Коментари - Специалисти от ФБР попречиха на хакери да съберат откупи от 130 млн. долара | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако човек има маалко знания в областта и прочете внимателно новината, се разбира следното: През DNS са пренасочили сайта на групата така, че да не се отваря. Заедно с това са осуетили последния им опит за изнудване, Това е. Няма арестувани, няма изяснени самоличности, или поне държавите от които са хакерите. Като муха да ти кацне на ръката и ти да я прогониш, за да кацне другаде. От друга страна, като човек има идея колко трудно е да се внедриш в група, която никой не познава останалите и да ги убедиш да си част от тях, не е съвсем малко.

Едно време като бяхме малки и един мой приятел разправя : Вчера се събрахме 100 хакери и хакнахме интернета на БТК. И наистина нет нямаше. Обаче на следващия ден докато си “играехме” и чухме майката на същото момче да си говори със една съседка и обясняваше как някакъв багер бил срязал по погрешка кабелите на БТК. Таааа така и с ФБР събрали се 100 хакери от фбр да чакалят хакерите хахаха

Тва да не ти е ДАНС и Информационни системи бе пич....пълни глупости си написал! Правителството в УС си има работа с хакери ОЩЕ от 80-те на миналия век!!! И отдавна са разбрали как ефективно да противодействат на тях. Не случайно в статията се споменават 3 държави....щото хакерите в УС обикновенно са "държавни",ако зацепваш какво имам предвид! УС в компютаризацията и менталното мислене на хората за компютъридацията е към 20 години напред от ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ! Тва де ние сега се дивим....хората са го осъзнали като проблем преди 20-30 години ОЩЕ!