Коментари - Lenovo разработва конкурент на Google Glass | IT.dir.bg
назад

Lenovo разработва конкурент на Google Glass

Най-големият производител на персонални компютри в света Lenovo представи прототип на "умни очила" - конкурентна версия на Goolge Glass.

Обратно в новината

Коментари - Lenovo разработва конкурент на Google Glass | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива китайски очила отдавна се предлагат на китайския пазар. Например като тези (цена 57.08$): www .aliexpress .com/store/product/New-Arrival-Advanced-Design-HD1080P-Camcorder-Camera-DVR-Camera-Video-Recorder-Glasses-Camera-Glass-In-China/1038084_1541147093.html

ти си бил голям разбирач бе! Тези очила които си посочил, са просто един елементарен камкодер, който записва, и това е всичко. Най-малкото, къде е проектора насочен към очите с които виждаш информация от Google в реално време, и какво ли не друго ?! Не обичаш да четеш, преди да пишеш, а ?

Най-интересното в случая е че хардуера ще се прави от американска фирма в САЩ, а софтуерното обезпечаване е от Китай.

Нищо ново под слънцето - белите измислят всички останали копират. Като се има предвид, че бялата раса представлява 9% от населението на земята и се топи с бързи темпове, какво ще правите когато онези, които движат човечество напред изчезнат?

Доста си зле

Белите хора сме около 20% от населението на Земята. А и цивилизацията е възможна и без нас - справка - Египет, Древен Китай и т.н. Да не говорим, че в Гугъл не работят само бели хора... както в Леново не работят само китайци.

Едно време, когато някой умствено ограничен напишеше нещо подобно, можеше някой и да се хване, но вече имавсякаква информация, която веднага може да се провери. Ти не си си направил труда да провериш малоумното си изказване, но за твоя информация, в Япония има милиони разработки, които дори и ти е възможно да използваш в момента. А ако си мислиш, че китайците са яли само ориз, явно не знаеш, че там са ползвали барут и принтирана преса стотици години преди да им хрумне на европейците да правят същото. Европа започва да просперира тогава, когато европейците започват да обикалят света и д ачерпят опит от другите култури и познания Така че фашистикте си тъпотии си ги заври знаеш къде.