Tesla показва функциониращ хуманоиден робот през сетември

Optimus ще може да замени хората в множество тежки и еднообразни задачи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и да уважавам Мъск за СпейсХ, Тесла робота за мен за момента е пълен провал. На представянето на програмата след протяжена презентация и куп технологични обещания ни показаха "прототип" ... който се оказа танцуващо циганче в костюм на робот. Пълна подигравка с аудиторията. Оказа се, че въпреки големите приказки на Мъск, как се било работело по програмата от бог знае кога, към онзи момент имат кръгла 0 + няколко картинки фотошопнати вчера. Не бих се учудил това да е плана и за следващата презентация. успех му, все пак

Става реалност.

Дано пие и е*е

"Главната цел на робота ще е да върши "повтаряща се и скучна работа", особено действия, които могат да доведат до наранявания от стрес." === ОК, ще взема един такъв да ме замени във фитнеса.

Прилича на GI Joe Избора на кобрата

Кога мога да го поръчам. Ще си взема един за домашна помощница. За мен да мия съдове, Готвя и да чистя са неотложни, но крайно отегчителни работи.

Хех, фейсбук са къде по-напред в тази област! Техния робот дори ръководи компанията! Не е много хуманоиден де. Ама работи!

Като оставим настрана фантастиката, демек робот за отмяна на отегчителни дейности, които може и да променят психиката, същите тези еднообразни действия - смятане следва да се упражняват от хората, за да не пишат в статиите глупости. И така, ако се вярва на брошурата в снимките, робота ще тежи между 125 и 150 паунда, което е между 56 и 68 килограма - проста аритметика. Та затова се питам, да заменяме ли хората с роботи за добро психично здраве, или да продължим да се увреждаме психично, демек да учим, за да не пишем глупости в статиите?

чешкия филм "зареждайте бабите правилно"...

Бързо да го правят този робот! Искам да купя поне сто броя, плащам кеш и в ключета, че до септември трябва да си определя кандидати за депутати. Този път мисля да сложа от роботите на моя приятел Мъск. Честно казано аз и Делян сме леко обидени, че го водят най - богатия човек на света, но ще му направя оборот! Иначе тези роботи са създадени за депутати от моята партия. Това е тежък и еднообразен труд. От сутрин до вечер софри, рушвети, миски, плямпане на глупости пред нашите медии и не на последно място, да ми целуват задни*а.

Само един автомат му липсва в ръцете и ще замени повтарящите се и скучни действия по време на война.

Недей така че в оркландия почитателите на плешивата мумия съвсем ще я закъсат те току що откриха вътрешната тоалетна ти с киборки ги забъркваш

Го - като бях малък редовно гледах джетсънс...имаха робот прислужница

И тесла, и Мъсчо са балон за овцете...

Сфирки прай ли? Пригоден ли е за анален? Щот ако не, ич не ми го рекламирайте!!!

Продължавайте да вярвате в конспипации още. Май конпирациите стават реалност.

Найлон Пак развърза торбата с лъжите