Тайланд купува израелски дронове "Хермес 900" за патрулиране в морето

Безпилотните летателни апарати имат издръжливостта да летят над 36 часа и до 9144 м.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тайланд, с кого ще воюва или щом е в Азия, важно е да гори?

Израел е сателитен щат на САЩ и за това продава толкова много оръжие.

А, така ли било? Сателит на САЩ викаш? А знаеш ли, че между Израел и САЩ също имаше дипломатически скандали и изгонени дипломати като персона нон грата? Как ще обясниш този факт? Обяснението за мен е едно - Израел не е феодална, диктаторска, терористична държава като Русия! Нормална практика е да се гонят посланици в определени случаи. Когато си посланик в чужда държава, ти си там на гости! Всеки момент домакинът може да ти каже - хубаво си ми дошъл, но много се заседя, айде да си ходиш! Единствена посланик Митрофанова се сърди, тропа с краче, държи ни тон и ни се заканва затова, че гоним нейни хора от България! Няма друга такава държава като Русия!

Дира няма ли да ни осветлите за сделките между Лаос и Мианмар, включващи оръжие?

А защо ние не купуваме такива? 100млн са по-малко от един самолет, който ще чакаме 10 години.

Добри характеристики, но не става ясно, каква е цената! И се сещам за една китайска мъдрост: "Ако искаш мир, готви се за война!"

Мианмар(Бирма) са НАРКОлабораторете на Китайските триади и Тайландската мафия правят МЕТ и го продават на Австралия на 5 ЗАВИШени цени от в САЩ После парите се ПЕРАТ в Хонк Конг и богати евреи борсови спекуланти ДРОНоновете са за наблюзение на Бирмано-Тайландсата граница където са дупер ворко рабораториите ИЗРАЕЛ от 20 години има договор с Китайските триади и правителство във Бирма и им доставя БЕЗплатно оръжия с-у зяроне ат сладкия бизнес с пране на нарко пари

Друже, не пиши толкова подробности, че да не те "привикат"!

Евала Бате. Голям си. Горд съм, че имаме толкова светнат човек във форума.

"Лаос и Мианмар" Едните изнасят лъкове., другите боздугани.

Баце, в Азия се плодят като зайци. Територията е кът.

КОГА...