"Союз МС-22" изведе в орбита двама космонавти и американски астронавт (видео)

Планирано е екипажът на руския кораб да извърши 49 научни експеримента до 28 март 2023 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Политическия театър си е театър. Бизнеса си е бизнес.

ФАЩ и Русоя май и правят 3-ка на гейропата

Кога ще фръкне бидона на мъск? Къде се скрихте бе тролчета - дада, дп, хехе Къде е списъка с иновации и успехи направени от мъск? Най големите му успехи са на борсата да манипулира акциите на тоя или оня, който си е платил Сека обаче как ще лапне туитър за 45 бимки, опаа имало и други лъжци. Мъск си помисли че само той може да лъже, а дръгите не. Ха да му е честит туитър-а

Много грухтене - нула смисъл. Типично по путинофилски. Дерзай, педи.

Добре че са рашките, щото краварите, откакто измряха германските инженери, не могат да отлепят от Земята! Те толкова са ходили и на Луната! А сега събират пари на балабурниците, че ще се ходи на Марс. А едни други лапнишарани ги разхождат на височини колкото е тавана на обикновените пътнически самолети и ги лъжат, че са летели в Космоса! Тези мискини краварите, са готови за пари и майка си да продадат, та с едни хохли ще се церемонят. Преди години, в миналия век, един друг, като Мъск беше парцелирал Луната и прибираше парите на тъпите кравари!

Поглеждаме - американците летят на трето поколение кораби и ракети. Руснаците летят на ракетата на фон Браун. хахахахахахахах

В САЩ вече частни компании правят космически полети, а Рассия все още е нищо повече от такси с двигател дизайн от 70-те. А, между другото нали нямаше да ходят на МКС повече - сглобиха ли нещо различно от пластмасов макет?

правят се отадавна такива полети но в Холивуд!!

Пратили "двама голи и един без гащи" с " два цифрови и един дигитален фотоапарати" на " своите шии и врат" ..... Как така да не се възхитиш от така написаната статия!

Ще тестват нов вазелин за хехе, че стария не работи вече а варела на мъск е заземен

Извинявай, но аз си падам по жени, а не по травестити путинофили. Намери си някой друг, да те опъва. :D

Абе, като знаем кумирите ти и техните "флуидни" полове, можем да се досетим, какви "жени" имаш предвид ...

Кумирите ми са Ботев, Левски, цар Иван-Асен втори, Пайсий. Все българи. Въобще не можеш да сравниш вашият кумир Путин, с тях. Те са били истински мъже. А ето още нещо - тези, които постоянно говорят за педерастия, сте винаги вие, путинофилите. Ама винаги. Каквото и да грухтите, все на там ви влече. Айде моля, да не приписвате бляновете и желанията си, на нормалните хора. Ние, нормалните, единствено ви презираме. Въобще не желаем да имаме нещо общо с вас и вашият идол, Путин.

Докато запада ни облъчва с досадна пропаганда си въртят бизнеса с Русия. Нищо ново.

Кучетата си лаят, керванът си върви.. Та, така

Вместо да се превърнат в технологичен гигант, кагебистите в Кремъл избраха да са орките на Земята.

Русия е технологичен гигант.

Технологично, морално и икономическо джудже.

САЩ пак са пратили някакъв Африкански ШПИОНИН- Дявол маймуна , вместо да сложат някой американец.. Като убият негър- маймун,а СПАСЯВАТ и Бъклгараи и Русия и САЩ !!! Негрите са алчни и гадни животни, които искат да ти ОТКРАДНАТ Бизнеса, Работат и Парите и да ти ЗАВЗЕМАТ държавата.

Американеца е за експеримента.Забременяват ли джендъри в безвъздуно пространство!!!

трябва да наглежда орките да не изядат МКС

Нали се сещате за последния гражданин на СССР - Сергей Константинавич Крикальов - Герой на Съветския съюз и Герой на Руската Федерация. Летял и със ракета и със совалка, че и комбинирано. Излита с ракета, връща се със совалка. Индевър, Дискавъри, Съюз… Та, да видим текущите. Излитат със Съюз от Русия, да видим къде и с какво ще се върнат…

Американчето излита от Русия и се връща в Мехико :)

Само че СССР не е държава и няма граждани. Гражданите са на съставните съюзни републики. Иначе е интересно скалъпена история, някой се е постарал да изглежда трогателно но не се получава.

Погледни Уикипедия https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Сергей_Крикальов И да ти кажа уважавам хора, които са били 6 пъти в космоса и са летели на всичко възможно в своето време. Въпроса не е в това а в историята. И не напразно го наричат последния гражданин на СССР.

Шило

Супер новина!

Саманта Кристофорети е командир на западната част на станцията и при изброяване на екипажа е редно да се споменава на първо място.

кво като е неккъф си там командир? оназ й работа мирише на виолетки ли, нещо богоподобна ли е? Ай сиктир бе, кви глупости пишеш, какво толкова важно има това за темата - че пак скапаните руснци вдигат със своя допотопен батут космонавти/астронавти в МКС, само и само да продължава работата там?

Дотогава ще има ли къде да се върват?

Тези не се ли мразеха? Ха ха ха...

трябват поне 2 страни за правдоподобен конфликт

Догодина байдън

Какъв джендър е астронавта?

RUBIO.В превод от испански -блондин:)

нали Руснаците крадат чипове от перални миялни,а Хамериканците ползват супер чипове!!! Тяхната ракета още седи като паметник.

https://www.youtube.com/watch?v=pdJmkjQIXmM&ab_channel=NASAVideo

Еми те сега двама на един ще го набият и ще му вземат чиповете ! И сега какво излиза - Тук УЖ се бият , заплашват се ядрена война , а си летят заедно в Космоса ?! Ние простите как да го тълкуваме ?!

Щото е на ГАЗ.А газ нема.Сиромашия:)))

Двама космонавти и един астронавт?!

Астронавта ще слезе на последната спирка !

Ако наистина са толкова конфронтирани, както изглежда, най-добрия експеримент ще е да разкачат кабелите и тръбите с другите модули и да се отделят от МКС. Но май всичко изглежда един голям цирк с цел да се отдели Русия от света.

Само космонавт и астронавт ли? Тайконавт нямаше ли? Че са много различни понятия ... но на български правилното е космонавт.

Длъжността е написана в трудовия договор.

Е нали уж са врагове?

Всичко е цирк, големите правят пари за сметка на малките и отделно държат плебса в страх и подчинение