SpaceX ще използва нефтени платформи за изстрелване на ракети

За целта още през миналата година са закупени две такива платформи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спейс кекс ще излита на нанайси от задния двор

Аполо Нанайси сега ще ти се обиди много и ще те нарече "овца"! Как може да обиждаш "задния му двор"? :)

Нанайси оня ракета у вашето село, къв и е двигателя анадолски ли, а чалматия ходжа и имама четат ли инструкции от контролният мюфтийския център р-тийп туркспейс сарай индъстрис за експлоатацията на "летящите" молитвени киилимчета а??? Синхронизирани ли са радио честотите с Мека рададаррадикал технолоджис??? По високо в света от минарето на село нема и от Босфоро по дълбоко нема.

НАСА - създадена 1958 година + взето от Германия + Немски специалисти + купени специалисти от цял свят + взето от СССР след разпада Роскосмос - създадена 1992 година + наследство от СССР + взето от Германия CNSA - създадена 1993 година + изтеглени китайски специалисти от САЩ Така като поразчетем фактите кой ще иде на Луната? Малка подсказка - вече кацнаха на обратната страна. Броя на изстрелванията едва ли е най-важното. ПП Комшийката каза, че размера си има значение ако и да си говорят друго!

Лечението куца, пак са забравили онова за оросяването.

SpaceX (САЩ) - 2 изстрелвания (след 2 дена още едно) Virgin Orbit (САЩ) - 1 изстрелване Rocket Lab (САЩ) - 1 изстрелване Общо САЩ - 4 CASC (Китай) - 1 изстрелване Роскомикс (пРоссия) - 0 и космонавтите им мрат от глад и студ

Факти: Русия брой нанеуспешни изстрелвания за 2020г: 0!!!!!!!!! ФАЩ брой на неуспешн изстрелвания и тестове: минимум 5!!!! Дали се давят, дали се размазват в земята или се взривяват всичко опира до едно нещо! Без Путкагона и НАСА да наливаха като безумни пари в Спейс Х досега да беше фалирала пирамидата на Мъски! ФАКТИ!

И ти да си умен способен и работлив, ще ти предлагат работа и добра заплата. Ама ти си като роскомикс, можеш да говориш за нещо, не и да го правиш.

Да попитамсамо? Там ли ще се взривяват гърмящите каци за зеле на Мъск? Или е решил силозите за кукуруз Спейсшипда се пръсват на други места? То само дебил с кенеф вместо глава не знае, че това е стара идея,на има няма 25 години и от тогава и руснаците в консорциум а вече сами разполагат с такъв космодрум...Горкия Мъски! Пак догонва братушките горкото фараонче:) Ко да се прави, като все копира руснаците човека!

Пишеш, пишеш, а по клавиатурата капят сълзи и се чува скърцане на зъби. Що така бе тролчо? Боли ли те нещо? Ах този лош Мъск, как само да 10 години прати в трета глуха Русия. Мъъъка.

Я гълтай лекарствата и мирясвай бе, не се наврещя ей.

Аве я земи си гълтай белата беличка...белинка! И стига врещя ве ей!

Това трябваше да е руската гордост. Започва с указ на Путин от 2008-ма година. Глътнал е 180 милиарда рубли. Много кражби, злоупотреби. Още се строи и го ползват за експериментални, разбирай неуспешни, пускове.

Те си ползват. Нали им се смяхте, че гръмна при тестване на военна ракета. На пръв поглед нефтени вършат работа, само да няма избил нефт. Че запалят ли го, кой знае какво ще стане.

Това са плаващи платворми, какъв нефт те ръчка?

Не знам доколко са плаващи, но прочети заглавието за "нефтени платформи".

Ми тъпако, били са нефтени платформи, пак са плаващи. Какво да му чета на заглавието?

Не само заглавието трябва да се чете! Има и текст под него. Също така трябва и да се мисли. То само с четене на заглавието не става!

сега вече там на платформите ще опъва батута за силоза мъскито и ще си гърми на воля,а не да му гледат хората сеира

А Кукурузчо, крадецът на никове, най-неграмотният сред троловете, пак написа голяма глупост. Лошото е, че не осъзнава колко е прост!

Че пак ще се олигавиш е очевидно - не е само тая статия днес с думи задействащи обсесивно-компулсивното ти разстройство - ама гледай да минеш само с олигавяне, напоследък и това не сколасваш. Ни лекарства ни вързване помагат, както се вижда.

ами човека гледа е по далече от хората,да не им гърмят силозите в ушите и да дигат пушилка

1 милион е наема на ден за такава платформа. Не мога да си представя колко е да си е купиш...

За по 20-30 милиона са купени.

Ще, ще, ще... в студиото на дрийм тийм в Невада.

Исках да те питам, ти така се роди или си падал на главата си? Тая Невада, руските двигатели и Фон Браун вече се изтъркаха. Спейс Екс са частна компания и вече са ЗАКУПИЛИ платформите, демек ще ги ползват. Ако малко се интересуваш, ЩЕ намериш Ютуб канала където в реално време хората показват сглобяването, тестването и изстрелването (понякога и провалите) Спейс Екс, ясно са посочили какви са им целите и приоритетите. За момента се справят много добре. Казаха че ще изстрелват ракети - изстрелват. Казаха че ще приземяват - правят го. Преди 5-6 години се базикаха с тях а какво стана, вчере една ракета летя за 8-ми път. Кажи сега в последните 30 години твоите работодатели какво обявиха и какво сътвориха.

Рогозин записа няколко песнички. За друго не се сещам.

Колчо слепеца...

Нека видим. Рогозин прати роботи на луната да работят в лунните фабрики. Построи руска станция около луната. Направи няколко бази на луната. Направи орбитален асансьор. Ангара лети ежедневно. Федерация покорява луни и планети из слънчевата система. Восточний е най новият и най използваният космодрум на планетата. Глонасс е завършен. Специални спътници показват реклами в небето. За друго не се сещам но със сигурност има още много постижения със ЩЕ отпред.