SpaceX осъществи важен тест на марсианската ракета Starship

Първото й изстрелване в орбита е насрочено за следващия месец

Обратно в новината

Коментари - SpaceX осъществи важен тест на марсианската ракета Starship | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някой може ли ми обясни колко са 15 милиона паунда тяга

Чакаме да се появи някой джендър, къде разбира средновековни мерни единици да ни обясни

_stankow

6800 тон-сила.

Важното е фоговорчетата да се подпишат и кинтите да ги има Ше ми фръкне на у.я

Путинофилите сте специалисти в краденето, а? То, друго не умеете. Непонятно ви е, че някой може да произведе нещо. В родината ви разбирате само от изкопаване на ресурси.

Se taia

Как са налъмите?

БЪрз въпрос, какво има на хехе вгз? И защо

_stankow

А защо не са запалили двата двигателя ? Това не е добре. Трябва още да се работи. Във всички случаи - едва ли ще има полет "в края на февруари". Ракетата, и даже не ракетата, доколкото виждам само някакъв модел на първата степен, е още на изпитателния полигон в Бока Чика. Оттам ли ще я пуснат ? Имат ли разрешение оттам да стартират ? Не е ли опасно, там наблизо има село ...

Имат разрешение споко. Оттам ще излети и за първия тест не е задължително да работят всички двигатели. Има достатъчна мощност дори само половината да ползват. Тук теста по-скоро беше за отломките бетон отдолу (пак заради голямата мощност). И да - това все още е прототип, а не краен продукт. Затова са и тестовете.

Още докато работеха по инфраструктурата на Бока чика изкупиха по голяма част от имотите в близост до съоръжението . Само не разбрах след обиколката кацането на сушата ли ще е или в океана

Ах тия лоши кравари Запалили 30 двигателя 2 не .. - ами много ясно ако бяха руски двигателите щяха да са всичките + още 3 за разкош Какво викаш троле не е честно .

Да, ракетата още не е ракета, а прототип. Не може да вози хора, товари, гориво (щото нали ще се презарежда в космоса - труден проблем сам по себе си). Има още години работа, даже и да литне от първия път.

Още докато работеха по инфраструктурата на Бока чика изкупиха по голяма част от имотите в близост до съоръжението . Само не разбрах след обиколката кацането на сушата ли ще е или в океана

Аварийния план е и двете да се приводнят, но може да опитат да хванат старшипа с меказилата.

Кво става, хлебарки? :) Кога ще ходим на Луната? Айде бе, 60 години минаха вече, докога ще чакате? Не ви ли е жал за животеца ви, прекаран в лъжи? Като наркоман, залепен завинаги за земята - обаче си вярва, че е някъде там, в Космоса... :)

Ти ли ще платиш? Същото е като да питаш някой таксиджия, аре бе, кога ще ме закараш до Младост? Нали преди година ме кара пак дотам?

Как са цъфналите налъми, май ти пречат клончетата, а?

Защо не мога да цъкам минуси на лудия плоскоземец? Дирниците са комундета! - тайничко са вмъкнали цензура!

Защото е на щат в Дир.

Реалната информация в тази новина е че шест процента от двигателите изобщо няма да запалят на тръгване. Остане ли дупка от едната страна, за компенсация трябва да да намалиш тягата симетрично от другата и да надуеш още съседните. Направете обосновано предположение дали всичките ще изкарат докрая. А гръмне ли един вероятно ще помете верижно и околните.

Спокойно, пий си ракията, хората са го измислили!!!

Пред очите ни се твори история...

Явно тази бричка ще си дава газ на място още няколко десетилетия :) както и всичко друго край НАСА досега щото много добре си знаят - и си признават - че не могат да изкарат човек в открития Космос, що остава на Луната.

Признавали си.... Признават си само в болната ти кратуна.

Браво! Вашия филм за плоската земя спечели златен глобус!

Златна тава

Марсианска ракета, нормално се разбира, ако е произведена на Марс. За беля, вече всички сме изкукали сащ подобни капиталисти и не мислим, пишем и говорим нормално.

Ганьо , закъсняваш !!! Как може вече да не си написал некоя невероятно простотия за Мъск и космоса дето не съществува :)

Бреей, хлебарката знаела, че съществува космос... А знаеш ли по какви правила работи открития космос - или още ги отричаш, вярвайки че Аполо са ходили на Луната?

Не бе, не са ходили, не се бой, успокой се! Ходили са само Гагарин и ти! Така по - добре ли ти е? Не се нервирай, че ще ти се влоши шизофреничното ти състояние.