ЦРУ привлича руснаци в "даркнета"

Агенцията е създала специален сайт, в който недоволните от Путин и войната в Украйна могат да потърсят контакт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цялата руска интелигенция ще изтече към турция, сащ и ес, процеса е необратим.

ЦРУ има много ряпа да яде докато стигне уменията на КГБ да вербува хора. ЦРУ-то знае само да предлага пари...нито има подход с човека нито такт. Колкото и да е страно за американоанглийските лизачи в България. За последните 10г са опирали до наще служби да им намират хора по арабският свят, щот те самите не умеят да го правят.

Ти наясно ли си, че КГБ отдавна не съществува, както и СССР?

Виж как ги разбираш тия работи, тебе като искаха да те вербуват им отказа щото нямаха подход и такт. Отде ви изравят бе.

Чудесна възможност за КГБ, да си внедри къртици в ЦРУ и да лансира дезинформация! Много мъдро решение на ЦРУ :))))) Тия стават от глупав, по-глупав! Явно цялото им общество се е запътило в тази посока!

Всъщност КГБ прави провал след провал напоследък, чак Путьо се скара публично на шефа им задето го подлъгал, че в Украйна ще ги посрещнат като "освободители". Което не е просто провал на КГБ а успех на ЦРУ, такива грешки не стават от самосебе си.

Това че в къщата си имаш някакъв Путьо който ти се кара не е интересно за другите...

Любимият русоробски сайт - дир.ру обаче се уплаши да публикува името на сайта! Затова го правя аз: ciadotgov4sjwlzihbbgxnqg3xiyrg7so2r2o3lt5wz5ypk4sxyjstad.onion

КО КАЗА, КО?

По експресни данни на ЦРУ вече два дивизиона ракети "Сармат" са се свързали и очакват да излетят към САЩ.

ЦРУ привлича руснаци в "даркнета" Агенцията е създала специален сайт, в който недоволните от Путин и войната в Украйна могат да потърсят контакт. Бахти стиснатите нагляри!? Е толкова ли са скъсани тъпите кравари в американското пасолство в Москва, нямат пари да ги поканят за по едно кафе с вода в пасолството ли? Те и без това тия "недоволните" са платени от самите тях. Други недоволни няма. Владимир Светлоносеца има +80% одобрение сред народите на Руската Империя. ха-ха...

Вече около 30 000 са потърсили контакт.

30 хиляди бота пуснати от един руснак хахахаха

Тва адски мяза на преведено от дойче зеле

Ма много мазна статия, бляскава, хуманистична. Сълзи от умиление да ти потекат. Казано просто: ЦРУ не може да си намери шпиони и агенти в Русия. И опитва по всякакви начини да изнамери някой друг изпаднал продажник. Явно, американските еничари в Русия са кът. Те са необходими за извършване на Майдан в Русия или силова промяна на властта, чрез американски еничари и шпиони. Целта е да се сложи марионетно американско правителство, което да постави под американски контрол природните ресурси на Русия. Тъй като в света се изчерпват, а в редица държави, особено европейските, те липсват. Териториите са амортизирани А всичко това се нарича намеса във вътрешните работи на суверенна и независима държава. Което съгласно международното право е престъпление. Престъпленията се наказват, порицават. И това е несъвместимо с мазния и лъскав тон на статията, описвайки схемите на международни престъпления. Е, може и да е капан за руски шпиони, мераклии за внедряване у противника. А може и двете.

Англо-саксонците винаи са работили така. Отначало търсят предатели и извратеняци, на територията която искат да унищожат, а след това ги слагат да ръководят колониите. Както в България, Украйна, Ирак и други. Нищо ново под слънцето.

Ама направо да бяхте публикували и как точно се влиза! А може и списък с имената на недоволните! Западната пропагандна простотия минава всякакви граници!