Тръмп разкри новата си уеб-платформа

Бившият американски президент държи на комуникацията без посредници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дигиталното американско КПСС решило да премахне политическата опозиция. Каква "изненада". Ама няма да им мине номера.

На сайта има магазин. Тоя ще направи милиони ....

Изборите в САЩ са скъпи (за да учавстваш), а той се готви за 2024 г. И за разлика от тук - там набирането на финансиране за участие в избори е публично, а не задкулисно. Макар че демократите (противниците на Тръмп) дефакто получават от най-богатите корпорации и при тях е доста мъгляво...

трябва му платформа от която да замеря с лай...а. Не може да живее без това...

PEYTSCH

На практика неговите 88 милиона последователи могат да четат и да препращат посланията на Д.Тръмп в социалните медии!

лъжите му трябва да бъдат препращани навсякъде и милионите лузъри-тръмпанзета ще го правят

Някакъв смешен сайт ли е "уеб-платформа"! БУХАХАХАХАХА Платформи са Фейсбук, Инстаграм, Туитър - тая смешка е некво лично сайтче дето Тръмпанара може да си пише тъпотиите!

Само 25 коментара... Явно Тръмп не е толкова популярен вече... SAD! ;)

хм да, наистина не може да се коментира под постовете. е ясно е, че тръмп няма нужда някой да му говори. има необходимост ТОЙ да казва! и някакви папагали да му разпространяват тъпотиите

Не, че нещо, ама всички дето плачат, че нямало свобода на словото, не виждам да ги притеснява, че няма възможност да се коментира под постовете на Тръмп... Това, някак си е ок. Щом Тръмп забравнява коментарите, това е ок. :))))))))))))))))))))) Я ми попейте пак на ухо за лошите двойни стандарти. Отдапвна не съм я слушал тая песен на жален, морен глас... :) п.п Иначе блога е направен в час по трудово. :))

ама хич не е wordpress, интересно

Блогче на Wordpress + малко магазинче за чашки и тениски. Такова ще спретна за 2 дни... ако не бързам. Ако някой пита Тръмпи за сайта му, ще му обясни, че всеки момент ще замести FB, GOOG и т.н.

Искаше нещо да напишеш , или само проверяваш дали ти работи клавиатурата ?

Човека си го е написал точно, а ти си някакъв слабоумен руски трол!

Пишман ватните 'борци за свобода на словото' (божеопази) така добре защитиха правата на Навални в милата им Гавняша че сега за Тръмп решиха да се застъпят.

и на видно мястно даже две се мъдри бутона КОНТРУБЮТ демек ша цоцам пари нали за сещаш чее секи може да контрибютне анонимно ееее надмина нашите комунисти бати капиталиста тоя

Патологичен нарцисист

Да не стане като с Parlеr, все пак совободата на словото в САЩ е два вида- когато говори правителството и когато дават думата на тези които са обявени за "теоретици" на конспирацият... а останалите, ако не ги вкарат в затвора, ги цензурират.

направил си е блог. не виждам каква е тази платформа. това е блог. и Туитър и Фб не са казали, че ще разпространяват лъжите на тоя оранжевия.

И аз ще направя сайт "Задгробен свят"

да ръси глупости и да си продава бо клуците, на разни заблудени маргинали И него като шефера на йипката го е страх от директна комуникация, затова и не е цоцялна мрежа, а само евтина самореклама

Не могат да му запушат устата и да си налагат цензура уж зад разни фрази за политкоректност! Няма как особено пък за миналите през комунизма, които имат имунитет към промиването на мозъци!

На нищо не ти е ясно всичко му е ясно и познава без боб.

Туитър за тръмпанзета.

Много бърз сайт, с интерфейс на туитър. Малко закъсня, разни други се присламчиха на неговата тема, но оригиналът много скоро ще вземе предимство. Очаквам 5 милиона акаунта за два дена. После рязка геометрична прогресия и гуд бай Туитър, а защо не и бука на фацата.

BajMihal

Ами бърз, защото няма много потребители все още :)

Това си е личен сайт, от по-скъпите.

Браво ! Най сетне свобода на словото ! И зона, свободна от либерастката цензура на "демокрацията"...

Свободата на словото донякъде е рено да бъде ограничена. Ти подстрекавай към насилие и безредици и чакай да не те цензурират. Дръг въпрос е, че в БГ всичкото това си има БГ модел, който е "малко" побългарен...

Слаи Трифонов , но в обратен ред

Топ! Тръмпи винаги е бил интересен в медиите. Сега пак ще четем бисерите му... от извора. И в момента в който се види как Байдъня се издънва ще е сериозна платформа за неговото кандидатиране.

М-р Тръмп не наруши нито 1 закон и спази всички закони. Това в България не означава нищо, но в САЩ е основата на държавността а плакатите на М-р Тръмп никой не ги е свалил от собствените си имоти. Америка на СОБСТВЕНИЦИТЕ гласува и ще гласува отново за М-р Тръмп. Баайън подмени вота с гласа на Лумпенпролетариата. Група от несметно богати интернационални богаташи и стадо от Лумпенпролетариат е социалистеския модел на Байдън(Сандърс, Клинтън, Гор). Срещу този интернационален социализъм стои Америка на собствениците, предимно СРЕДНА КЛАСА. Модела на успялата Америка.

След като Лумпенпролетариат е избрал президента - явно са мнозинство това просто означава , че в Модела на успялата Америка Лумпенпролетариат са станали повече от СРЕДНА КЛАСА. Май Модела на успялата Америка , не е успялата

Ти какво му пишеш, той какво разбира.....

Това с издънвнето на Байдън кога да го чакаме? :)))