Коментари - Nokia: Няма да произвеждаме телефони | IT.dir.bg
назад

Nokia: Няма да произвеждаме телефони

Миналата седмица се появи информация, че през 2016 г. Nokia може да се завърне на пазара за телефони, но изглежда, че това може и да не се случи.

Обратно в новината

Коментари - Nokia: Няма да произвеждаме телефони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когата навремето Нокия беше една обикновенна гумажиница, в Силисра се правяха калкулатори с многослойни платки. Как едните станаха голени а другите никой?Кой ли е помогнал за това?

Т.е. Nokia става нарицателно за продукти от съвсем ниския клас, тази компания е жив пример как не бива да се прави бизнес.

И слава Богу, дано това да е за урок и на другите големи в бранша.

След сливането с Алкател стават водещи в бизнеса с рутери

И те не знаят в кой бизнес стават водещи. Хаотични бизнес решения. Парите не са мои така, че не ми пука де.

всичко знаеш, да не си менджър?

А, той е меринджей...

Да са им честити конкурентите Cisco и juniper

ами Forece10, Foundry,Extreme Networks, Huawei,....., какви рутери ще правят, много не ми е ясно, но май пак са избрали погрешен път?!

Това новина ли е? Не сте за телефони вие, недалновидността ви струваше скъпо, може би дори всичко. Я си гледайте там оставащия бизнес, че ще го купят и закрият и него. Я майкрософт, я някой друг американски "партньор" :)

Коментара си е съвсем точен, защо тези минуси? Или просто тук е пълно с хора, които са се минали да си купят Nokia в последните години...

Ами точно това се казва и в китайските статии, че Meizu ще произвежда текефони с марката Nokia Както сега TCL произвежда Alcatel.

То да е само Alcatel телефоните - Grundig, Blaupunkt, Telefunken и много други бивши легенди, са вече само един надпис върху китайското производство.

Логичен резултат от съюза с МS.