Сравнете: 57 години от първите снимки на Марс (галерия)

На 14 юли 1965 година учените разбират със сигурност, че Червената планета е лишена от разумен живот

Обратно в новината

Коментари - Сравнете: 57 години от първите снимки на Марс (галерия) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Старите снимки с по добро качество от сегашните Мухахах

Чудесен начин за пране на пари. Много го интересува някой дали има живот ако щеш на луната, като няма никаква полза от него. Милиярди похарчени за да видиш нещо, което никога няма да достигнеш и що? какво като някъде там има планети или живот, какво от това

Не разбирам , имаме технология , като на гугъл мапс , на която се различават автомобили , а тук ни представят някакви измислени снимчици , на които дори планини не се различават . Пълен таш@к !

Поне напишете кой пръв кацна на Марс

А комикът Рогозин повече никога няма да лети.

Ами нормално преди снимките да са били с лошо качество все едно да сравняваш снимки с телефон и камера 0.3 мп. с камера на смартфон 40 и нагоре но какво се чудите.

"През 2022 година в орбита около Марс има общо 8 апарата, принадлежащи на САЩ, Европа, Китай, Индия и Обединените арабски емирства." - наши почему нйет???

Да ама Русия прати ПЪРВИ човек в космоса и на Мъск бидоните гърмят....

говориш за оня дето го убиха млад и зелен да не пропее нещата които внучка му казва ли? Дето уж бил космонавт, а се разби с обикновен самолет. Оня дето нямаше нито една телевизия да предава полета. Оня дето тръгна с петолъчка на скафандъра а се върна бе. Оня дето уж се приземил в капсулата, ма се катапултирал щото се въртяла. Оня дето като минава над северния полюс обяснява как вижда САЩ? за него ли говориш? Гагарин май му беше името. Много сте наивни бе.

Пра-дяда ми е бил порноактьор пък аз съм девствен.

Ма не виждам и български ...

България няма ресурсите да бъде коцмическа сила все оше, Русия има, но продължава да изостава от другите нации

Виждаме развитието на Фотошопа. PS: дано имате чувство за хумор.