Коментари - StarCraft Remastered дебютира през лятото? | IT.dir.bg
назад

StarCraft Remastered дебютира през лятото?

Това лято Blizzard може да представи обновената версия на RTS класиката StarCraft.

Обратно в новината

Коментари - StarCraft Remastered дебютира през лятото? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, виж това ще е интересно. Аз самия съм на 15 и никога не съм играл SC1/BW, но имам около 100ч. на SC2 и ще ми е много интересно да ви видя старите кучета в гейминга какво сте играли.

Добра новина. Обаче ако наистина си остане StarCraft/BW и няма нищо общо с 2-ката. Това манга недоразумение, с мисии на часвник, не мога да го трая. Нищо общо с духът, геймплея и най вече сюжетът на оригинала. Историята - някаква блудкава драма с манга елементи. Анимацията - противна манга с гротески, хвърчащи и стърчащи неестествено, неща. Геймлеят - мулти ориентиран. А как продължиха и завършиха уникалната, достойна за sci-fi шедьовър, история. Мани-мани, все едно си правят поредният Warcraft. Искам си оригиналната, сингъл, класическа sci-fi опера. Mass Recall е успешен ремастър на оригиналите. Красив, пипнат и правен изцяло от 3-ти разработчици. Обаче е с енджинът на 2-ката, съответно и AI-то. Не се играе като класиката. Дано близард не си оставят ръцете, с някакъв мод на 2-ката + претоплени манджи.

Играта е велика, но не разбирам как можахте да я сравните със Команд енд Конкуър :) :) Старкрафт 1 беше велика игра, докато КК ... ставаше(не беше лоша). Смисъл дори неможе да се доближи до нивото на Старкрафт. Дори днес през 2017 се играе повече Старкрафт:Бруудуар, отколкото КК се е играла в най-силните си години.

Няма как да се доближи до нивото на Старкрафт, при положение, че концепциите на цялата поредица C&C се различават коренно от Старкрафт. Едно време едните играеха Старкрафт, другите играеха Tiberian Sun, трети Империята и за всички тряхното си беше най-доброто.

Супер ! Stracraft 1 и Brood war бяха велики игри :)

Стареца още си го играя в ICCup. Преди имаше и БГ сървър- хедоф, ама за жалост го затвориха. Тая класика просто не ще да умре.. :-)

Крафта ми носи негативни спомени, защото не можех да играя и не бях никой в кварталния клуб.

Стар крафт 1 си е класика! Но стар крафт 2 го направиха само за китайци. Трябва да си като машинописка в ръцете за го игреш...

Напротив. Точно обратното е. SC2 е направен така че и другите да имат някакъв шанс. При SC1 доминират само корейци, при двойката обаче не е така.

корейците си доминират все още в почти всичко и най-вероятно и за в бъдеще главната причина за това е, че на национално ниво електронните игри са класифицирани като "Електронни спортове", държавата отпуска грантове за поддръжка на отбори, зали, турнири ... а и самото общество възприема подобни състезатели не като вдетенени безделници както навсякъде другаде по света, а като сериозно трениращи дисциплината си спортисти.

Две думи: ТОЧНО ОБРАТНОТО! СК2 е за европейци и нуубове.

Your wife for hire ? How much ?

C&C 4 провал? по точно кофти политически момент уцели... хамериканците тамън се обявиха за световните освободители от близкоизточните терористи - GLA от играта. с нетърпение чаках да излезе... и се оказа че в последния момент я свалиха от разпространение :(. само защото тактиките на GLA са тактиките на терора...

КнК е няква кежуал игричка, дето става да и изиграеш сингъл плеъра един път! Никога не е ставала за нещо реално. Да си чул да се играе на състезателно ниво ?

Тоест, една игра трябва да става за състезания, иначе "не струва" ?

Бррляайъ

Хубава стратегия, но на мен ми харесват по старите Старкрафт-1 и Уоркрафт. Кил-краш-енд-дистрой, Хироус 2 и 3.

Велика игра!