Коментари - Мъск ”случайно” каза паролата за световния нет | IT.dir.bg
назад

Мъск ”случайно” каза паролата за световния нет

Илон Мъск „случайно“ издаде паролата за глобалния интернет.

Обратно в новината

Коментари - Мъск ”случайно” каза паролата за световния нет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

егати, тоя от къде ще вземе толкова матриал за тия 12 000 сателита??? Тва да не е самовар. И няма ли да стане голяма гъчканица в тоя космос? Ама е хитро говедото, после ще ги дооборудва сателитите с ТОЛ система и който иска да лети из космоса - ще си цака.

Моля, някой да ми обясни каква е разликата между сегашния интернет и този, правен от Мъск "глобален планетарен". Навярно има, но не я схващам. Щото и сегашният ми изглежда глобален.

То сегашния е глобален, но като идеш на някой никомо неизвестен остров или насред сибир или някоя пустиня няма да имаш нет. Нещо като сателитните телефони, заради които моторлора дефакто фалира.

Глобален е, където има изградена наземна инфраструктура и прекарани кабели. Това изключва доста голяма територия от планетата. Както и доста голям брой от населението. Идеята е да имаш интернет навсякъде, не само у вас или в покритието на мобилен оператор. Не е чак толкова невероятна идея, колкото се опитват да я изкарат някои, току-що излезли от пещерите. Просто към момента е доста скъпа. Както е било всичко, което към този момент го смятаме за едва ли не най-обикновенна и евтина технология.

Иди в Северна Корея, да видиш колко е глобален интернета.

глобален ти е ако се приемаш за център на вселената докато седиш опулен пред компа.

Всъщност са няколко паролите: 1, 123456 и qwerty

Фейк нюз - глобалната парола е 1234

Браво. Тоя като нищо може да издърпа ЮАР пред Северна Корея в космическите изследвания.

Само детството му е минало в ЮАР

Паролата "мартеници" ли е?

Поролата за първия полет на космоНафт до Алфа от кентавър е ChleniX... Ох, как се изтървах. Отивам да си сменя гащите.

А кой ще чисти сателитния боклук после? Интересно как се допуска частна компания да замърсява със замах и без това вече замърсената околоземна орбита...... Руснаците де спят?

Руснаците замърсяват океана. Те са единствените които изстрелват подводници... :)

Когато зелената боя се лее, а литият е кът, се получават такива биполярни резултати.

Абе нямаше ли да ви е по-лесно да напишете 1100-1300 километра?

Тоз е е..а си човека !!! Парви коли, ракети, спътници, соларни паркове .... Абе кога ти остава време?!?!?! Както я е подкарал скоро Амбър ще избяга! Зарежи ги тез глупости. Сайдисвай редовно Амбер, че ша я гледаш кат теслата дет замина в космоса!

Гогов, що ми криеш коментара, че новината е на една седмица?

Щото си много не-остър за да коментираш иновациите.

тая новина не е ли от преди седмица или имам дежавююююю...

Казва се the Mandela effect: Нещом което мислят, че се е случило, а то не е.

Казва ефектът много гледане на Досиетата Х

Да каже кога леля гичка ще пазари компанията му...

Този е вреден. Да

И тоя се е взел насериозно нещо... Нещо много пари са решили да откраднат от нас хората, за да направят такива огромни мрежи за следенето ни.

Ще следи уя ми.

Смях....Да си го ползва сам тоя интернет....интернет който зависи от времето и с latency сигурно най малко 3 секунди...На хората вече 100mb/s не им стигат тоя тръгнал "глобален интернет " да прави. Продължавай да измисляш глупости Мъскин да не вземат да избягат инвеститрите наливащи пари в тъпите ти идеи

Абе, хакер, на теб за какво не ти стигат 100mb/s ?

Ами не се бъркай там където не разбираш бе льоло....6 души като ползват тубата и гледат oline TV и 100 са малко....а тоя абдал тръгнал топлата вода и тоалетното казанче да измисля....и преди да коментираш ползвали сме и сателитен интернет и 50Мб 4G и нищо не е по стабилно от 200mb оптичен кабел.....айде бегай у лево

"4 500 caтeлитa нa виcoчинa 1,1-1,3 xиляди ĸилoмeтpa. Oщe 7 500 ĸocмичecĸи aпapaтa щe ce нaмиpaт в мнoгo пo ниcĸa opбитa" Ъ?...

А като заработи Русия и Китай ще могат ли да блокират съдържанието??

Очевидно ще е по късно. Не знам колко време е нужно за направата на 1 сателит ама трябва да прави по 20 на ден за да изпрати 12 к сателита в космоса за 2 години!