Коментари - SpaceX изстреля своята поредна партида от своите интернет спътници | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, тоя Мъск да спре малко, че ще докара някой инфаркт на русоробите, койот очаквам да заредят машината за лайна и да почнат да мятат!

Пичове, колко пъти трябва да употребите в едно изречение дума с корен свой и то в заглавие, за да се определите като тъпи?!?!? А, то пак Гогов

Още един милиард хвърлени на вятъра, докато 40 милиона американци са бездомни, а над 500 хиляди са починали от вируса. По-добре да си създадат по-добра медицинска система.

В ютуб има няколко статистически видеа колко активни комерсиални спътници има в момента, колко неактивни спътници - космически боклук и още колко такива предстоят да бъдат пуснати в действие от други компании, и се замисли.

що да е длъжен да ги храни измислените ти 40 млн американци??? Кво са му дали когато е бил бедно африканче на разведени родители? Аре стига. Русоробите все с парите на другите знаете да разполагате. А знаеш ли колко хиляди семейства храни с Паейпала, Теслата, хиперлуповете и тези ракети. или той всичко си прави сам, а не наема хора които да работят за него и на които ПЛАЩА... Ама от мишоци които не са дали залък на другите да обясняват как да се разпределят парите на другите. Скапани пролетарии.

Какъв милиард, тая ракета 9 пъти вече е летяла. Гори 20 на 100, колкото чисто нова Лада.

Милиард рубли ли? Щотот в долари е около 40 милиона.

1 Млрд при Роскомикс. При мъск е 50 млн... или 0.05млрд. Или на 50 млн да даде по 1 сандвич за по веднъж. Доволна ли си?

Starlink е сателитна мрежа от следващо поколение, способна да осигури широколентов интернет достъп до всички хора на Земята, като се планира изстрелването на около 12 хиляди сателита. Компанията вече стартира тестване на Интернет сред обикновените потребители. Трябва да платите $ 499 за оборудването за приемане и изпращане на сигнал, месечната абонаментна такса е $ 99, като производителят обещава скорости от 50 до 150 Mb / s.

9 пъти, като няколко пъти от тях гръмна - на 28 юни 2015, 18 март 2020 и на 16 февруари 2021

Oт фалконите ни една не е гръмнала. Ти май не правиш разлика м/у кола и камион, а?

партидата беше доставена успешно.

Вероятно има предвид инциденти при кацането на първата степен, ако съдим по датите. При нормалните ракети кацане няма, така че може да броим всички полети преди SpaceX за неуспешни с така дефинираните правила.

Тоя сандвич трябва да е със салата кенар иначе няма да излезе сметката. В Америка е скъпо.

За щастие космосът е голям. Съвременните сателити имат системи за извеждане от орбита след като се прецакат.

Забрави 1 септември 2016 г. когато Falcon 9 експлодира на стартовата площадка

По тъпото заглавие познах, че е дело на Гогов. А "групировките" спътници къртят мивки и светят в тъмното.

да не говориш за 29 май 2016 когато руската фрегата се взриви и прецака Глонас-к 705? Или 14 юли 2017 когато половината сателити на фрегата бяха разпръснати на случаен принцип и се разбиха Или 28 ноември 2017та когато пак фрегата изпочупи всички 19 сателити? Или 18 октомври 2018 когато се наложи да се катапултират космонавтите.

Прав си. 25 млн човека. пак 14 ще останат без чийзбургер от МакДоналдс.

Шибан грозен изрод е тоя Мъск и жена му същия урод

Гълтай лекарствата стига врещя.

и швепс на клечка за балъци

глътнах си лекарството и пенясах от сперма

краставата жаба

Подчаглавието беше редно да е: Своята първа степен отново се е приземила успешно на своята площадка. Писачите от Дир-а пак се излагат :)))

Ако наистина си беше глътнал лекарствата Стенли миличък нямаше да ти е толкова жалък напънът с подписа ми, все нещо щеше да измислиш. Наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър и той НАСА и той космос, дааа. Я да мирясваш.

Ти направо ги затри тия американци за нула време :) да не си от тутракан хайайай

Къде го онзи дебел младеж ругозин мууувикат да ни обясни някои неша за батута, на американците и руууууу ските ооооспехи!

...а Рогозин смуче Бориящник....:DDD

Илон Мъск - враг №1 на тутраканската селищна система! :D

Пробвай да закараш на помашкото си село интернет и ми кажи колко плати. После ще говорим. Свикнали сте у центъра на Софету у панелките да пресмятате и да не слушате какво ви говорят.

Как ще се борят за чист въздух , нулеви някакви си емисии и фини някакви си частици, като само при един старт на ракета се вижда какво остава във въздуха след нея?

гУема мъка е за нашите подлоги подобни новини и съвсем изкукуригаха завалиите и илюзиите им,че може нещо да се обърне и те пак да станат фактор се изпаряват всеки ден та всичките ще завършат жалкият си животеж я в Карлуково я в някое друг "санаториумче" :))))))

Това не е новина ! Новина ще бъде ако SpaceX не е успяло да изстреля спътниците си по график или ракетата е гръмнала. Това го публикувате само да разлайвате кучтата Мъск - АнтиМъск, Путин - Антипутин, Фили - фоби и т.н. Много дълбоко е потънал вече този сайт, дори се е закопал вече в тинята.

Тоя боклук задръсти околоземното прострснство с тия скрапове. Не може да се излери вече. Ще почнат да ни се сипят по главите

що ве , смяташ скоро да летиш в "околоземното пространство" ли,че си се загрижил толкова ? И спокойно.....и да ти паднат на главата , с тая корава чутура не се притеснявай :)))