Sony пусна нов Walkman

Джаджата е с изкуствен интелект за подобряване на качеството на звука

Обратно в новината

Коментари - Sony пусна нов Walkman | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Маняци всякакви. Карам кола за 45 хил.лв., но не бих дал 7 хил. за аудиоуредба за кола. Обаче съм виждал стар Голф с такава, който едва ли струваше и половината от цената ѝ. Не го разбирам, ама като си имат мераци. Хората са казали "Кеф цена няма".

Телефон и абонамент към spotify е предостатъчно

глупост на sony(sorry).тези самураи си витаят в един техен свят и технологиите им се забавиха с 30 години.Китайците имат хиляди такива устройства за по $10.кой глупаак ще плати $600 за такава глупост?

Сещам се един такъв аудиофил беше си вмъкнал в PC - то DAC, и ми се хвалеше колко му била качествена музиката. Викам му какво, слушаш,той - FLAC. Дай да го чуя тоя FLAC. А той ми вика не можеш щото нямаш DAC на Mac -a. Пуснах му го, на неговите слушалки и моят Mac, имаше минута мълчание, след което си тръгна с посърнал вид. 400 лв. за това устройство, еми не.

Страхотен е! Toва е бюджетен уолкман за аудиофили! Подържа си LDAC и AptX HD! 3.5 mm букса и Wifi!

Както и Bluetooth 5 разбира се! НО ако искаш да се насладиш на пълното качество едни качествени слушалки отворен тип през 3.5 мм изхода! Например Sennheiser HD 650!

Бутни и страпоня у аспуха и го пусни го на макс......да брьмчи в синхрон с басса

Може и да бъркам, но ми се струва, че няма да има успех. Хората все повече разчитат на мултифункционални устройства, с които можеш и да слушаш музика, освен всичко друго. В днешно време това са телефоните. Устройство, което изпълнява само една функция (музика) едва ли ще има пробив, особено на такава цена. AI наистина може да подобри звука, но вече има и телефони с AI за определени функции.

Пореден маркетингов напън, колкото да се спомене марката из медиите...и разбира се с ИИ. Толкова пари заради единия спомен отпреди 30 години. И аз имах, не беше Сони а няква по-куча марка, не ми стигнаха парите за по-качествен. И главата му беше "моно" вместо "стерео".....Батериите му свършваха доста бързо.

Обречен продукт. В алиекспрес е пълно с такива плеъри които никой не купува. Защо ли...

ИИта, подобряване на звука ... ала-бала дрънки трънки ... ако носталгията на някой сега пенсионер едновремешен младеж от 80те на миналия век не може да продаде тази машинка нищо не може да я продаде. някои неща са просто отживелица и големите компании трябва да спрат да се уповават само на носталгия.

Това не е прицелено към масовата публика. За маниаци е, каквито има. Затова и струва скъпо, няма как да продадат бройки, които да го направят да струва

Така е, това е плейър за аудиофили. Не е масов продукт. Цените на подобни устройства са космически - има такива над 10 000лв. Ето вижте тук напр. https://kirov-high-end.bg/category/type-products-categories-7?orderby=pricefrom&order_direction=desc

Като е за аудиофили, що не е лампов?

Леле какви маркетингови шитни са написали тези от Сони! Хубавият джобен плеър струва такива пари.

Сигурно е готин, но съвсем ненужен. Аз DSD си слушам и сега на телефона през външен USB DAC за $100.

Имаше време когато Уолкмен беше религия... ама полека-лека се предадох и се примирих да използвам телефона си за плеер.

Отдавна съм си свалил всичко, що става за слушане от Замунда и Зелка! Сони да си ближат раните на това недоразумение...

Ти, ако мислиш, че в замунда има нещо дето става за слушане, 'начи жестоко си се объркал :)

има flac-ове!

За 400 евро две фолкаджийки ще вървят до мен цял и ще ми пеят на ушенце!

Личи ти че си скапан чалгар

за 400 евро не само ще ти пеят.....

За тея пари ще хванеш две кръчмарски певачки.