Тайланд купува израелски дронове "Хермес 900" за патрулиране в морето

Безпилотните летателни апарати имат издръжливостта да летят над 36 часа и до 9144 м.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОГА...

Мианмар(Бирма) са НАРКОлабораторете на Китайските триади и Тайландската мафия правят МЕТ и го продават на Австралия на 5 ЗАВИШени цени от в САЩ После парите се ПЕРАТ в Хонк Конг и богати евреи борсови спекуланти ДРОНоновете са за наблюзение на Бирмано-Тайландсата граница където са дупер ворко рабораториите ИЗРАЕЛ от 20 години има договор с Китайските триади и правителство във Бирма и им доставя БЕЗплатно оръжия с-у зяроне ат сладкия бизнес с пране на нарко пари

Друже, не пиши толкова подробности, че да не те "привикат"!

Евала Бате. Голям си. Горд съм, че имаме толкова светнат човек във форума.

Добри характеристики, но не става ясно, каква е цената! И се сещам за една китайска мъдрост: "Ако искаш мир, готви се за война!"

А защо ние не купуваме такива? 100млн са по-малко от един самолет, който ще чакаме 10 години.

Дира няма ли да ни осветлите за сделките между Лаос и Мианмар, включващи оръжие?

"Лаос и Мианмар" Едните изнасят лъкове., другите боздугани.

Израел е сателитен щат на САЩ и за това продава толкова много оръжие.

А, така ли било? Сателит на САЩ викаш? А знаеш ли, че между Израел и САЩ също имаше дипломатически скандали и изгонени дипломати като персона нон грата? Как ще обясниш този факт? Обяснението за мен е едно - Израел не е феодална, диктаторска, терористична държава като Русия! Нормална практика е да се гонят посланици в определени случаи. Когато си посланик в чужда държава, ти си там на гости! Всеки момент домакинът може да ти каже - хубаво си ми дошъл, но много се заседя, айде да си ходиш! Единствена посланик Митрофанова се сърди, тропа с краче, държи ни тон и ни се заканва затова, че гоним нейни хора от България! Няма друга такава държава като Русия!

Тайланд, с кого ще воюва или щом е в Азия, важно е да гори?

Баце, в Азия се плодят като зайци. Територията е кът.