Коментари - Tesla и SpaceX може да се обединят | IT.dir.bg
назад

Tesla и SpaceX може да се обединят

Аналитиците от Morgan Stanley считат, че за Илън Мъск ще става все по-сложно да ръководи и двете предприятия едновременно и е по-разумно да ги обедини.

Обратно в новината

Коментари - Tesla и SpaceX може да се обединят | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе тая Крава Мъск не му ли писна да лъже!! Още през 2002 година, обясняваше как ще прати човек на Марс през 2013-2014...Ама кукиш! И това са фактите! Пълна краварска шитня и лъжа!

Аз само да питам. Защо всяка година пролетта Мъск иска от акционерите да увеличат капитала на СпейсЕкс и на Тесла? А най-забавното е, че едни от основните акционери и в двете фирми са руски физически и юридически лица.

Ми то си е едно и също.

Червените трол-кучета си лаят, но технологичният и финансов керван US си върви! Според червените "експертни" прогнози САЩ трябваше да фалират още миналият Понеделник!?

Е то и Русия фалира всеки месец - поне според гейропа и фащ .

Ми то в Краваристан според същите тия европедали, е цъфнало и вързало! Трепят наред неграта, една луда крава прави по 600 фрага в Лас Вегас..Има 90 милиона безработни негра, жълтури и латиноси които не са работили 2-3 поколение...И имат единия никакъв дълг от некви си 21 ТРИЛИОНА ДОЛАРА!!!! Дължат на целия свят! Наистина са цъфнали в Краварника:)

Tesla e здраво на загуба от всеки произведен автомобил но служи за точене на пари под формата на "зелени облигации" от другите автопроизводители. SpaceX пък чудесно точи парите на НАСА.

А кога ще е обединението на маслобойната и месохладобойната Му на този разбойник?

Ти карал ли си тесла? Страхотно е все едно си в някакъв филм от бъдещето. незнам защо на мъск му разрешиха да прави разработки в тая посока имаше модел на шевролет от 90-те години и минаваше над 600км с едно зареждане. Тесла минава до 500 по каталог но не съм видял някой да ги мине. А другото е реклама, ето ние ползваме космически технологии докато Мерцедес и БМВ не :) а немците ще направят по-добра кола в бъдеще но монопола САЩ не им разрешават.

Обединяване, фалиране и тем подобни хватки на корпорациите. Докато накрая остане само един. Също като шотландския боец...

Въпросните анализатори са като литературните критици: пишат надълго и нашироко по адрес на някоя книга, без самите те да са написали книга.

В последното хилядолети всички масови заблуди и пропаганда тръгват от вавилонската (халдейска) блудница, с която нашият свят Бог нарича духовният аспект на папството. Познавайки начина по който вавилонската пропагандна машина продуцира световни известни личности и ги превръща в идоли, чрез които в последствие проповядва своите езически и езотерически заблуди, ми дава основание да не приемам авторството на който и да е от тези хора за чиста монета. Нито предупрежденията им и неоснователните страхове, които се опитват да насаждат в обществото като проява на алтруизъм. Забележително е усърдието с което ни се натрапва тяхното мнение като от последна инстанция, така сякаш други хора от съответната област нямат право на такова. Това ако не е пропаганда какво е? Бързат и са нетърпеливи, защото скоро трябва да наложат белегът на авторитет на библейският звяр който излиза от морето - политическият аспект на папството. Този белег на авторите е неделният закон, който е директно противоречие с четвърта вечна Божия заповед, която не случайно започва с думата "Помни".

Дино, защо (новината за) едно обединение на две фирми трябва да има библейско значение?

Днес всичко има библейско значение защото живеем в последните дни на този паднал свят. Това са дни за покаяние от греха и освещение с Божията могъща помощ. Хората трябва да знаят какво става зад кулисите, какви измами им се готвят, какво ни предупреждава Бог и какво иска от нас, за да имат реален избор на коя страна ще застанат, понеже неутралитет не е възможен. А от коментара ми става ясно каква е връзката. Господин Мъск не спира да се тревожи напоследък в корпоратинвите медии за опасностите от изкуственият интелект, какъвто не съществува. Г-н Хокинг също говори на същарта вълна за опасността от несъществуващият изкуственият интелект, глобалното запотопляне и извънземните. Дали волно или не са влезли в ролята на световни професионални гурута и различно от техните и подобни на тяхните мнения не чуваме в медиите. Натрапчивоста с която ни ги поднасят е стряскаща. Също е видимо и усърдието с която дежурните воутъри гласуват против мненията и тези на другио хопра които изказват съмнения по отношение на тези статии, ми надявайки се да правят внушения чрез консенсус. Вавилон разчита на консенсуса, понеже не може да разчита на истината.

За мен добрият войник Швейк е доста по-интересен от библията. Само казвам.

Хубаво ще бъде ако си промените отношението към нашият свят Създател до краят на благодатнто време, защото след него няма да има такава възможност и иакото е било в личен план ще бъде запечатано завинаги.

нормарно ще е. Спацето цоцка кинти от държавата, а теслата е тотален ташак и никога няма да е на печалба. Така ще може по-легално да си я финансира...

Ненормално е тъпаци да се изказват под такива новини, но е то в случая си се изказал. Роскосмос е получил колкото Спейс Х от "държавата" НАСА, и отделно още няколко пъти по толкова от държавата Русия, а изстрелва по-малко ракети. Спейс Х досега е изстрелял за "държавата" НАСА 13 ракети и има да изстреля ощe няколко по договор, като всяко изстрелване струва на НАСА около 112 милиона долара или от 2 до 3 пъти по-евтино от алтернативите. Явно голямо цоцане става, ама от страна на Роскосмос. Колкото до Тесла, пазарната и капитализация е по-голяма от тази на Форд, а допреди няколко години имаше собственост някъде около нулата, докато сега е най-големият производител на батерии и електромобили. Очевадно е, че е на печалба, но счетоводно е на загуба докато изплати инвестицията. То така погледнато и у нас Американските ТЕЦ са на загуба. Самата новина е за финансови анализи по-скоро отколкото за технологични новини.

Примера ти с пазарната капитализация мога да го пренеса към биткойн-а. В крайна сметка нищо не значи, защото утре пак може нищо да струва. Пропуснал си последното изречение, че хората на толкова оценяват Мъкс, а не компанията Тесла. Това е оценения от тях актив. Колкото до Роскомос явно е някаква твоя фиксация щото никой никъде не говори за тях ... само ти...