17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С което ще стимулира домашното производство на чипове в китай. Когато ходеха да инвестират и да носят now-how в Китай и да правят пари не реваха. Сега е късно. Да не говорим че Китай могат да отвърнат с контра мерки, от което икономиката на САЩ, а и световната, щото са свързани, да пострадат доста. На президента Тръмп действията целят краткосрочен ефект. След него и потоп.

Нещо в тоя дух се канех да напиша и аз. Но не е ясно колко/дали е късно, не знаем какво точно имат Хуауей което е подплашило тия в щатите. Ако не са изпуснали нещо наистина голямо може и да е късно, но те имат опит в подобни неща с Япония преди и т.н., де да видим.

Аман от тоя изкукал дядка..

За разлика от американците, които са мързеливи, завистливи и не много умни, то китайците са ама много работливи, тихо си копат и са далече по интелигентни. Докато китаеца не го знаеш какво мисли, то ония си казаха всичко и са като прочетена книга - ясни и предсказуеми.

Не ще настъпи мотиката ТРъмп, ами ще скочи с двата крака върху нея. и като го чукне по рижавата тиква ще кажа Ба, ко стана?

Тръмп направи толкова много, в положителен смисъл, за Америка, колкото 300000000000 обама-маймуни няма никога да могат!

Всяка една клетка в България е на Хуавей, а също така над 50% от мрежовото оборудване. Процента и в световен мащаб е доста голям и тука има нещо притеснително всяка една система си има задна вратичка и по тоя повод Америкянците си умират от яд как китаеца ще контролира и подслушва света, а те няма да знаят клюките.

Сега ще ги накара сами да си произведат машините и после олеле. Като го чукаш от едната страна, то избива на другата

Я прочети последните новини (няма и седмица) около швейцарската компания Крипто и да видим, дали чичо Сам не в час?

Любопитно ми е, къде ще си продават после чиповете...

мисля си, че не китайците а самите американци ще си свалят тръмпа от власт в най скоро време! Било чрез импиичмант било чрез нещо друго! Ако засегне разни корпорации и печалбите им то в най-скоро време ше му пеем опелото като президент!

че направи направи ама и толкова поразии направи че не е истина така че като дръпнеш чертата не се знае дали е помогнал или навредил повече