Собственици на iPhone 11 се оплакват от лесно надраскване на екрана

Драскотините се появяват дори само при носене на устройството в джоб на джинси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой собственик на Ай ходи с джинси, и ако го прави, значи не е достоен за тоз апарат! Ключове, стотинки...ха-ха, що не се драска от кредитни карти? Залепвал ПРАХ !!! Това говори за низостта на ползващия. Запомнете! Джаджата е ориентирана не към ВАС, а към возещи се в Ролс Ройс-и, които имат охрана, която им плаща сметките и камериерка(иконом), който да им отваря вратите. И носят копринени костюми!

важното е, че са куул и собствениците им са умни, красиви и безкрайно елитарни. :-)

Епъл искат да продават по 80-100 милиона устройства на година, а вие ги пратихте в премум сегмента с продажби от стотина хиляди макс. :-) Направо ги обрекохте на фалит от раз. хахах :-)

БГ-иноооо! Кух си на несвита зелка, караш таралясник, с цената на Ай, дал си органите за Ай и НЕ РАЗБИРАШ от ИРОНИЯ! Не ще заживееш по-добре с Ай в джоба!!! Колкото до свръхбранда - след 6+ само седименти!

Тези с Rolls Royce трябва да са луди за да ползват IShit или как беше - I Phone. Ако си говорят по некриптирана телефонна връзка....няма да са притежатели на Rolls Royce.xa.xa.xo.

Собствениците на бъгдроиди да не хранят марката, като ходят с парче пластмаса за 109 лв с ДДС .Аз не карам Ролс Ройс и по здрав и свестен телефон от Епъл не съм имал. Пък съм сменил сума бъгдроиди и странно, когато е било с епъл винаги ми е ставал много по- лесен живота.

Не съм привърженик на тая марка ,но гледах как Джери тества един такъв телефон и мога да кажа че няма как да се надраска от носене в джоба ,освен ако ппотребителят не си е натъпкал джобовете с супер абразивен материал.Монети и ключове немогат го надраскат