Турция иска да прави оръжия заедно с Русия

Бъдещият ПВО комплекс С-500 може да се сглобява в Турция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лудите крави са недололни, че няма да могат спокойно да се разхождат във въздушното пространство на някой от съюзниците си, в случй на война с него! Защото на всички оръжия които продават на свойте васали има монтирани специални чипове които при подаден определени сигнал унищожават цялата електроника на оръжието...Това всеки го знае!

Турция отдавна планира да е независима от НАТО и в крайна сметка почти го постига. Тя никога не се е съобразявала с интересите на НАТО, а обратното - пример конфликта с Гърция, която също е член на НАТО. Какво е направило НАТО в случая - разделиха Кипър на две... С четири комплекта от системата Турците ще покрият почти цялата си територия и няма да им пука нито от НАТО нито от Бато.. Те се готвят за самостоятелно съществуване и дори за кампания за война със страни от НАТО

не се изказвай/пиши по теми в които си тотално бос ... нищо не могат да покрият :))), най-много истанбул с 4 комплекса ще пазят :))) и то 15 мин :))) ... първото нещо в което и да е нападение са ПВО комплексите , първото !!!

Турция си набива цената в НАТО. Докато си играе на "партньори" с Русия в Сирия. На "стеснините специалисти" трябва да е ясно само едно: САЩ имат единственно 3 приятели: Канада, Турция и Израел. Всичко друго е лирика и циркове.

Като почнат руснаците да произвеждат C-700 ще може и това да стане :)

Руснака нема си даде технологиите никога и на никой , мангалите си фантазират само и плескат небивалици из медиите.

Турция най-много да прави камиона, който носи ракетите, но и това няма да ѝ позволят да прави руснаците. Виж акумулаторите за камиона може да прави. ;)

Сдушиха се 2 автокрации и да видиш ти...

Ако САЩ изгонят Турця от НАТО тя ще се разпадне. Ердоган просто е на крачка да настъпи мотиката.

Да знаеш какво е това животно, наречено договор? Могат само да те изгонят от сбирката на анонимните алкохолици...

Ако наистина е договор има клауза за прекратяване. Такива като теб "копетентни" си мислят,. че всико е вечно

А какво е договор който струва по-малко от хартията на която е написан ще смелиш ли някога. Турците са сериозен участник в НАТО но не могат да си позволят да напуснат, просто Ердоган губи популярност и се отдава на популистки напъни.

Това, което иска султанчето, е достъп до съвременни технологии - също като Индия със Су 57. Колкото индииците ги получиха, толкова и турците ще получат.

и аз мисля така :) ... не съм фен на руснаци и смятам че технологично са много зле :) ... лични наблюдения в няколко индустриални сектора ... но това което имат не смятам че трябва да споделят с различни (цензура - ние си ги наричме знаем как) индийци и турци :)))

Шило

Оджата много иска.

комунягите вече са с масово мюсюлмански имена...както и путкин им е заповядал всяко момче да се обрязва и джамии се строят със стотици на ден...ще видим кво ще става там...нашите червени мишки тук ми е интересно дали и те ще приемат исляма....с турчилята са вече побратими

Шило

как се казва кмета на Лондон? какъв е? За един приятел питам.

отворко къде е най-голямата джамия в Европа? и аз за един приятел питам.

Задено или заедно с Русия? На заден ход да ви опънат манафите, неграмотници такива.