Тръмп открива тайвански завод в САЩ

Тайванския производствен гигант Foxconn ще построи завод в САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и в тоя завод ще работят само натурални хамериканци със по малък и по голям загар на кожата че даже и със документи

голяма лисица

произвеждат главно югурт ! има дефицит на югурт не само в Америка , даже по целия свят . Заводът е разположен по крайбрежие на Пацифик , както има и тръбопровод до Атлантикът . Американският Югурт Фор Ол !

Честито за iPhone-ите по $3000 парчето :-) Американците до кога ще го търпят тоя...

Абе който и да работи един такъв завод създава огромно количество работни места наоколо. В това отношение бай Тръмп е абсолютно прав. Работните места трябва да са в страната, която потребява стоките, а не изнесени на майната си.

сети се за това зимъска като идеш до Кауфланд и си купиш турски/гръцки домати за 2-3 лева вместо български за 3-4 цената е водещия въпрос. винаги!

Не точно. Дори и да купиш доматите по 3-4 лева ако са български тези 3-4 лева ще останат в българската икономика. Оттук ще се вдигне потреблението и благосъстоянието на българина. Купувайки само вносни продукти директно повишаваме благосъстоянието на производителя. За референция Китай, Финландия, Саудитска Арабия и други подобни. От европейските страни най-големия нетен износител е Германия.

Като е така, защо облага европейските производители? BMW има завод в Южна Каролина, като им поскъпнат колите и не могат да ги продават, ще трябва да уволняват хора...

Не си разбрал. Не облага европейските производители, а вносните коли. Тези сглобявани в САЩ са без допълнителни мита.

и енджина са немски. Всичко друго е китайско. Сборката е негърска. Плащаш 100 бона и повече и получаваш чипа китайска пластмаса. Немското производство няма нищо общо с американското. Отнася се и за американските брендове сглобявани в ЕС.

Ако някой си мисли, че американци ще работят в тоя завод жестоко се лъже.

Taka e, прав си. ГМО мутантите само пуканки и СНН им дай, а са умни и образовани като тикви

Мдаам...затова ти работиш със съветски интернет и съветски компютър, нали тикво зелена, тролска ?