Тревога от нарастващото космическо замърсяване и искане за забрана за спътниците

Колонизирането на ниската околоземна орбита (до 2000 километра) задръства трафика, увеличавайки риска от сблъсъци

Обратно в новината

Коментари - Тревога от нарастващото космическо замърсяване и искане за забрана за спътниците | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха... ей сега като забрнят спътниците, на Райчо Райчев и всички ендуросатаджии ще им увисне усмивката... Аз им викам, че това което правят просто няма бъдеше, ама кой да слуша...

Като разберем че на светлинни години има планета или черна дупка,която никога ня а да можем да стигнем се променя много?

Тея астрономия от земята ще правят, всички са на хранилка, Нали изстреляха Уеб да събират данни от там и да обработват.

Нека! Че китайците с техните амбиции не знам докъде ще ни докарат. Също да забранят и космическия туризъм, че изроди като Бесос се оляха. За теслата на Илон ще си замълча - всички си носим бракмите на автоморга, само той в космоса си джаска таралясника.

Ай да видим кой и кой ще пр€€бе плановете на мъскито

Кво правим?! Аман от луди зелени идиотчета.

Само спътниците на САЩ и Израел са екологично чисти. Останалите са космически боклук.

Цялата врява е заради огромната разлика, която правят във войната в Украйна тия спътници. Ще им се на руснаците да не ги гледат отгоре и да не могат да комуникират украинците или поне и те да можеха като тях, затова е.

Уй калпа...в говорят ти за всички сателити които след експлотациония им живот се оставят на орбита като боклук... вместо да се бутнат да паднат на земята...

Професионалните астрономи да земат да се преквалифицират в астролози. Ползата е същата. Никъде смисъл няма да "наблюдават редки явления" Има къде къде по смислени занимания

И там глобално затопляне ги бие

Тя земята и океаните заприличаха на кенеф. Те ще забранява спътниците.

А защо астрономите не се "сетиха" преди това??? Защото ги беше страх да мрънкат! Сега, когато, който трябваше да си инсталира спътниците, почнаха да вдигат платена врява!

Наркуманцити нясякъде засраа.

Всъщност астрономите го казват още преди първата партида на Мъск да излети

И какво е твоето По смислено занимание ? Аз се досешам ама хайде сега да не давам гласност

Той сам ще го направи. Всяка пирамида се срутва.

Офф, айде ще ви обясня: Това са глуnоcmu. Опитват се да ни заблудят, че Земята е сферична, но тя е 2D ( плоска ), а отгоре има купол и никой, никога не е ходил на Луната. Спътниците са ниско, под купола. Опитват се да изсмучат пак пари.

Нека да вкарат квоти за боклука както на земята за газовете .Така страни с амбиции и бъдеще ще дават огризки на държави като България .Помните ли Соломон Паси как от националната телевизия преди 25 години ни обесняваше как ще имаме астронавти защото САЩ а не Русия вече ще са нашите съюзници . Много ме е яд че израстна поколение идиотчета откак почна прехода . Всичко под 45 години е в огромното си мнозинство плщмпащи некадърници с високо самочувствие .

Преименувай се на Московия, боклук путлерастки, фашистки

А ти веднага да се хвърлиш пред някой влак за да ни отървеш от дебилното си съществуване. И първо си отрежи патката, че дано не си се размножил с още дебили като тебе.