SpaceX репетира прибирането на астронавти

Компанията може да прати хора в орбита още догодина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туй на снимката ми мяза на батут - олимпийска дисциплина.

Мяза на майкати на п...та. От дето е излязла голямата ти куха кратуна.

Явно ще скачат с парашут от МКС и каквото стигне до Земята ще бъде "прибрано"... :)) Едно време при аварийна ситуация със совалките, екипажът им се предвиждаше да скача от тях с парашути! Естествено имаше ограничения във височината от която можеш да скочиш, за да се спасиш! Представяте ли си как Вашингтин се грижеше за безопасността на хората си????

За какво говориш бе, видиотен трол?? Сталин изби милиони руснаци! Ленин също!

Ако си говорим за това кой колко е избил, ами че то Буш и Обама бастисаха повече от Сталин и Ленин взети заедно.... Кой троли и кой говори истината, а сега де????

Каква истина от руснак или русофил?

да бе ... избили... по 1000 да съживяваш на ден дето са бастисани от Сталин - пак години ще ти трябва да се изравнят с тези на Обама, Буш, Рейгън и последните 10 американски.

АЗ пък ще си разпечатам плакат на елон маск и ще си наредя свещички около него и лед-крушчици и ще ки облека един комбенезон и... Ох-х-ххх размечтах се...

ето още един сам си пише и сам си отговаря! тролерастите на шорош антихриста сдават багажа един по един. половината от тях ще се обесят от мъка като им стане началник цвинокио гуменетката и се влеят в редиците на гербироидните ла й номети.

Как е циклофренията?

тук долу един "дада" сам си пише и сам си отговаря. егати шорошорастите!? схванала им се е единствената жила в главата и са зациклили.

Няма на кого да се подиграваш, тролски малоумник! Повечето кокошки са по-умни от теб!

Тролка до тролка вият руската болка

казах ти - гладен ше те оставя! ръка няма да видш! само стари корички и кофата!

:)))) какво си казал? Тролски психопате?

да ти преведа - КРИВ ЩЕ ТЕ НАПРАЙ!

Колко пъти да ви обяснявам, че това не е батут, а самое.ачка с педали. Надуваема и енергонезависима, защото има педали които да въртят такива като мен.

нов модел морски батут ли е????????????????

муск ше им даде по една прашка да се прицелват в батута кат са връщат...

Баси, не знаех че РЛС се използват за бърза връзка между Земята и космическите кораби. Все си мислех, че РЛС е за откриване, за следене и т.н. ама явно вече може и вместо телефон да се използва... :)))

баси смешката. не трябва ли първо да репетира извеждането в космоса успешно, че чак след това прибиране? Или те ше ходат сами да си приберат отшелника от международната космическа станция?

Добре че се намери тъпак да го светне. Ми даже и кораб да построи след като астронавтите излетят в космоса. Има МКС могат да изчакат няколко месеца, нали?

Приятелю, не разбирам защо винаги обиждаш опонентите си? Знам че в повечето случаи нямаш необходимите аргументи (освен чисто политическите), но това не те извинява. Или може би страдаш от синдрома на Турет?

Не се унижавай да наричаш този екскремент "приятелю". Няма нужзда от това. Просто го прескачай. Това е смърт за трола. Липсата на "фнимание" и "одговори" му евава маменцето. Спихва като краставица на слънце.

Къде видя опоненти, бе тъпак? Разни педеруски тролчета, като тебе, се опитват да пускат малоумни опорки. Пък и знаел тъпака!!!

Чакай да позная, старият изтъркан сценарий: патетична реч за величието на Америка и саможертвата, козируване и траурен салют, прелитащи изтребители във формация fallen hero, сгъване на знамената и предаване на вдовиците, отнасяне на празните ковчези, и накрая изплащане на застраховките срещу подпис, че се отказват да съдят виновните.

Като стигнат до масовите гробове на вагнеровци в Путлеристан сценария вече няма да е изтъркан, нали?

на нереализирания глупак взе връх

с тоя батут ще ги пращат на обратна мисия

Останки от космонавти имате в предвид, нали?

Едва ли Спейс Х се интересува от космонавтите или останките им. Това си работа на Роскосмос. Спейс Х се занимава засега само с астронавти.

е първия астронафт изтрелян с батута на мъск

Мъск няма батут и съответно не е изстрелвал астронавт с такъв уред. За това питай Рогозин, той е специалист по батутите и като такъв го назначиха за шеф на Роскосмос

Той не е изстрелвал и няма да изстреля астронавти, със или без батут. Южноафрканците не са баш като германците.

ами това на снимката ми прилича на батут бе милиционера,айде сега кажи че мъск е велик и не е слуга на евреите източващи краварски пари от наса

Аха. Абе знаех, че си първосигнален тъпак, но мерака ти да го доказваш постоянно е забележителен дори и за регулировчик-милиционер. Приличало ти на батут, значи е батут, а?

А защо капсулата трябва да се приводнява? Не е ли по-добре на сушата? Или не могат да я оцелят?

Щото най-лесно се прекарва до базата на Спейс Х, която е в Лос Анджелис. или предлагаш направо в Лос Анджелис да приземяват капсулата? Ако тъпак като тебе не е забелязал, Спейс Х уцелват баржа в морето или ракетна площадка на сушата. В случая обаче ще има няколко тестови полета със следене на параметрите преди да почнат да приземяват капсулата направо в базата си в Лос Анджелис.

уцелва яко парата на наса в джоба на мъск,а такива олигофрени от соц миналото като теб му се кефят,понеже на гарата вече няма кой да те отебе за слива

Колко яко я уцелва тази пара? Като гледам е по евтино от всички други целещи се в парите на НАСА. Забавно е когато олигофрен те нарича така пък бил той и специалист по гарите. Я кажи си репертоара нататък, например си пропуснал да кажеш за фалита на Тесла и за затвора, другарю милиционер..

като знае че си куцо магаре що се напъваш да си жребец,явно комплекса ти е че някакъв южноафриканец се издигна с парите на наса а ти седиш посран на перона в очакване на светлото бъдеще обещано ти от кантонера началник

BRCK

Като е така що си плащат на руснаците? Или Мъск планира 2019, ама експертите прогнозират 2022

Кое "като е така"? Спейс Х ли си плаща на руснаците? Или просто тъпотията ти взе връх и реши ей така да пльоснеш реплика? Кои са тези експерти, къде и кога са го казали и за кой се отнася? Чакай да те светна има 3 кораба Дракон, Старлайнер и Орион, та кажи за кой точно и какво са казали "експертите".