ЦРУ привлича руснаци в "даркнета"

Агенцията е създала специален сайт, в който недоволните от Путин и войната в Украйна могат да потърсят контакт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама направо да бяхте публикували и как точно се влиза! А може и списък с имената на недоволните! Западната пропагандна простотия минава всякакви граници!

Англо-саксонците винаи са работили така. Отначало търсят предатели и извратеняци, на територията която искат да унищожат, а след това ги слагат да ръководят колониите. Както в България, Украйна, Ирак и други. Нищо ново под слънцето.

Ма много мазна статия, бляскава, хуманистична. Сълзи от умиление да ти потекат. Казано просто: ЦРУ не може да си намери шпиони и агенти в Русия. И опитва по всякакви начини да изнамери някой друг изпаднал продажник. Явно, американските еничари в Русия са кът. Те са необходими за извършване на Майдан в Русия или силова промяна на властта, чрез американски еничари и шпиони. Целта е да се сложи марионетно американско правителство, което да постави под американски контрол природните ресурси на Русия. Тъй като в света се изчерпват, а в редица държави, особено европейските, те липсват. Териториите са амортизирани А всичко това се нарича намеса във вътрешните работи на суверенна и независима държава. Което съгласно международното право е престъпление. Престъпленията се наказват, порицават. И това е несъвместимо с мазния и лъскав тон на статията, описвайки схемите на международни престъпления. Е, може и да е капан за руски шпиони, мераклии за внедряване у противника. А може и двете.

Тва адски мяза на преведено от дойче зеле

Вече около 30 000 са потърсили контакт.

30 хиляди бота пуснати от един руснак хахахаха

ЦРУ привлича руснаци в "даркнета" Агенцията е създала специален сайт, в който недоволните от Путин и войната в Украйна могат да потърсят контакт. Бахти стиснатите нагляри!? Е толкова ли са скъсани тъпите кравари в американското пасолство в Москва, нямат пари да ги поканят за по едно кафе с вода в пасолството ли? Те и без това тия "недоволните" са платени от самите тях. Други недоволни няма. Владимир Светлоносеца има +80% одобрение сред народите на Руската Империя. ха-ха...

По експресни данни на ЦРУ вече два дивизиона ракети "Сармат" са се свързали и очакват да излетят към САЩ.

Любимият русоробски сайт - дир.ру обаче се уплаши да публикува името на сайта! Затова го правя аз: ciadotgov4sjwlzihbbgxnqg3xiyrg7so2r2o3lt5wz5ypk4sxyjstad.onion

Чудесна възможност за КГБ, да си внедри къртици в ЦРУ и да лансира дезинформация! Много мъдро решение на ЦРУ :))))) Тия стават от глупав, по-глупав! Явно цялото им общество се е запътило в тази посока!

КО КАЗА, КО?

ЦРУ има много ряпа да яде докато стигне уменията на КГБ да вербува хора. ЦРУ-то знае само да предлага пари...нито има подход с човека нито такт. Колкото и да е страно за американоанглийските лизачи в България. За последните 10г са опирали до наще служби да им намират хора по арабският свят, щот те самите не умеят да го правят.

цялата руска интелигенция ще изтече към турция, сащ и ес, процеса е необратим.

Ти наясно ли си, че КГБ отдавна не съществува, както и СССР?

Виж как ги разбираш тия работи, тебе като искаха да те вербуват им отказа щото нямаха подход и такт. Отде ви изравят бе.

Всъщност КГБ прави провал след провал напоследък, чак Путьо се скара публично на шефа им задето го подлъгал, че в Украйна ще ги посрещнат като "освободители". Което не е просто провал на КГБ а успех на ЦРУ, такива грешки не стават от самосебе си.

Това че в къщата си имаш някакъв Путьо който ти се кара не е интересно за другите...