Коментари - Цивилната мисия на SpaceX завърши първия си ден в Кососа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гъз път да види.

Кососа - къде е това? :))))))

Блазе им. Искам и аз!

Да видим сега по-трудната част - слизането... че там се дънят 90% от самоделките...

Ами то американците имат дълъг опит с безаварийното слизане. На кораби за многократна употреба. Да ти се чуди човек от какво си се притеснил.

От наблюденията си по кацането на експерименталните SpaceX досега...

Що бе, на другите експерименталните кацащи кораби, по добре ли се справят? А... то нямало други...

Интересно... 5.5 обиколки x 93 минути са 511.5 минути или 8 1/2 часа. Малко ви е кратичко денонощието в Дира. Или може би броите само през работно време?

Децата от болницата "Сейнт Джуд" разговаряха с екипажа на мисията "Inspiration4", "като им поставиха въпроси, каквито цял свят си задава - "има ли крави на Луната". Най-важният цитат от цялата статийка, явно децата наистина виждат най-ясно. Отговор: Не, деца, на Луната няма крави - и никога не е имало. Широко се тиражира мръсната лъжа, че са ходили с Аполо през 60-те и 70-те, но такъв ужасяващ научен оксиморон може да мине само пред пълни зомбита, а вие сте над това равнище.

спокойно и чисто място щото руснак не е стигал на такова разстояние от земята.

Значи признаваш, че никога не е имало американци на Луната. Мерси.

Съвсем на кудкудякане мина, гълтай си канчето с лекарствата та поне да имаш нерва да прочетеш поста на човек комуто отговаряш. Мисиите Аполо не бяха руски, и това ли вече ти изфиряса от обърканата глава бе.

Айде пак вряк-вряк-кудкудяк. Ненаврякал се шатен врякалник не се наврещя ей. Я марш да си изгълташ цялото канче с лекарствата и да мирясваш.

ами като не са ходили откъде знаеш че няма? Луната е зона свободна от комунизъм и ткзс-та.

Всеки ден dir.bg достига нови висини в простоСията :D

на тази височина не са летели нито едни руски космонавти нито в Космоса, нито в Кососа.

Къдее този Сосос ?

Някой го е сосал здраво преди да седне да пише.

Пак ви лъжат! Как американска ракета може да полети без руски двигатели? Ака не вярвате -питайте Аполо нанайси или Станков!

_stankow

Ласкаете ме - щом има неясноти по технически въпроси - убеден сте, че трябва да се обърнете към мен. Но статията е за друго, така че няма нужда да се намесвам :) Впрочем, и тъй и тъй ще минавам през капчата - да напиша в аванс. Следя документалната поредица и новините подготовката на основния и резервния екипаж до МКС за снимане на филма "Предизвикателство". 30 кандидатки, медицински изследвания, тренировки. 14 дена на МКС, снимки, сериозна работа, не е като да гледаш земята през стъклен прозорец като симпатягите от статията. Та затова сега почасово едва ли не ни разказват кой как се почесал в орбита. Ако полетът е успешен, дай боже, руснаците ще дръпнат с много и пред космическите туроператори, и пред самия Холивуд. Томчо Круз и той щеше да лети, ама нищо не се чува. Но да не избързваме. Всяко нещо с времето си :)

Кососа е след Космоса

Стояне и останалите дираджии, кога ще се научите, че съществува такова нещо като спелчекър, което автомагично показва на списвача правописните грешки?

_stankow

Има в Word. Но може да няма в редактора на тяхната CMS система. Не казват какво ползват. Не е лошо да напишат една статия за себе си, да си покажат лицата, да кажат какво използват. Щото тука публиката е доста навътре в нещата. Не щат. Скромничат :)

Спелчекърът е от операционната система

Че няма никакви подробности в Интернет - заради Нетфликс, които ще излъчат веднага след кацането. Ама какво да се прави - който плаща, той поръчва музиката.

Хранете ги от време на време тези редактори, че непрекъснато ядат букви от коя ли не статия.

Това са гладни редактори, според тях са обиколили кокоса.

Сисус ли, е косос ли е? Тригонометрия и дир.

Каква "соса" симпатяги?

Мисия Косово

"Кососа" хахахха ева и дебилите сте!