия с два пъти по-малък капацитет я зареждат за час, о чудо невиждано... Като знам как скъсява това живота на батерията и че на iProne-а е под капачето, т.е. несменяема, хич, ама хич не бих се радвал... Но пък от друга страна те всяка година пускат два тунинга на предния модел, не ви е проблем да ги сменяте два пъти годишно... Така или иначе няма да сте фьешън ако сте с по-старата пръчка, за какво ти е да има дълъг живот устройството...

Това си е направо извращение с тези размери. Истински таблет и то с Андроид. Не мерси!

Е ако наистина сложат 2560 на 1440 точки дисплей просто за трета година най-добрият модел ще им остане S3. Кой вижда пикселите на S4 (1920 на 1080) та да ги иска и още по-нагъсто та да има за какво да се харчи батерията.

Слух: S5 ще прави МУСАКА (с голям капацитет - цяла тава) и още нещо :)

Наско, баси детето си.

И ще опрощава грехове

Май след година,ще се наложи всички подобни устройства да се продават с раница за носене на гръб..

Айде де.... Заредил съм бира и чипс - почвайте! :-)