Снимки разкриват защо стелт самолетът B-2 прилича на летяща чиния

Формите на бомбардировача са създадени с цел да намалят забележимостта му от радарите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, дават се трилиони долари за оръжия: САЩ, Китай,Русия,ЕС....а за лечение на болни хора пари няма...Браво !!!

Едно време какви чинии имаше!

Абе вие лястовица в полет не сте ли виждали ... Всичко е назаем от природата! ... Обаче, скоро ще трябва да се връщат тези заеми!

Бате, като снимате триъгълник отблизо с широкоъгълен обектив естествено че ще е кръгъл. Само дето тази илюзия е само отблизо. А триъгълна летяща чиния ....

Чинии има във всякакви форми, кой каза, че задължително трябва да е кръгла.

На мен не ми е ясно защо няма вертикално кормило тоя самолет.

За да се намали радарната му площ. Заради това се управлява от компютър. Откаже ли пилотите нямат контрол върху повърхностите за управление

всичко друго, но не и на летяща чиния.

Б-две евре в небето на бившата СФРЮ. Близо 2,5 трилиона бакса отшумяха в космоса. Стига стари бракми. При това неефективни и непотребни.

Б-две УМРЕ в небето на бившата СФРЮ. Да го ева.

Свалиха F-117 Nighthawk. Ползвали са ги от 1983 до 2008 година. През 1991 във Войната в Залива с тези самолети блокираха иракското ПВО.

Умрели са ти много мозъчни клетки. Б-2 няма нищо общо с небето на СФРЮ

Да ти изпратя 500рубли?Но след това не искам да пишеш идиотщини.

За тия пари свирка ще ти направи но има вероятност да станеш комунист по сексуален път се предава те си казах сами :)

Deus Vult

Не виждам смисъл в тази технология.... Във време, в което войната се е трансформирала в дезинформация и зомбиране на общества, използване на миниатюрни дронове, приличащи на детска играчка и неразличими от птица за радарите, във време на воюване чрез репресии и санкции, епоха на кибер-война....

През 1999 година сърбите свалих един такъв стелт...

Съвсем друг самолет свалиха бре

Свалиха F-117 Nighthawk. Ползвали са ги от 1983 до 2008 година. През 1991 във Войната в Залива с тези самолети блокираха иракското ПВО.

Ганьо пак е преял със лук, сланина и боб, мощно залива отгоре със евтина джибра. Отново язди куцото си магаре,отстрани висят дисаги фрашкани със "празни" кауни, тикви, картофи и целият свят му е крив,защото останалите държави произвеждат,ракети, сателити, дрони, самолети, хеликоптери, кораби, подводници, компютри, радарни системи,телефони.......

Руските с нищо не могат да ги сбъркат.

Парковка для грузавиков, Голандии.РошАнна........ поемай болшой ГУИЙ сука, блядьььь.

Нека трошат още милиарди за безумни и безполезни джунджурии. Видя се Ф35 за какво става (пояснявам: за нищо)

По-точно нищо не се видя. Лети над Сирия и Ирак и после научават от новините, че е минал.

или от сърбите научават , когат го калабикнаха, и се извиниха, че незнаели че бил НЕвимим

Брейй, че кога пък сърбите свалиха Ф35? Посмали бе, манго....

Спрях ги защото се виждат като бял ден руските радари

Те и тия руслямци от Вагнер мислеха така и после станаха на салата Вагнер, а руслямците с техните Ц-400 не разбраха какво става.

Разбраха те ама си траят :) и в Либия си траят и в Сирия малко ли генерали си заминаха и там. Абе до червения площад има макдоналдс но до белия дом няма мавзолей на някой руски вожд

Стоянчо пак е препил!

Не прилича на летяща чиния. Прилича на сплескан негърски гъз с тясна цепка по средата.

Е така е... Едни мечтаят за летящи чинии и виждат такива... ти си мечтаеш за сплескан негърски гъз и това виждаш... всеки с мечтите си...

То на тез бомбардировачи днес само името им е стратегическо... и отдавна служат за бомбардировки само на онези аборигени дето с калашник и джапанки попиляват разните му там тюлени.

Като аборигените от Ирак примерно. Друго си е с безаналогови оръжия да бомбардираш воръжени сьс супер мега прашки аборигени и те да ти свалят 30 самолета. и още толкова да паднат от единствения и безаналого самолетоносач на въглища.

С400 редовно ги пропуска. Същото се очаква и от С500.

В играта на MicroProse от миналия век ХСОМ, имаше подобен самолет.

след 100г и руските окупатори ще имат такъв ..ха.ха.ха ама първо трябва да му направят извратен руски клонинг както винаги.

Инерцията в малоумието ви държи още, но трябва да се страхувате от китайски клонинг. Руснаците са малко по-напред.

след 3-то шише водка са особено напред...... Русия батка е толко назад, че нямаш и идея. Путлер унищожи Русия по-зле от колкто Борисов руши България. Най-тъжното в историята с Навални е, че това е истината за ФСБ - Федерална Стьрка Белье

Вам виднее!

кви руски окупатори ве малоумнико, я кажи 1 държава окупирана от Русия, тъпанар

Не бе, те не окупират, те "освобождават". Що не зададеш този въпрос в Грузия примерно? Или в Украйна? Ако се върнем към "светлите" времена на СССР списъка рязко ще достигне до цяла Източна Европа и Средна Азия.

Чети тъпако, чети. Дори в момента са окупирали Курилските острови, Крим, Осетия и още много. А как са клали поляци при бунтовете в "неокупирана" Полша през 19 век, мани-мани.

Боко такива ли поръча? Че се бавят толкова F - вете.

нее, той поръча 'невидими' - още никой никъде не ги е виждал

Само невидими медицински хеликоптери са ни доставени.

Да им издигнат паметник на нацистите това е тяхна разработка ама не им отърва истината

Бах тез нацисти, бе! Всичко измислили... Да се чудиш, как изгубиха войната направо. А сега да питам, що нацистите не измислиха такива неща и в СССР? Един калашник, една ракета и до там. Измряха ли, избягаха ли, що ли?

Има го в много документални филми ама няма кой да гледа и просто не са могли да го направят защото са нямали технологията и материали малко са изпреварили времето като много други учени

А нацистите са го видели от природата и просто са надраскали общата форма по подобие на един определен вид птица. Никаква разработка не са имали в смисъла на нещо, което са изкарали на бойното поле. Да не говорим пък за стелт технологии и други.

Истината е че стелт технологията е Руска, руски е физика които я измисля но бяга на запад като всеки разумен руснак

абе всяко нещо снимано с широкоъгълен или макро обектив прилича на извънземно по обясними причини.