Тийнейджър стана световен шампион на "Фортнайт" и спечели $3 млн.

Наскоро принц Хари призова компютърната игра да бъде забранена, защото пристрастява

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:) За негативните коментари. Да седите по цял ден пред телевизора, да се алкохолизирате, да четете новинарски сайтове и да хейтите наред. Кво да ви кажа БРАВО на халпето и се замислете за вас самите. Игрите са си игри а до колко ще се вманиачите си е личен проблем. Ако ви дадат въже и се обесите кой ви е виновен, въжето ?

Влизате в 21 век за пръв път пипате телефон и се мешате в някви теми където въобще не разбирате

Ние поне които играем не стоим като вас да пиеме алкохол 24/7 да пушиме и да си съкратяваме живота ние просто се забавляваме няма нищо лошо вие като пиете и пушите не ви казват нищо ама ние като играем игри почивате да ни хейтите аре малко се успокой те

Тва че ние я играем не означава да казвате че сме пикльовци и такива неща ами на против аре дайте една причина за премахването на Fortnite без зомбирането защото това е пълна простотия

Fortnite е супер готина и интересна игра ние може да сме пишлемета ами вие дето казвате че е тъпа и че нямаме мозък сте в жестока грешка. Първо вижте колко пари се правят. Второ като ни е скучно нормално да седнем и да се по забавляваме малко. Трето вие като сте на 20-30 години и като сте чули от някъв ваш прост приятел че е тъпа не трябва да почивате да я хейтвате като дори не знаете нищо за нея

Ние се видяхме в чудо с тази игра.Има 4 часа на ден, но иска неограничено време.Постоянно се караме да спира в ограниченото време и все по- трудно става спирането.Внимавайте-пристрастяването е огромно.На 10 год.е.

Коментарите са на 14-16 годишни пикльовци (или 20-годишни такива с акъл на 14-годишни). Доста плитък опит за самозаблуждаване, толкова плитък, че самите те се ядосват и озлобяват от всеки, който им каже, че това е глупост. Реакцията е същата, като на 9-10 годишно дете, когато му кажеш да остави Х-бокса.

чакаме ги сега да дойдат да обяснят как във времето на посредствеността и простотията тая боза е "революционна, виж колко пари прави и колко хора я играят" - главно милиони плиткоумни пишлемета с много време за губене, които крадат банковите карти на родителите си за да си купуват виртуална шапка за 6 долара или виртуална татуйровка за 10 долара. или си купуват водата от ваната на e-ковра :D

Абсолютни балъци! Друго си е да си сипеш ракийка и да гледаш Славиту или да седнеш пред блока да люпиш семки цяла вечер. Как смеят да си пилеят времето...

от тая игра само не мога да разбера тия рампи защо са

Рампите и механиките със строене са остатък от оригиналния замисъл на играта преди да бъде Battleroyal. Оставили са ги за да бъде малко по-различна PUBG.

Честито на шампиона. Иска се не само желание, но и талант. Браво и на всички останали играчи, защото шампионът е шампион, когато побеждава останалите, а да бъдеш победен в честна игра не е срамно. Спестете си хейта, сипете си още по една ракийка със салатата и гледайте футбол спокойно - къде по-полезно е, отколкото да си напрягате мозъка, за да играете шах, фортнайт или дори футбол.

хахахах не знам колко е полезно или вредно ама тези който плюват че било вредно и незнам си какво да си помислят как по БЕЗВРЕДНО ще изкарат 3 милиона защото момчето си е оправило живота ама ние ще си съсипем здравето и живота докато изкараме здравословно тези пари. И както каза : Честито на шампиона жив и здрав да е.

Ти пък къде сложи шаха при тая простотия? Едно геймърче със закърнял мозък не може само гащите да си вдигне, ти за шах ми пишеш.

И какъв е проблем? Спорт ли е? Спорт е. Гледа ли се от много хора? Гледа се. Носи ли огромни печалби? Носи. Какво е различното от други спортове? Да, не е "физически", и колкото и да цъкат минуси, и шаха, и блекджека и други също не са.

Luna0102

Имам познат на когото сина му се е напикавал докато играе игрички, не оставял игрите даже за да отиде до тоалетната. Човека се беше видял в чудо.

за това опредеелено игрите са виновни...

свят на идиоти!

Luna0102

Това е поколението което ние отглеждаме. Ако станат идиоти, грешката е и в нас.

да спечелиш турнир по "фортнайт" е като да спечелиш "специалната" олимпияда...

На бас че неможеш и двете ама много ги разбираш

от къде черпиш тази информация? Кой е изворът на телешката ти мисъл?

Недейте се тригървайте да не пукнете некоя вена! Света не е длъжен да ви търпи само защото сте "специални снежинки"!

да пази господ... който покаже тази игра на дете под 13 години.. жестоко ще съжалява след месец - два

интересно мие , доста голям брой хора сами натикват телефоните с анимации в ръцете на децата си, за да ги накарат да млъкнат и после ревът срещу игрите, че вредяли...

Интересно колко деца имаш и на колко години защото малкия ми е на 9 години свалих му играта преди 10 месеца и не съжалявам защото от два месеца е зает да кара колело и да си играе с другите деца а играта ще я поднови есента. Та да ти кажа че не е май до играта а до възпитание.