Туитър: Доживотна забрана за Тръмп. Фейсбук: Намаляваме политиката

Марк Зукърбърг каза, че иска да "свали температурата" на политическите разговори в социалната мрежа

Обратно в новината

Коментари - Туитър: Доживотна забрана за Тръмп. Фейсбук: Намаляваме политиката | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не си помислите, че това е ограничаване свободата ви на изява. Не е. Това е "демокрация".

Споко. По последни данни от Qanon Тръмп официално остава президент на 4 март. Всичко е било постановка, за да изловят демократите по бели гащи. Един също разшифрова и новите цени за стая в хотелите му, че значели 17. Каквото и да значи това. :))) Изобщо борбата не е загубена, пращайте кинти на Бате Дончо. :)) И без това зелените кинти не струват нищо. Можете да се разделите с тях спокойно. :))

В случая с Тръмп забраната му е за година и половина.

Deus Vult

Социалните мрежи се взеха много на сериозно. Част от причината е обаче, че все повече политици използват тези мрежи за да се дъвчат взаимно.

Бай тошово време - разказваш виц за бай тошо и отиваш в затвора. Бай Байдъново време - разказваш виц за ченокож и отиваш в затвора

Всички тези компании, които потъпкват свободата на словото и ползване на услуги, трябва да влезнат в черен списък и да бъдат наказани. Преди ако откажеш услуга на някой, защото е дебел, циганин или нещо друго, следва съд.

Е, нали вие ползвате само вКонтакте и без това. Вече сте ги наказали... Или искаш и аз да ги наказвам от тове има? :))

някой трябва да спре тея самозабравили се корпорации и социални мрежи докато границата не е премината тотално

Ха ха ха лицемери.

Локдаун на ,,Туитър" докато свет светува.

Тръмпеску яко го е закъсал, да вземе да си купи една готова платформа и готово Така и така милярдите са му само на кредит, да купи тик так и е готов, пак на върха и не мигад го забрани Очакваме да видим накъде ще кривне Мелания, приемам залози

Пичове и пички! Ние си седим и си драскаме в някакво тъпо колониално форумче, но истината е, че идват кофти времена! Не харчете много и за простотии, и си опичайте акъла, защото никой не го боли патката за нас! Няма леви, няма десни! Има само леви десни, леви десни, тъй вървим напред! Кофти...

и да пестиш и да не пестиш, с толкова напечатани пари ще има хиперинфлация, която ще изяде спестяванията на хората. То вече се усеща, храните са се вдигнали доста от началото на пандемията и това е само началото. Накрая печеливши ще са само големите корпорации, а всички ние ще сме от страната на булката.

Ти смяташ, че с 5000 евро дето имаш заделени ще преминеш през лошите времена безпроблемно ли? :))

Мдам. Само дето ако Тръмп вземе, че спечели следващите избори - тия айдамаци моментално ще си променят мнението :) Явно на доста хора е набъркал плановете, страхотен майдан му спретнаха.

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще добие Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 40 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804

Туитър - фашизъм в най-чист вид.

Фашизмът ряпа да яде, в сравнение с това, което ни подготвя демонокрацията, с тия "карантини", "ваксини", чипове, смс-за вход и изток, виртуални пари, мъските сателити, дронове, видеонаблюдение...

вход и изХОД. Не съм се събудил.

не ползвам туитър и фейсбук и мисля доживот да си остана така

Тези май си вменяват функции на съдебна власт :)))

Или поне на "Министерство на Истината"

кефи ме свободата на словото в демокрацията ФАЩ... който не е удобен - цензура

"Свободата", в кавички, в случая.

Еми хората осъзнаха че радикалното придържане към свободата на словото не е най-добрия вариант за здраво общество. Така се дава трибуна на всякакви идиоти да плямпат небивалици в общественото пространство. Ще дойдат и американците на акъла на Китай :)

Все тая

Подобни дребни душици като вас () са проблемът. Само нищожества, които нямат аргументи и способност да защитават гледна си точка прибягват, а във вашия жалък случай - се радват, на цензурата. Само да ви () светна, че тя - цензурата - рано или късно ще стигне и до вас (). Ненавиждам мижитурки, които се крият зад заглушаването гласа на другите, за да си придадат стойност. Презирам ви.

Те там корпорациите взеха властта и сега го раздават по-смело... Даживее тоталитаризма!

Щото през Януари стана ей това: "Котировките на акциите на компанията Twitter се понижиха със 7% в предварителната търговия на Уолстрийт. Това стана след решението да бъде блокиран акаунтът на действащия президент на САЩ Доналд Тръмп, предаде агенция Bloomberg. Според данни на Reuters акциите са се понижили и до 8% в определен момент. Котировките на Twitter бележат спад с 8 на сто и при търговията в Германия, предаде още БНР. "

Я виж сега как е котировката? :))) Когато някой нарочно не ти казва цялата истина, той лъже ли? :))

Лошото е, че е пълно с идиоти които ползват такива глупости като социални мрежи .... Излезте на вън - запознайте с хора, разговаряйте с приятелите си на чашка кафе, отидете на заведение, или на морето, или на планината и си СЪЗДАЙТЕ РЕАЛНА СОЦИАЛНА МРЕЖА ОТ РЕАЛНИ ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ

Не става да излезеш - нали затова ти измислиха локдаун?!

Аз английски не знам, та и това какво е локдаун. И затова си излизам и се виждам с приятели.

Само да не те чуят от НОЩ. ;)

Демокрация и "Свобода на словото" си е това. 200%. Всички трябва да мислят еднакво и "правилно". Няма опозиция. Няма други ценности. Но стадото са толкова заблудени и упоени, и индоктринирани че...дори не разбират това. Не знам за какво се мислят тия демократични откачалки от Туйтър. Тръмп да си направи той един Туйтър и така. Но явно всички демократични сили треперят и ще го блокират по всякакъв начин.

на хаирлия да е скоро и доживотна присъда го очаква

Платформите са си техни. Бизнеса си е техен. Който не му изнася да не ги ползва. И аз не пускам орошляци в моите магазини нито търгувам с тарикати и келеши.

Когато откажеш да обслужиш клинер защото е "прошляк " и "келеш" извършваш закононарушение . А и когато бизнесът ти е придобил "монопол " ма световно ниво и задушава всяка конкуренция нещата са малко по-ралзични. Всичко лъсна с атаката срещу "Parler"

Кой закон бе деби? Сега ли го измисли това. Такъв закон - НЯМА.

Така е -в "либералното" подобие на държава, частният интерес е над обществения. Ето, бИл гЕй иска да "редицира" населението на земята, прай си ваксина, действа, държавата слуша и изпълнява. Тея не харесвали президента, за който са гласували 75млн. изтриват му профила. Всичко е точно.

Тая малоумна мантра я рецитирайте пред някой, който има ниво на интелект като вас ()! "Туитър" е или свободна платформа или е издател. Сега, типично по либерастки, се ползва с привилегиите на платформа, но се държи като издател. Лицемерие. Туй нящо, от що сте изградени вие, откачалки примитивни и неспособни да понесете чуждото мнение. Гнусни сте.

Браво! Няма място за политика в мрежата, където хората трябва да си обменят идеи и емоции от срещи с уникални хора и места!

"Няма място за политика в мрежата" .... сериозно ? :))

Може ли да споделя едно заключение с вас ()? Адски сте проста. Всички, които мрат от кеф при вида на откровена цензура сте противни нищожества. Харесва ли ви () обмена на идеи?

Руските тролеферми вият на умряло сега като им затварят едно по едно кранчетата. А главната вина за неудачите им си е тяхна, с глупашкия си врякот прицелен в най-глупавата част на обществата практически се самоунищожиха, глупаците са лесни за подкарване насам или натам не само от професионални лъжци.

Намери си мъж, стига вряка от злоба.

То и Станко Гочев го отрязаха от фейса....защото с картините си казваше...истината...

То и без това Туитър се ползва само в Краварника.. Но това е показателно колко са "свободни" и "демократизирани" краварите , които ореваха света за оня агент Навални.....Краварски му работи...

Нов лаптоп, нова поща и ново име тръмп2 и е отново в туитър. Тия сериозно ли си мислят, че света се върти около техните утрепани платформи.

И ново рязане сле 10 мин

Една сутрин Европа се събуди от ледения руски душ и откри какъв проблем е Русия за нея. Добро утро! Това впечатление оставя европейският кошер, който руската мечка напълно съзнателно и преднамерено ритна чрез мечешката си прегръдка със злополучния Върховен представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Жозеп Борел.

Ай, сиктир ! Никога не съм имала профил в социалните истерии и нищо не съм загубила, особено време в безсмислено висене. При тая жестока цензура няма и никакъв смисъл. Да ти запушват устата някакви либерални отрепки, ама моля ви. Чак се заканва на Тръмп, до живот имал забрана. Самодоволни и безскрупулни оядени свине, които събират лична информация и данни безплатно от овцете, а после се изживяват като пъдари. Но като има овце, ще има цензура, ще има доживотни банове за всеки нормално мислещ. А това, оределено не е за мен. Някаква либерастка отрепка да ме цензурира. Айде, няма нужда !

САЩ на кое място са по свобода на словото?

Както се вижда на последно, но според класацията на сороските медии, е ма водещите места, ако не и в топ 3. Хахаха

На първо.

Тръмп е перверзен простак.

Действията на Русия с политическа цел срещу Алексей Навални са перверзия със справедливостта. Жертвата на нападение с цел убийство е преследвана, а нападателите са на свобода. Това заяви днес генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг

Пак спамеше неуморно. На единствената си тема.

Тия клюкарните се усират

Завалията, толкова обичаше да чурулика!