Коментари - Тим Кук: Винаги се стремим към възможно най-ниски цени | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хе хе! Ябълката и евтино!? Това не е било не е и няма и да бъде никогаш! Но лошото е, че на пазара вече има мноооооого по-добри и мноооого по-евтини телефони от техните а качаството на ябълката не е нещо забележително! То и не е било никога забележително де! Спомням си когато 2009г покойния Стов Джобс презентираше тогавашния най-нов телефон на ябълката! И на презентацията разправя: Представям ви наи-новата и модерна технология която разбираш ли никой досега не е имал! И технологията която ви представям е Copy-Paste!!!??? Бях съкрушен! Викам си е това е да имаш гордост, но без никакво покритие насреща! Та така!

Думата "цени" да се чете като "разходи".

Те това е лъжец! И наглец!

Намалени или не си остават най добрите в бранша, не виждам кой може да ги конкурира

Бюджетна компания направо. :))

Айде на евтините нагризани ябълки. Айде че не останаха.

Най силните качества на САЩ и най вече англосаксонският свят и части от така нареченият Запад е маркетинга и ПиАра. Това е добре известно. Те са много добри в това и Апъл е олицетворението на тази филосифия - тежък акцент върху формата и цветовете и по малко в дълбочината и съдаржането. Разбира се, не можеш да ги обвиняваш...така работи човека. Вижда се в простите неща....един кетчуп с привлекателна опаковка и много захар но без домати, върви много повече от колкото един истински сос от домати. Тези фирми са майстори в използването на човешката биология и нейните слабости за да си продават продуктите. Трудно ми е да се сетя за Американски бизнес или продукт който не е до голяма степен базиран на тази философия. Вижда се и в историята им....мънисти за злато с индианците и други подобни шарени но лишени от дълбочина неща (като разни ценности за които другите трябва да им плащат с истински неща). Браво на тях. Добре са го направили. Ако можеш за нищо или за много малко да получиш много...значи си разбрал нещо което жертвите ти не са! Това само по себе си е постижение. Нищо против Апъл....това е филосифия, на индианците ще се хареса и ще си дадат златото за дранкулка, а други не.

Е, кетчупа ти е виновин. В кетчупа има домати, недей да лъжеш! Виж в лютеницат няма. Поне преди 10 години беше така, когато реших да оставя кетчупа в полза на лютеницата, че е по-здравословна и прочетох в кое какво има. Ако сега ми кажеш, да не вярвам на това което е на етикетите, ще те питам, защо не си ги осъдил, че лъжат? :) п.п. Нещо за Широката Душа няма ли да кажеш? :))

А да сте чели приказката за лисицата и киселото грозде? Айфона е като Мерцедес Бенц за автомобилите. Това е началото, “Големив взрив”...всички останали идват след него. Там където е създаден е нещо като легенда и независимо от цената притежаването на телефон или само слушалки произведени от “ябълката” е знак за принадлежност към най-новото в технологиите. В Сан Франциско е пълно с бездомни по улиците и всеки втори е с Айфон или Айпад! Просто хората си живеят в техния свят, всичко друго са празни приказки. Въпрос на избор.

... тоест ако нямаш айфоня не си човек, или си второ качество....така ли да разбираме ?!

Мия, тази мантра се повтаря вече години наред, нищо ново не си написала. Една лъжа, повторена 1000 пъти става истина. Колкото до мерцедеса при телефоните, има достатъчно доказателства, че това не е така. Няма да поствам пълният списък на издънките на Епъл тук, достатъчно е да погледнеш съседната статия, в която се говори за уязвимостта на иОС, която засяга милиони потребители. Толкова за "мерцедеса".

Епъл се включиха в телефонният бизнес някъде по средата на ерата на смартфоните... и наблегнаха на това че изделието им е моден аксесоар за младежта, просто защото не можеха да осигурят необходимите технически характеристики за да изпреварят конкуренцията.

Интересно как се става компания с най-много свободен капитал, като си продава продукцията на себестойност? Тия да не би да печатат пари, докато няма какво да продават ...

винаги се стремят към възможно най-ниски цени, също колкото и Америка ръси демокрация по целия свят ...

То така продавайки на възможно най-ниски цени се печелят трилион долара, мдаааааааа. И едни мармоти завиват шоколада в станиол и т.н. и т.н....

Ще я коригират и тате ще ти купи колело, ама друг път.

Този се шегува :)) Половината от цената е печалба!

Глупости. Половината от цената са хардуера. Само че освен него има софтуер, дистрибуция, разработки, търговски отстъпки транспорт и т.н. Само простата сган може да си мисли, че нещо струва колкото е цената на материалите.

пичовете като мен, пари за софтуер и за секс не даваме . ти си купувай софтуер и разработки

намалиха цените, защото много хора спраха да купуват прехвалените им телефони. Разбраха, че всичко и мижи да те лажем. Един медиен балон. Не, че искат да продават евтино, но просто нямат избор, предив лошите продажби през последните години.

Щом една цена се е сринала не значи ли, че е била висока?

Очакваме да коригират цената на 11 pro

Ще я коригират и тате ще ти купи колело, ама друг път.

Това звучи като виц- Най-скъпите телефони по света всъщност са едва ли не под себестойността си- А печалбата идва от доброволни дарения- Изключително не функционален телефон на висока цена и за всичко ще си плащаш отделно и то ежемесечно-Да иначе изглежда добре спор няма и като работи работи без отказно- Скъп снобарски телефон просто за хора с високо ЕГО аз съм супер защото имам такъв телефон просто- Не телефона на говори какъв си, а акъла показва колко струваш-Преминил се Илия пък в тия е мъдрата българска поговорка-