Коментари - Тръмп: Щастлив съм, че Twitter е в сигурни ръце | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Медведев Посеркооо

Приятелю, сега е твой ред... Натръшкаи ги и ти Разкарай всичкото педер от армията и полицията

Че си щастлив! Ти по-добре не отбягвай въпроса, ами каже как е Мелани, Мелани как е, питам? Оше ли....си общувате, все така мълчалива ли е или извисява от време на време глас в ритъм? Късметлия излезе ти, лисицо нйедна, накрая! Затова - уволнен си!!!

Комунистите са паразити. Ще ви видим, като ли либералите откажат да творят за вас.

мъск естествено, дони е пич от старата гвардия

Чудя се, кой от тия двамата ми е по-противен ...

Белким видиш нещо по-читав.

Мачкай Бай Дончо - и байдън, и путьо и си, и кндр!!!!

с тая кочина от недъгъвите мозъчно имена на шефовете на туитъра трябва да бъде свършено веднъж -завинаги. който иска да живее в бъдещето не трябва да се подчинява на лузърита, каквото са всички джендър педофили. ако искате вЕрвайте, ако не не! аз, на мъск щех да изпратя тая циганска, мазна, воняща, крадлива, педераско-пакистанска пасмина право на Марс! уупппс... сори, вече я изпратих.. Бог с нас Природата с нас Победата с нас

четох много тълкования за влизането на мъск в туитъра. но за мен си остана българското: мъск потроши мивките на туитъра, срещу инфлационните 44... (следват много нули) доларес. с които не можеш да си купиш и един хлеб, благодарение на "фамилията" "джо". фамилията, в стил пате! но, и "фамилията" е без ресурси. не казвам Природни, а идейно-визионерски, педи. мийскито на хъскито олигофрените от цру, мосад и ми5.. освен да цапате по картини, които никога не можете да нарисувате, бездарници, ние вече сме ви залепили с лепило по стените. за да ви види Бъдещето, които вие унищожавате, само чрез облеклото си! а и чрез "изборните" бюлетини. с вас е свършено, педи-инфлационната диктатура на изчезващите деца от страните, поканени за "интеграция" децата са цената! която плащат бедните пришълци в замъка на урсула. в замъка на педофилите! хахахаа.. Бог с нас Природата с нас Победата с нас

"Мъск уволни главния изпълнителен директор Парадж Агравал, главния финансов директор Нед Сегал и директорката но правните въпроси и политиката на компанията Виджая Гаде." Три рома са се оттекли в канала..Нацицкани там цялата черга. а ние се чудим защо нещата не вървят в славейчето.

Мазни се, белким му върнат акаунта. :))))) Какво стана с Трут Сошъл и Парлер, нали щяха да превземат социалните мрежи с тях? :))))))))))))))

Чупката изнасилен трол-педал.

Е аватар на дълбоката държава. Не живейте в илюзии. Театралната постановка е доста плоска и проследима. За съжаление, масите са затъпели и номерата минават.

Мъск е идиот и напушеняк, и много далече от мениджър. Кефи ме , че уволни индийците . И това е нещо

Можеше да ги изгони и без да ги прави милионери, ама нали е първичен и прозд Сега ще им брои 187 милки Можеше тънко, breach of contract или нещо подобно, conflict of interest и тигава нямаше да им плати и цент Цялата работа е нагласена да има хляб и зрелища за простолюдието Или съветниците на мъски за олигууфренчета или по скоро мъски е първичен и не много умен

Правя си и аз там акаунт ,да тролвам соросоидите

Най-дебелият и оранжев руски трол в Интернет се завръща! БУХАХАХАХАХА Тръмпанзето отново ще ни забвлява с простията си!

IDIOT !!!

маьорче оди да те лашкат.

Абе ти да не си м-р Деянов бе червен педерас

И тоя артист … Играят го добрия и лошия полицай с Бидона….. Колко тъпаците се надяваха на Обонго първия черен че ще е различен толкова и тоя …

Какво мислиш за НРБ, ако не си комуне?

Демократите загубиха Туирър. На 8 ноември ще загубят катастрофално Парламента/Конгрес. А също и Сената.

Аве тъпънар какво са загубили бе ?! Всички тия сайтчета са на Петагона бе бастун прост.

С ти кой си?

HE CA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да, загубиха го. Туитър разпостраняеаше основно опорни на демократите. Индиеца дето довчера му беше шеф направи така, въвеждайки правила изгодни за демократите. Но Мъск го уволни веднага щом пое Туитър и нещата се променят.

50+

Имаш ли шумкари в родата?

TRUTH SOCIAL has become somewhat of a phenomena. Last week it had bigger numbers than all other platforms, including TikTok, Twitter, Facebook, and the rest. It also looks and works better to my eye. I am very happy that Twitter is now in sane hands, and will no longer be run by Radical Left Lunatics and Maniacs that truly hate our country. Twitter must now work hard to rid itself of all of the bots and fake accounts that have hurt it so badly. It will be much smaller, but better. I LOVE TRUTH!

Е, той щото Тръмп само истината говори. А, да повряваш точна тая глупост, идея си нямаш за какво става въпрос... Направо си е постижение, че си успял да стигнеш до тука да постнеш. :))) И да не забравш. Първо едния крак, след това другия. И дишай през цялото време. :))))))))))))

Бас ловя че скоро водеща новина е как Тръмп пак казва Hi от акаунта си в Туитър. В Белия Дом, Сената и Конгреса на САЩ някои хора ще получат паник атака.

500+

Ся ще спре акаунта на годподин зеле дет знай много, поме няма да го слушаме ка реве на развален Руски

Хич не му е развален руския на Зеленски, щото руския ми е майчин. Хохолския, тоест западенския му е развален, щото го е учил като чужд език.

Дончо ще внесе малко динамика

Афроамериканецът Кание Уест рапърът, който каза, че Животът на белите също е от значение и че BLM са афера също вече е с разблокиран профил. В основата на пресредванията седи тази свинкя индийката Гаде.

! ! !

Тръмпи, сърби ли те клавиатурата? Гладен ли си популярност? Насъбрал ли си неизказани думи? Трибуната отново е твоя!

Загубите на демократите започнаха, а още не са дошли изборите!

Щом комунделите харесват трамп не ми го хвали.

Мъск явно и той го харесва значи е комундел??? Да ти ева футката майна соросоидно тъпо зомбиран копеле....

+++

Има едни договрки, който остават скрити за нас обикновените ... дори си след хиляди години няма да се разбере какви са, защото парите се държат от едни, а се харчат от други.

Че тиктока е попаднал в лгбт българската измет и азисовата гнусотия това са америка за бе ге

як страх тресе естаблишмънта от Тръмп

да кандидатствам в Twitter. Може пък да ми разрешат да пуша (билки) и пия на работа!

е ПИЧ!

Мъск е гениален предприемач и визионер. Хора като него променят света.

Воят е невероятен. Либерастията е в истерия. Не е зле. Да видим дали Мъск ще доведе нещата до край и свобода или ще свие перки.

150000000000000000000++++++++++++++++++

Че висшето ръководство все индийци било...