17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо заглавието лъже! Никакъв тест на ракетата не е,най-малкото е пък успешен старт на ракета! Това е сух запуск само на двигателя, но не и на ракетата! Предните ракети като ги тестваха , васичките се взривиха! Тогава защо е това лъжливо заглавие?

" Той ще може да превозва 100 души" И кои 100 души. Световнияя елит си плаща на Мъск да направи такси до Марс. За да се изнесат преди да попилеят Земята. И там ще си живеят доволни и щастливи дълги години.

Путаци! Определено това което показвате не е никакво успешно тестване на ракетата ве козацки факита! А тестеване на ДВИГАТЕЛЯ на ракетата дебили! Има ОГРОМНА разлика между тестване на ракета, ТОЕСТ МАЛОУМНЯЦИ тестови полет на ракетата, и тестване на нейния двигател! Баси тъпите козацки фекали!

Ярък руски трол - по-красноречив пример за простотия и идиотщина от теб трудно се намира :)))

Успешни изстрелвания от началото на годината до днес: САЩ - 19 Китай - 18 Европейска Космическа Агенция - 4 Япония - 3 Израел - 1 Иран - 1 Русия - 7 (колкото последните няколко заедно) Мисии към Марс: САЩ Китай Обединени Арабски Емирства —————————————————————- Може ли някой руски трол да ни обясни, къде вижда водещата роля на Матушката си в космоса? Само през август SpaceX, ULA и Rocket Lab имат планирани повече изстрелвания от пРоскосмос за цялата година!

сонди до Мюарс кенеф? След като ПЪРВИ са изпратили сонди на Марс. Водещата роля на Русия е в това че САМО тя качва хора в космоса НАДЕЖДНО, и това не са взривяващите се баракина Спейс Х.

САЩ са пратили 19 ма Марс ли бе???? Смешко. И без Марс имат повече 2 пъти повече успешни изнасяния на товари в космоса и то не само на разстоянието София-Пловдив което е колкото до МКС която е 70% собственост на САЩ и на 80% качена от тях там горе.

Стъпка по стъпка за изключително кратки срокове тази компания прави чудеса! С тези темпове SpaceX ще возят хора до Марс и обратно, докато пРоскосмос още се мъчи да завърши “Воссточний”...

Мъск е майстор на късия разказ и крадец на държавни финанси

Сталинк,Крюдрагон,приземяване на ракета на стартовия двигател, Тесла, многократни ракети - това все от детски филмчета, нали ?

Глупако, пРоскосмос е ИЗЦЯЛО държавна и за последните 40 години не е свършила и 5% от, това което направи Мъск :))))

Пуснали Спейс Х малко пушилка и прах в очите на хората, да поработи този двигател на празен ход, и това го обявиха за постижение! А малоумняците се кефят и възхваляват! И това бил успешен тест на ракета? Олигофрени.

Ами пусни и ти млко пушилка и на теб да ти се накефят бе ОЛИГОФРЕН

Пушилка. Когато го опъват отзад

Ми ти като всеки истински козацкли кенеф пускаш пушилка през устата си във вид на срана пръдня. Та то Всяко тове изказване е такова:)

Червените фашисти Вече нямат договори - Маск им отне всичко - по-евтини полети, благодарение възвръщаемите степени на ракетите и използването им по няколко пъти... Професионална изработка и управление на целият процес. По-добрите и икономични двигатели на метан. Старши вицепрезидент SpaceX заяви, че компанията е завършила 2013 г. с 10% от пазара (Русия - 60%, ЕС-20), а през 2017 г. делът му ще достигне 45% (ЕС ще има около 40% - само 15). Плановете за следващата 2018 година - 60% от световния пазар на търговски пускания (ЕС - 30%, Русия - по-малко от 10). Скоро ватния скот ще бъде фалирал и вписан в червената книга на изчезвашите алкохолици. На ватенките им остана да подскачат само на батута на Рогозин. Наскоро имаше и Нов пуск на тежката ракета на Маск и брилянтно кацане на трите части - първите два странични блока на сушата, третата - централната на платформа в океана. Като поздрав заа ватният празник на космонавтиката - 12 април... на горките им остана само да гледат напредналите с десетки години американци само по телевизията. Старши вицепрезидент SpaceX заяви, че компанията е завършила 2013 г. с 10% от пазара (Русия - 60%, ЕС-20), а през 2017 г. делът му ще достигне 45% (ЕС ще има около 40% - само 15). Плановете за следващата 2018 година - 60% от световния пазар на търговски пускания (ЕС - 30%, Русия - по-малко от 10). Скоро ватния скот ще бъде фалирал и вписан в червената книга на изчезвашите алкохолици.

По-добрите и икономични двигатели на метан. Този аргумент е железен! Хаха :)

бе ми пиши какво “щяло да стане в 2017 год” (?!?), ами какво е реалното положение в момента - 2020 ,а?

Огърлица от 60 спътника. Каква красота. SpaceX Starlink satellite train at dusk. https://www.youtube.com/watch?v=T6v47CmRA7A На ватните мърши само им остава да гледат и да цъкат с език. Да завиждат. И да пикаят газ от злоба. Разбира се и да използват американски безплатен интернет някъде в сибирската пустош… както използват и американски Уиндоус, процесори, лаптопи, смарт телефони.

Батутният рогозин и гнома пуночет вече 15 години не могат да си достроят източния космодром… (там окрадоха пари за 3 космодрома) . А преди 15 години spaceX даже не съществуваше Рыгозин и Пуночет уже 15 лет космодром достроить не могут, а 15 лет назад spaceX даже не существовал ахахахахахахахах. Ватаны скрепные, как там дела? Един частник като Маск изпревари със десетилетия загнилия корумпиран и крадлив Роскосмос. Разликата между Ракетите на Маск и Рогозин е много малка. 1. Ракетите на Маск се приземяват като балерина в океана на платформа с кръг 10 метра. 2. Ракетите на Рогозин се приземяват като боклук в океана с кръг от 1000 колометра… и поемат към дъното.

баси приказката за изтерзаните рублофили....... 1/ след 5 години.......ЩЕ видим , много съмнително ( както и някои зададени дати от Мъск , за марсианските му мечти говоря ) 2/ зададени 20 курса ( използвания ) на капсула......айде малко по-полека 3/ ниска цена.....ми то щом е за многократна употреба , май най-много зависи от ракетата-носител , а ? 4/ СЛЕД ПЕТ ГОДИНИ , какви ли ще са цените на СПЕЙС ЕКС , как смятате ? Да не говорим , че ще има усъвършенстван Спейс Дракон , а и товароподемността не е за подценяване в крайна сметка руснаците какво ново са изкарали последното десетилетие , освен проекти които се бавят ? Ракети , космически кораби , двигатели , какво ? Мъск им разката фамилията.......

Нов. Модерен. Без аналог в света. Връщащи се степени и обтекател. кабина за 7 човека. TFT тъч дисплеи. Нови, леки скафандри. Нови съвършени двигатели ... и много други. ТОВА Е ВЕЛИКА АМЕРИКА.

Абе, Илон Мaск, ти какво ти правиш ? Имай малко милост… При русофилите и русопатриотите, задници им от предишният старт на Дракона още не са изстинали и горят , а ти отново ги унижи . График за стартиране на SpaceX само за ЕДИН МЕСЕЦ !!! -30 май -04 юни -13 юни -23 юни -30 юни Руснаците с гордо вдигнати глави ще пълзят, нулират путя на нула! Наистина отделна, различна излишно-хромозомна цивилизация …60% със туалет-дървена барака с дупка в двора .

Путлерастската воняща сган направо се насира да храчи като чуе за Тесла и Мъск. И няма как да е друго, след като Спейс Х изхвърли Роскосмос от бизнеса с телекомуникационни сателити и тотално засенчи гордостта им, като направи руснаците смешни. Тази година нито един контракт за пияндетата и как като Протоните им дават 10% провали при двойно по-висока цена, двойно по-малка товароносимост от Фалкън 9 и отровно гориво. Затова вече и руснаците открито заговориха за пенсионирането на Протон, само че нямат ракета заместител щото нещо Ангара се бави. Скоро се очакват и пилотирани кораби, което ще ореже и последните приходи на Роскосмос, а сганта ще изгуби основен си аргумент за величаенето на Путлеристан.

Чакайте, чакайте....Нещо не разбирам! Тествали са успешно ракетата...Или само двигателя и? Защото има голяма разлика между успешно тествана ракета, такава която наистина лети и не се взривява. И тестването на двигателя на опитен стенд. Това е все едно да включиш двигателя на колата си да поработи на празен ход, и после да го обявиш за върховното постижение. Това драги ми Мъск и Спейс Х , хората са го правели още преди 100 години, и не е особено постижение. А фараона Мъск, наистина, ама наистина имат за балъци феновете си.

Закъде е Мъск без прозренията ти, ехе. В тоя хоспис дето те сложиха като безнадежден случай от клиниката - така и не можаха не само обсесивно-компулсивното ти разстройство с Мъск да позакърпят - сега имаш време по цял ден да му даваш акъли, току виж напреднал като му помагаш толкова. Я марш да си намериш почтена работа.

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА.

50 тина коминтара! Мноо по интересное как наркомана кърджилов залива бабата с кафе. Де-еба и простата пасмина де..ба.

ще ги стигнем Хамериканците...,че и задминем дори ?

Тоя ракета ще ръси чипове от космоса, които през аналните отвърстия ще заразяват хората с ковид-19. Има такова видео в ютюб, ето: https://www.youtube.com/watch?v=PL8CD8PjVmA

И все пак технологията се движи от Америка.

Движи се тя! Назад във времето....Натам се движи. Американците при всичките им технологий, и уж стъпването им на Луната, за цяло десетилетие не можеха да постигнат това, което руснаците правят от вече 60-70 години.

Отде ви изравят бе.

Жокер -не е от Козяк. А от мислещите хора,неподвластни на козяшки внушения.

Само да добавя още нещо за този бойлер за пуканки на Мъски , именуем от него като космически кораб . Преди няколко седмици попаднах на едно видео, на един украински тираджия видеоблгър, който е избягал да живее в Америка от прекрасния живот в педократична и уропейска Крайна, където победи педокрацията на неонацитата на Бандера. Та там човека обясняваше как е карал ракетни двигатели и някакви чарколяци за корабите и ракетите на Спейс Х на Мъски, и то от някаква военна база до работилница от третия свят която се намира при просяците и курвите в разпаднатите предградия на Л.А! И това разправяше човека, че там където сглабят и разглабят тия бараки като Старшипа и останалите му ракети, работата се върши от мексиканци, латиноси и работници от третия свят които заваряват всичко в някакви примитивни работилници и адски условия като 40-50 градусова жега! Техниката била на нивото на средновековието! Нищо чудно и че това е резултата, експолизя след експлозия..Провал след провал! Мъски яко лапа паричките на балъците, а стоката-ракетите които произвежда като качество са на нивото на Сомалия и Бангладеш! Съответо и резултата е същия! И за да не ме обвиняват че лъжа козаците, ето линка да се посмеят хората: Как я на Американскую военную базу попал и проник на СЕКРЕТНЫЙ ОБЪЕКТ SpaceX Илона Маска Crew Dragon :https://www.youtube.com/watch?v=Vt0Z72x_-yk

На всичко от ютюб трябва да се вярва. 100% е така.

Е да...То винаги има смисъл да лъже човек аудиторията си, и после като го хванат в лъжа, всички да забанят канала му... И да го оплюят а?Нали така? Какво, ще ми кажеш нещо, че бойлера на Мъск от ръждавейка е перфектно заварен и за него са използвани върховни технологии? И то само след 4-5 провала, а? Човека гони пачките, а не ефективността! Ако можеше, щеше да калайдисва ракетите си и в Сомалия, стига да му е изгодно и да печели от това, въпреки никаквото качество. Факт.

тъп ! Братчед.

Дебил си манго, тъжно и жалко но факт.

Работата по проекта определено трябва да бъде ускорена, защото Мъск планира комерсиалните полети на Starship да започнат през 2021 г. Първо те ще са околоземни или окололунни. В последствие са предвидени кацания на Луната и Марс....Четейки тез златни слова, си спомням една песничка от нашето родно сладко педократично 30 годишно минало! И думите и са: Пирамиди(Спейс Х)...Фараони(Мъски) ...и балъци...не, не за милиони! А ЗА МИЛИАРДИ! Като прочетох заглвието на статията, в първия момент си помислих че това Чудо Юдо, този краварски бойлер за кукуруз наистина е ЛИТНАЛ!!!! И щях най откровенно да поздравя козаците и шопарите от Краварника за успеха! А то се оказва че бил невероятния УСПЕХА видите ли, просто един НЕЗНАЧИТЕЛЕН СТАТИЧЕН тест на двигател! И това ми било успех?! Ебаси ташака! Нека това чудо да литне първо, без да се взриви за пореден път, както обикновенно става... а това е кой вече станапът , четвърти или пети?! И тогава ще говорим!

BajMihal

О, все пак ти започна смяната... Бях се притеснил за теб.

До сега е бил на протеста,да бие бабички и работници. Сега застъпва нощна, че копейките не стигат за боярщник. Трудни времена станаха за троловете :)

или старшип за балъци. Има явни признаци, че ракетата е предназначена основно за събиране на пари от закупуване на акции от балъци обхванала ги новата треска за злато. Един от тези признаци са крилата на ракетата. Да сте видяли ракета излитаща от земята на ползва крила или стабилизатори? Естествено не, тя излита вертикално и няма нужда от крила, нито за подемна сила нито за управление. Влично се извършва от тяговите и управляващи реактивни двигатели. Също е и при кацане на Марс. Там тя ще каца вертикално, подобна на приземяващите се степени на Фалкон, и също не са и нужни крила за кацане и излитане. Крилата обаче създават илюзията, че това нещо ще лети и допълнително убеждава балъците да си вложат парите в акциите на Мъск за полет до Марс. Иначе, и за мен е много атрактивна идеята за полет до друга планета, въпросът е дали това са истинските цели на този проект.

би било добре това ще е от полза за цялото човечество би било добре това да не е някаква си частна компания, а нещо общочовешко. Уви, при капитализма няма какво друго да е освен икономочески субект. При кумунизма примерно щеше да е някакъв подпартиен субект, примерно министерство на космонавтиката или нещо в тоя дух. Демек същия. А щеше да е добре да е някакво общочовешко нещо, като във фантастичните книги. Не всички да се борят за капитал, или за моментни партийни цели, а например защото там могат да се развиват безпрепятсвено някакви съвсем различни технологии. То затова е и фантастика, защото реалността е пълна с 80%.

Ти на СОЦИАЛИСТИЧЕСКА КОЛА ЛИ СЕ ВОЗИШ В МОМЕНТА?

Тия дето говорите от името на извън 80-те % сте баш тия, за които става дума когато оня загубеняк ги беше назовал (той самият очевидно е в тях). И не са 80 а 85% (мое измерване).

На 4 Юли 2020г краварите честваха 244г от някаква "независимост" от Велика Британия. На 20 Юли 2020г руснаците честват 324г от създаването на военноморски флот на Русия. Църквата в селото на прапрадядо ми, съществуваща и днес, на 20 Юли 2020г отбеляза 476г от освещаването си като храм Господен...

Защо ми показваш църквата а не държавата бе ватенко или защото не знаеш кога е създадена русия,че 100г. беше друга държава и изобщо не е важно на колко год. е държавата(Египет на колко год. е неграмотнико) а какво прави за света и човечеството-ПОНЯЛ??

Бушмените са в Калахари над 20000 години. :)

Абе тъпото, Metropolitan Cathedral Basilica of Saint John the Baptis е построена през 1510 и е на 510 г. Къде си тръгнал да се ръгаш с твойто село и да мериш строежи на сгради с държави.

Допускам че пуерториканският народ е признателен на испанските строители на Catedral Metropolitana Basílica de San Juan Bautista. Не става ясно обаче какво общо имат гринговците с нея? Те имат окупационни корпуси и в Германия и Италия, това прави ли Ватикана техен?

'На 20 Юли 2020г руснаците честват 324г от създаването на военноморски флот на Русия.' И какво точно 'честват' про положение че почти цялата история на флота им е провал след провал? Успехите са далеч назад - когато корабите са били с платна и офицерите им са били с немски имена.

Аман от лъжи и измишльотини!!!!

Под такава "новина" изобщо няма смисъл да пиша. Няма едно вярно или дори смислено нещо в целия текст - все едно са записвали бълнуванията на психопат. Дори отбраната измет, която обикновено еякулира възторжено под подобни димки - тук ми изглеждат леко засрамени. :) Няма да го бъде, момчета, прибирайте сергията. Никой вече не вярва в тези психопатщини. Даже НАСА ви го каза вчера: най-рано след половин век.

Нали откак от клиниката те прехвърлиха в хосписа като безнадежден случай и на шизофрения, и на обсесивно-кмпулсивно разстройство сега имаш време и за постове които нямали смисъл. Щото някога си написал нещо смислено, дааа. Я марш да си намериш почтена работа.

страдаш от обсесивно-компулсивно разстройство. Господина и нищо да не напише пак се възпаляваш. И за неспециалистите е видно, че си дегенерат. Аполо-нанайси е твърде възпитан да ти го каже.

Айде пак си забрави гьола, да беше разбрал, че както и да се подписваш каквито и да ги вряскаш все е очевидно кой си.

Гроздето е кисело селски и не са ти дали някаква опорка та може само да ръмжиш и да се ядосваш-така е при зомбитата

Всички успехи са анимация. Нали така беше бе нанайчо.

Забравил е да спомене, че ракетата е АМЕРИКАНСКА! НИКУДЕ В СТАТИЯТА МУ НЯМА ДУМАТА АМЕРИКАНСКА!

Ме е нещо ново. Старото му име е "Пепелаца"

За ватните плоскоглавци освен да 'остроумничат' друго не им остава..

Бахти бидонЯ!

Това цигойнерите нали освен бидони и казани за ракия друго не сте виждали та е разбираем избликът ти.

Дайте ми достатъчно голям гюм и ще отида на Марс!

Бидонът изпуснал пара и това било успех. Е поне този път не се е нагънал.

А Путин и Рогозин го удариха на ръкоделие

"Бидонът изпуска пара" със запален двигател, което означава, че всички системи работят, както и изпразващите се огромни резервоари издържат на налягането от вътре и после отвън. Руслямска държава иска да направи метанов двигател, ама не може -ето това ли е успех?

BajMihal

Първо говорите за прототип, после за "унищожени ракети". Изберете едното поне. Има разлика между "ракета" и "прототип на ракета", но вие май не правите такава.

Дават храна за трола. Ей сега ще довтаса оня калашник да обяснява как всичките ракети на Спейс Х се взривявали.

Да, то работното му време не е почнало още.

Заедно с вредните технологии, да изпратят там и всички които искат войни. Там да ги правят, на Марс. Така и върналите се ще са по-малко от заминалите. ..... а и метан колкото искате.

и сигурно тебе трябва да сложим за съдник кой да пратим на марс

Само Путин трябва да пратят. Няма по-голямо лайно

Мъск е менте

Важното е, че ти си истински.

Стига недомлъвки! Напиши го както е: истински идиот

Golqm si “razbirach”

Путкин и Рогозин не харесват това!

Можете да пълните кошницата на Мъск колкото си искате. Ще почнем да се притесняваме, когато двигателят, а не варелът, наречен "прототип", издигне гза си над психологическата граница от 150 км, а не 150 метра

Точно така не се притеснявахте, като правеше 1. ракетата Фалкон, ама сега няма търговски полети за Роскомикс. 2. товаен кораб за МКС и отне 50% от товарните полети 3. Пилотиран кораб, с който отнема таксиметровата дейност на Роскомикс до МКС. продължавайте все така Вие руслямските подлоги да се притеснявате, когато някой постига успехи. Пък да знаеш колко му пука на Мъск дали се притеснявате или не. Но на мен лично не ми е ясно за какво точно ще "почнете да се притеснявате"...