17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия си приватизираха и презастроиха небето

Тоя космос се превърна в едно голямо сметище - кой ще го чисти

Това са т. Нар наносателити. Големината им е колкото кутив.Те летят на 550 км височина и дават възможност за много изследвания. Те работят 2- 3 години след което изгарят. В България също има вече фирми които правят разработки в сферата...

Русия ще реши окончателно проблема с ядреният арсенал.

Затова ли рашистите се изтеглят от околностите на Харков, а Рогозин се дърли с Мъск в Туитър?

Аплодисменти за първите американски стъпки в близкия космос.

Едната кутия Stalink Block v1.5 е 295 килограма. Колко е голяма сам прецени.

Това слънце ти е дошло вповече, пак си слънчасал.

Ма следенето ви със социален рейтинг трябва да е подсигурено така, че да не може да го махнете с некъв си там палеж. Стар Линк после Чиппинг и те така.

Явно броят на шпионските сателити над Украйна е намалял по някаква причина.

"Компанията SpaceX изчислява, че изстрелването на общо 11 000 спътника..." боклукът в околоземна орбита започва да приема апокалиптични размери. ама инак се борим за климата с возене на газ с танкери от майната си. до нищо добро не може да доведе това безумно поведение.

Няма да има место на земята, където да се скриеш.

Във всяка една секунда в небето на планетата земя има едновременно 11 000 самолета. Това е без да се броят военните полети. Как ли не се блъскат един друг по небето? Прост си като путинофил....

никой не говори за самолети, дебил. самолетите на каква орбита летят бе слабоумен, сороски, насран до ушите трол. и къде съм говорил за сблъскване, слабоумен неграмотнико.

За другарят рогозин ще остане производството на водка роскосмос.

Мъск ебе дърти русофили.

Мдаа, чичо Илон здраво пипа. А един малчик-гей в една мракобесна страна, наречена Мужикистан, леко се изпусна от яд, хахаах!

а преживните животни..... Трябва да ги изтребим и да се храним екологично с брашно от личинки на мухи, скакалци и др. полезни гурме нещица. А да не забравяме и печките на дърва на бабите!

А трима афроаюериканци чакат да ти се изпразнят в мръсната соросоидна уста :)

Вече има изобретен робот който да неутрализира сателитите на старлинк. Ще остане много скрап в орбита

Сигурно някой ватник по разпореждане на Роскомнадзор го е замислил тоз' робот. Само дето като всички изобретения на ватниците и това ще е зле проектирано, зле произведено и зле употребявано - за да се постигнат обичайните комични антирезултати.

Сега, има ли нужда да ни запознаващ с мастурбаторските си фантазии?... Пусни си гледай парада с Путин и вече какво правят ръцете ти в панталоните ти си е твоя работа.

Дали е питал македонците, дали може да изстрелва ракетите и да извежда спътниците на тяхна територия.....

Не се измъквай, вата! Човекът ти ги зачука най-учтиво, с аргументи и без емоции. Тва че те дразнят постиженията на американска частна компания в космическите начинания е щото вашият Рогозин превърна руската космическа наука и инициативи (едно време напълно заслужено най-уважаваните или поне вторите най-уважавани) в нелепа карикатура на космически дейности...

Или пък качват атом над главата на путя.

Да, и робота се движи с водка, нали? Отдавна има ракети, които свалят спътници, но за в момента Мъск изстрелва повече спътници, отколкото могат да свалят ракетите.

Те боклуците като теб на ЗЕМЯТА приеха апокалиптични размери...

Kamyonete patates ot nebeto

А какво се случва с ламаринените варели Старшип? Този месец трябваше да летят до Луната със 100 астронавти?

Като нямаш други клиенти сам си ставаш такъв. Нещо като космическа мастурбация. Няма проблем докато Пентгонът плаща масрафа. Или вярвате, че бушмените и инуитите са се засилили да му кешат по 110 долара на месец за това, което ми излиза по 13 лева?

Нали, нали... няма други клиенти, за това Роскосмос изстрелва по един сателит на руските военни, годишно... а сега и по рядко. Мастурбацията му е майката, както казваш...

Старшипа чака тапия, за да литне. Какво чака обаче Ангара? И Федерация?

Ехе.....а па Русия изстрелва по 200 ракети на ден....все в грешни цели в Украйна

Старлинк не е направено за хора като теб и мен. Ние живеем в населени места с достъп до оптичните магистрали. Голяма част от световното население няма достъп до такъв лукс. Дори в Америка ,Канада, Русия , Австралия и т.н. има цели райони които още ползват 54к дайлъп просто защото няма алтернатива. Точно тези хора са целта на сетелитния интернет. Същото е и със селата в България. Тук таме все още има дсл , но виваком пенсионира мрежата ,защото е скъпа за подръжка. Единствената ти алтернатива е 4г/5г в зависимост дали някой оператор е сложил кледка в района. В селото на баба ми например , обхват на телефоните няма в половината село ,защото най-близката кледка е в съседното. Ест в нейната къща обхват няма. Ето това са клиентите на сателитен интернет.

Голяма новина. Вчера също изстреля. Преди 5 дена също, след 3 дена пак ще го направи. Това да не ти е Роскомикс където да е новина

_stankow

Баба от българско село клиент на Старлинк ? По $110 на месец ? Не са това клиентите, но нека има.

_stankow

Ангара нищо не чака. Произвежда се в завода в Омск. На 29-ти април летя. Пропагандата се погрижи никой да не разбере. Ето - вие не знаете ! :) На ваше място бих се замислил що за "информационни" "източници" ползвате и доколко вашите възприятия, формирани от тях, съответстват на действителността ... :) Това се отнася за знанията ви както за руското, така и за американското ракетостроене ... :)

Ето тук може да се прочете повече: www russianspaceweb.com/angara1-flight1 html Ясно се казва, че не е имало официално съобщение от Роскосмос за старта. Т.е. не е толкова въпрос на пропаганда и източници, които ползваме, колкото секретност от страна на Роскосмос. ТИ откъде имаш информацията? Или го чу в коридорите на посолството, докато се връщаше от инструктаж? Не съм фен на пропагандата, но ако е честен пред себе си, човек трябва да признае, че американците винаги обявяват такива исторически стартове предварително, за да могат да се проследят от заинтересованите. Освен това, винаги след това казват и какъв е бил резултатът. За руснаците нещата са някак си другояче - няма предварителна обява, да не вземе, че да не стане. Няма обявяване и на резулата след това. Ето, вече 2-3 седмици след старта и все още се гадае това като успешна мисия ли трябва да се брои или някои от нещата са се объркали.

Станко,в Станкооов, Станков... пак не разбра, какво обяснява човека... Човека казва, на какъв тип места няма достъп. А не, че баба му е на старлинк... Тази твойта чутура, съвсем вече изкуфя....

Хайде кажи ни на баба ти в селото колко абоната има вече, та да ти се посмеем малко. Направено е да има покритие на всяка хралупа, та де виждат какво се върши там!

А пък раZZия метна фосфорни бомби над Азовстал, нищо, че са забранени боеприпаси, какво знаете вие?!?! Кой е по-велик сега, а? Кой не бръсне никой за слива?

Това загубеняците всичко що е отвъд когнитивния ви хоризонт все някакъв вид мастурбация ви се вижда. Бе свикнете с мисълта, че нямате акъл за себе си камо ли акъл на друготе да давагте и си налягайте парцала мълчаливо.

Е а дано тази партида да покрие дупката над Стара Загора, за която разбрахме в онзиденшната новина.

Станков и другия трол по-долу, май нямате официална опорка по този въпрос спусната от масква, и взехте че се изакахте по въпроса... Не бива така, ще ви спрат рублите за оронване престижа на тролската фабрика ...