Сноудън: Светът е по-хубав без Facebook

Специалистът, разкрил програмите за онлайн шпиониране на САЩ, споделя мнението, че социалните мрежи са вредни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е едновременен срив на Фейсбук и Инстаграм? - Едно добро начало!

БРАВО.........

Света СЪС Фейсбук, Инстаграм и т.н. Е ПО-ХУБАВ Само пълно нищожество може да каже че с тях е по-лош. А е по-хубав защото НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. Аз не ползвам нито фейсбук, нито Инстаграм. Така че дали и ги има или няма ми е все тая. Но това че имам избор прави света по-хубав. Това че има хора на които им харесва да ги ползват прави света по-хубав. Света е по-лош от троловете ползващи тези социални мрежи, които НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ по същност от троловете коментиращи по форуми и бясно крещейки това да се забрани, онова да се забрани.

Пишеш, че е хубаво да има свободен избор, но наричаш тези, които не предпочитат социалните мрежи нищожества. Тоест те нямат това право на свободен избор :) Прочитай написаното и го осмисляй, защото сам си противоречиш.

Научи де да четеш, и то не както дявола евангелието.

Бабо, бабо ! (Дада, Дада) ! Защо са ти толкова много минусите ?

Заради идиотче с ИП сменячка което не може да понесе, че му го е набил до сливиците.

... и Туитър, Инстаграм

Вредни са и то много, колко хубав би бил света без тях наистина. И с телефони пак можем да се свързваме, останалото е клюки и показност.

а най-добре да няма и ИП сменячки за набиване на плюсчета и минуси, щото никой не те оценява :))) смешик

Вярваш ли в това, което написа ?! :) Нека не се обиждаме, сваля разговора на доста ниско ниво :)

усети ли сега, че не сме ние дето ядем колците с доматите, а самия ти?!

"шпиони под прикритие" ха ха ха ха тоя си загуби работата от тъпотията си и съвсем изтрещя... и кой е действащ шпионин който не е под прикритие? :)))

Retard!

Пак някой в Dir-а се е "загубил в превода", ама то, кога ли е било по-различно?!? Думите на Сноудън са "eavesdropping spies", т.е. буквално, "шпиони, които ви подслушват", а не "secret spies", или "undercover spies", или "hidden", "covert", "shrouded", "cryptic" и т.н.