17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде си, Аполо Нанай си за коментар?

Чекай, че са е объркан. 30 статии от които 25 за открития и достижения на САЩ и само една за Руслямска държава и то за оръжие и мега гей парад на червения площад

Кой пита?

комуниста,що се напъваш като те знаем каква стока гнила си,я кажи ти какви си измислил в жалкия си живот на клеветник

Жалките комунисчета, много се напъвате да се приравните с мен, наричайки ме комунист и клеветник, но си оставате нещастни червени боклуци. Не, боклуко, аз не съм като теб. Дори и в това което си написал се проявяваш като лъжлив клеветник.

по това че обиждаш истината се познаваш бе пенсионер червен нещастен който сега троли за сороски пари,заради такива като теб предатели сега сме на това дередже,краднахте след 9 9 и избихте хората които имахаи можеха и след 10 11 станахте крадци и предатели заради стотинки,затова те наричам крадлив комунист и не съжалявам за това защото си се родил предател на национални интереси и такъв ще умреш,и колкото и да се напъваш си оставаш страхлив плъх който се крие по сенките и пръв напуска кораба

Ей това сте червените мекерета нещасти! Само лъжа след лъжа ръсите и нагло другите обвинявате за своите действия. Китайското Хихикашо менте и гаров милиционер пак е тръгнал по следите на дедите си, крадливи лъжливи комундета. И това че ти си милишионер пенсионер, не значи че и другите сме. А това, че си плъх е очевадно, най малкото защото крадеш никове и те е страх да застанеш зад свой ник и да отстояваш думите си. Ти си гнида и нищожество, което може само в гръб да напада хората и се напикава и насира от страх, ако застане лицие в лице с тях. Умирай дъртак нещастен.

Гледам коментарите и виждам че маймуните са избягали от Зоологическата градина. Нито един смислен коментар! Няма ли кой да ви закара до Терапията?

самият апарат няма да кацне обратно на Земята - той ще остане в космоса завинаги. Само дето остане ли в орбита, все някога ще кацне ... по един или друг начин.

Няма да остава в орбита, защото се движи бързо. Намаляване на скорост до приемлива такава за последващо навлизане в атмосферата изисква много повече гориво за апарат от 880кг, отколкото само спускаема част от под 100 кг. Затова спускаемата част с двигателя и част резервоарите ще се тодели и към 800 кг ще отлетят извън орбита. После може да лети милиони години преди да "кацне" някъде.

Фалшификаторите които излъгаха света за Аполо Нанайси, лъжат и за астероидите и за сондата. Първо няма никакви стероиди и логично щом няма такова нещо и никаква сонда която да иде до нещо което го няма не може да има. Толкова е проста, но и в същото време елегантна, логиката с която разкривам конспирациите на чифутите, евреите, юдеите, масоните, илюминатите, рептилите, извънземните. Аз съм Аполо Нанайси, аз съм Питрагора на нашето време.

Дето ще дойдат на земята,дали няма да се появи някой нов вирус като Ковит?

Не само, че ще дойде, ами и ще бъде много страшен! Ще обикаля по селата и ще яде цървулите на селяндури, като теб. Кошмар!

Дето ? земята ? Ковит ? Бива неграмотност но чак толкова. Само в едно изречение. Мисля си, че можеш по-добре.

Ще върне обратно дисертацията на бат Бойко за разгъването на пожарникарския маркуч, изучана подрабно от местните обитатели

Поредния кухоглавец, дето само бойковия му е в устата.

До писалия по-горе наса-боклук и крадец на имена: Единствената причина да си оцелял досега в този живот - е че си ЛУД ПО ЦЯЛАТА ГЛАВА. Иначе много хора досега да са ти отворили черепа с удар на лопата - но просто ги е гнус от такава хлебарка. Продължавай да спамиш с по 50 гнусни поста на ден - под всевъзможни откраднати имена, вкл. моето - и скоро ще видиш докъде ще те доведе това. Има неща, от които дори лудите ги е страх. Единственото друго, което "печелиш" така - е че всички хора тук виждат, че големите фенове и защитници на НАСА са всичко на всичко 2-3ма идиота - единият от които, ти - напълно луд.