Тревога от нарастващото космическо замърсяване и искане за забрана за спътниците

Колонизирането на ниската околоземна орбита (до 2000 километра) задръства трафика, увеличавайки риска от сблъсъци

Обратно в новината

Коментари - Тревога от нарастващото космическо замърсяване и искане за забрана за спътниците | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да вкарат квоти за боклука както на земята за газовете .Така страни с амбиции и бъдеще ще дават огризки на държави като България .Помните ли Соломон Паси как от националната телевизия преди 25 години ни обесняваше как ще имаме астронавти защото САЩ а не Русия вече ще са нашите съюзници . Много ме е яд че израстна поколение идиотчета откак почна прехода . Всичко под 45 години е в огромното си мнозинство плщмпащи некадърници с високо самочувствие .

Офф, айде ще ви обясня: Това са глуnоcmu. Опитват се да ни заблудят, че Земята е сферична, но тя е 2D ( плоска ), а отгоре има купол и никой, никога не е ходил на Луната. Спътниците са ниско, под купола. Опитват се да изсмучат пак пари.

Наркуманцити нясякъде засраа.

Преименувай се на Московия, боклук путлерастки, фашистки

А ти веднага да се хвърлиш пред някой влак за да ни отървеш от дебилното си съществуване. И първо си отрежи патката, че дано не си се размножил с още дебили като тебе.

А защо астрономите не се "сетиха" преди това??? Защото ги беше страх да мрънкат! Сега, когато, който трябваше да си инсталира спътниците, почнаха да вдигат платена врява!

Всъщност астрономите го казват още преди първата партида на Мъск да излети

Тя земята и океаните заприличаха на кенеф. Те ще забранява спътниците.

И там глобално затопляне ги бие

Професионалните астрономи да земат да се преквалифицират в астролози. Ползата е същата. Никъде смисъл няма да "наблюдават редки явления" Има къде къде по смислени занимания

И какво е твоето По смислено занимание ? Аз се досешам ама хайде сега да не давам гласност

Само спътниците на САЩ и Израел са екологично чисти. Останалите са космически боклук.

Цялата врява е заради огромната разлика, която правят във войната в Украйна тия спътници. Ще им се на руснаците да не ги гледат отгоре и да не могат да комуникират украинците или поне и те да можеха като тях, затова е.

Уй калпа...в говорят ти за всички сателити които след експлотациония им живот се оставят на орбита като боклук... вместо да се бутнат да паднат на земята...

Кво правим?! Аман от луди зелени идиотчета.

Ай да видим кой и кой ще пр€€бе плановете на мъскито

Той сам ще го направи. Всяка пирамида се срутва.

Нека! Че китайците с техните амбиции не знам докъде ще ни докарат. Също да забранят и космическия туризъм, че изроди като Бесос се оляха. За теслата на Илон ще си замълча - всички си носим бракмите на автоморга, само той в космоса си джаска таралясника.

Тея астрономия от земята ще правят, всички са на хранилка, Нали изстреляха Уеб да събират данни от там и да обработват.

Като разберем че на светлинни години има планета или черна дупка,която никога ня а да можем да стигнем се променя много?

Ха... ей сега като забрнят спътниците, на Райчо Райчев и всички ендуросатаджии ще им увисне усмивката... Аз им викам, че това което правят просто няма бъдеше, ама кой да слуша...