Топ експерт: През 2022 г. биткойн ще струва $250 000

Прогнозите на Тим Дрейпър за биткойн обикновено се сбъдват

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма лошо, но няма кой да ги купи.

Ами купувай, бе бате! Кат знаеш купувай! На мен левчетата от заплатата ми стигат. 600 лева деля на две. Половината за тревица, половината за мастика. Нямам за биткойни, така че Б.М.Х. дали ще са 250хиляди, 250милиона или 250милиарда парчето след 2 години. Мойта цел е да преживея до утре.

Бързай народе, купувай че не остана...

petrovito

Дано и слънцето е на това мнение.. Едно по-силно изригване и копането ще е с лопати..

Този експерт да не иска да каже, че доларът ще се обезцени 30 пъти?

хахахах от утре почвам да ковя койни....

Е тва е все едно брокерче да ти обяснява как ще поскъпнат имотите... ;)

То и миналата година залагаха фючърси, че лятото на 2018 ще е 50 хил. пък като го гледам зорлем крета на 8.

Неверояно!!! Ами идете и му вземете интервю на човека! За ви обясни защо смята така и какви са икономическите и технологични обосновки за това. Да не се окаже че първата му обосновка е "Ами едни хора ми платиха за това", а втората - "Платиха ми в биткойни"...

А за заплатите на мармотите дето ще ги увиват в станиол каква ли нещо тоз "експерт"?

Разбира се, че ще се търгува за 250 000 долара. Но е забравил да спомене, че тогава 250 000 долара ще са около 250 евро или към 500 лв.

Старото ми цукало вчера струваше $20 000, а през 2022 ще струва $400 000. Някой иска ли днес да го купи за $25 000?

Ако няма глупаци ние мошениците ще умрем от глад! Давайте си парите насам!

Ако има олигофрени да купуват нещо с отрицателна стойност за реални пари , може да струва и 250 милиона , докато има балъци , ще има и кой да ги стриже . Гледам много лесно се купуват виртуалните глупости и измишльотини , ама я се пробвайте да ги продадете , тогава ще се чудите и че подобна глупост може и 5 цента да струва ! Наслагали автомати дори за продажба , ама да сте видели автомати за обратно изкупуване , пишеш кодчето и след 20 секунди по сметката ги постъпват 20 000 долара . Да ама не , само продажби за балъците , обратното изкупуване дори не може да го направите . Питах един подобен балък как ще си ги продаде , ако му се наложи , отговори ,че той само купувал, дори нямал идея как се продават обратно , те щели само да поскъпват и той след години ще е милионер . Егати пирамидата , накачулена с милиони баламурници , само чакаме да я раздрусат и ще стане интересно !

Пълно е с професори в тази държава, всичко можещи и знаещи. Хайде вземи се пообразовай малко и тогава изказвай мнение. Очевидно е че и идея си нямаш за какво става въпрос.

Ах ти колко си зле братле, BTC се продава толкова лесно , колкото се и купува. Защо коментирате неща, които не разбирате грам.

През 2022 много неща могат да струват стотици или хиляди долари. Процеса се нарича девалвация. Все по-малко произведени неща стоят за хартийките на фед и все повече хартийки се печатат.

Айде бе...че с картите в портфейла ми Виза и Мастъркард мога да тегля от банкомати и купувам от цял свят.Ако стане нещо с покупката мога да си търся парите по законен ред, а с онази шитня кой да търся .Спекулантите само търсят балъци да стават милионери в истински пари хаха

Можеш, а интересувал ли си се от лимитите или по-важното е интересувал ли си се от таксите? Сега ще те просветя, че има криптовалути при които таксата е 0.0001 от 1 и не ти искат годишна такса обслужване.

К`ви са тия гнусни нокти на снимката бе - държащи фалшив койн...