17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е да сменим името на морето. Не може да се казва Черно море

Еми да, то Бало море си има и друго име - Егейско море... но сега като се замисля е малко гейско ;-)), трябва и то да се смени.

И сега от какво ще правят тапицериите на колите и портофелите ?

До това води либерастията.

Чух, че и приемните изпити в Университета били расистки, понеже чернилките не можели да се справят.... Скоро да НЕ си идиот ще е расистко!

Черните се оказаха големи комплексари. Мислят си, че всичко ги засяга и всичко е насочено срещу тях. Среина като не спечели един мач, пробва с обвинения в расизъм, в друг пробва с обвинения в антифеминизъм и какви ли не още глупости. Докога светът ще бъде воден от комплексирани черни расисти или жени феминистки?

идеологиите на комунизма, феминизма и "антирасизма" са все идеологии на комплекса... Една малоумна, поради което и комплексирана обществена прослойка се напъва да бъде равна с останалите...

Трябва нов Закон за Пълна забрана за Расизъм... Африканските Шпиони- негри да ходят в Африка да приказват за расизъм.. До 1990 г, когато англичаните в Южно Африканската република ползваха негрите като добитък, НЯМАШЕ расизъм... Трябва и ЗАБРАНА за негри да се разхождат из градовете и селата в България.. Ако имат пари, нека ходят по курорти да си ИЗХАРЧАТ парите и да бягат ОБРАТНО къ м Турцияи Африка. АКо нямат апри, куршум в тиквата на негъра- маймуна...

Сега съм намислил да съдя търговците за Черен петък, расисти мръсни! ;))))))))))))

Побъркаха се либералите гнусни.

Малииии,ко ша правят "METALLICA" с ""MASTER OF PUPPETS" :).

... с ЧЕРНИЯ албум?

Туитър и техния служител решиха проблема с расизма само като смениха няколко думи. Само че подобни глупости генерират повече расизъм. Ама то трябва и акъл.

Защо може да се яде бял сняг, а не трябва да се яде жълт. Това е расистко. Тия зад океана съвсем изтрещяха.

истината е, че всъщност ние сме потърпевшите от цялата тази история. под ние имам предвид всички неамериканци. добре де имат си техните американски културни разбирания, норми и порядки ... чудесно, няма лошо нека си ги имат! какво общо имам аз българина по въпроса? какво ме вълнуват мен техните културни разбирания?... Какво ме вълнуват тяхната история, аз си имам моя и в нея също има робства ... Ако аз приема техните културни разбирания, те с моите ще се съобразят ли?... въвеждат си всякакви измислени правила на тема "hate speech", добре за тях самите те явно имат смисъл, и щом искат нека си ги въвеждат нямам нищо против ... но в българската конституция е записано: Чл. 40. (1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура. (2) Спирането и конфискацията на печатно издание или на друг носител на информация се допускат само въз основа на акт на съдебната власт, когато се накърняват добрите нрави или се съдържат призиви за насилствена промяна на конституционно установения ред, за извършване на престъпление или за насилие над личността. Ако в срок от 24 часа не последва конфискация, спирането преустановява действието си. каквито и правила те да си напишат в САЩ на тема цензура и с каквито и чудесни думички те да ги украсяват, тук на територията на Република България, да ми цензурират какво пиша и казвам е противоконституционно. Има си законен ред по който могат да ми забранят да кажа/напиша нещо, но те не го спазват, просто бота им трие наред и не пита какво пише в конституцията ни. трябва някак ние неамериканците да вземем тази инициатива в свои ръце и да кажем "Стига! Вашите проблеми са си ваши проблеми, не ги превръщайте в наши проблеми!". пп. всъщност тоталното игнориране на месното законодателство е една от причините повечето от тези социални мрежи да са недостъпни в Китай. Е Китай пък от своя страна има закони за цензурата тъй, че не е светило в тази насока. Но явно може и има как, въпроса е нацията да има волята да го направи.

Вярно е! Големите нации генерализират проблемите си и върху малките. Китайците доведоха до крайност проблемите си при консумирането на диви животни и проектираха негативите върху целия свят. Американците равят сега същото по друг повод. А колкото и да е странно, това е именно форма на расизъм - налагането на техните стереотипи върху нас. Изненадващо е и за мен.

Добре, че тъмните господа не знаят български, че ще поискат да забранят песента "Ад и Рай", защото и там ги има тези "термини".

Да забраним направо и млякото, защото е бяло, съответно - расистко! Идиотията по света почва леко да ми идва в повече.

ЧЕрнилките съвсем изкукаха! Ами държавата Черна Гора и те л ида си сменят името! Ами Черно море и то ли да го преименуване! ЗНАЧИ ИСКАМ ДА ГО КАЖА ТАКА ТОЛЕРАСТИЯТА ЩЕ НИ ЗАТРИЕ! Ай да ви се невидяло и на ТОЛЕРАСТИТЕ! Master-Slave било расистко!!!!???? Вие сте долни пиндели с промити мозъци! Дето каквито и думи да ви сложат ще видите расизъм в тях! Ай да ви се невидяло и на .....!!!!

Абе кажи им направо "Ше ви е.а п....та майна."

Да не говорим, че тези термини нямат общо с отношенията между хората, т,е. Intention-а не е такъв. Голяма простотия настана хора...

Въпросният чернокож програмист вероятно за нищо не става. Не защото е чернокож, а защото такива като него са свикнали, че най-лесният път към благополучие и слава е мрънкането. И защото вероятно е бил нает не заради качествата му, а за да запълнят съответните квоти. За да те вземат на работа, ако си бял и straight, трябва да ги впечатлиш с умения. В останалите случаи уменията не са задължителни.

Тоя свят се е побъркал!

Либералната система и толерастията трябва да бъдат унищожени преди да превърнат цивилизацията в зоопарк!

А черните котки ще носят ли само щастие оттук-нататък?

Bullshit, дами и господа, аман от криворазбрани права и свободи!!!

Човешката простотия край няма!

Ставта смешни вече. Какво общо имат думи, които не се употребяват по техен адрес. Аз вече се чувствам силно дискриминиран от негрите, циганите и останлите цветове на расите, които имат само претенции. Крайно време е за 3-та световна война и да се успокоят нещата за няколко стотин години напред.

за един приятел готвач питам: кога ще сменят името на черния пипер /вече бял ли ще се нарича или обратно, вече се обърках/ и също как ще викаме на негърчето/сладкиша/??

Първо, солта ще бъде забранена щото е бяла. Второ - черният пипер ще се нарича афропипер. Трето - "негърчето" вече ще се нарича "чифутче".

ще те разочаровам, но белия пипер съществува

И не остава друго освен да се преименува и той в нещо като "арктик-пипер" или "айсберг-пипер"

Тея от едната крайност фръкнаха в другата. Само не мога да разбера теоя негър прогамист ходи ли на ски зимата ?

Черен програмист! Това звучи като мангал скиор и шахматист.

Негър програмист? Вие нормални ли сте бе?!

Тя работата вече взе да става ясна, да прекръстят "Белия дом" на "Чичо Томовата колиба" и да се приключва с тая агония....

Но на английски LORD е господар, мамицата ви мангалска. Чернилките не бият ЧЕЛА в Черната книга чрез My Master а вият госпъли "O, My Lord". Дайте да разрушим Творенията на МАЙСТОР МАНОЛ. Особенно уникалната Воеводска ЧЕРКВА строена във Влахия с ктиторството на цар Иван Страцимир и царица Ана Влахиня? Днешната румънска туристическа атракция в град Куртя д'Аржеш. Дайте да изгорим."Master and Margarita" на големия писател-евреин Михаил Булгаков?! Да направим "Нощ на дългите ЧЕРНИ ножове"....мамицата ви самозабравила се.

Чудесно. След някоя година думите master и slave (господар и роб) ще престанат да се използват и тогава ще се окаже, че чернокожите не са били роби (защото няма такава дума) и следователно нямат за какво да са недоволни. Айде действайте.

Свобода на словото ли, на ви свобода, нито може да говоите свободно, нито да пътувате свободно, а пък за парите пробвайте да внесете в българската си сметка по-голяма сума, веднага ви викат в ДАНС на разпит.

Чакам с нетърпение да бъде забранена дискриминацията по пари. Напоследък BMW си оцветяват емблемата в ЛГБТ дъгички против дискриминацията. А, кога ще пуснат всички модели на една цена? И всъщност за да няма изобщо дискриминация трябва да ги раздават без пари. Щото излиза че ако един човек има пари, а друг няма, то BWMто ще иде при онзи с парите.

Древните римляни са поробвали гърци, тракийци, германи, гали и келти. Византийците, татарите и монголите - основно славяни. Османците - целия Балкански полуостров. И пак славяни. И това - векове наред. Ама не - сега цял свят непрекъснато трябва да се извинява на ........., че 200 години били роби.

СЕДЕМНАСЕСЕТ са римските императори българи(тракийци). Днешната държава е на основите на ТРАКИЙСКАТА ДЪРЖАВНОСТ на Св. Цар Константин Велики с отделени държава и църква, където царят е върховен първосвещенник. Правото днес не е римското а ЮСТИНИАНОВОТО ПРАВО. Източен Рим е основан на основите на ТРАКИЙСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ. Последният цар на Одриското държава е Първият Прокуратор на тема "Тракия" ....ФЛАВИЙ КОТИС. Последният ИЗТОЧНОРИМСКИ ПАТРИАРХ е Йосиф Втори ШИШМАН. Между тези двама ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ царуват и служат в Черквата десетки велики български императори и ехископи. Галерий, Максимилиан ТРАК, цяла династия на Констатациите от 3 поколения управници, наследниците им по кръв династията на Юстинианите,Юлиан Отстъпник, Лъв Бесът, най-великият генерал на Източен Рим и мизийски княз Виталиан, епископите на Доростол - OYPФIЛА и Авксентий, техният съвременник и РЕФОРМАТОР на ГЛАГОЛИЦАТА Етикус Иструс, епископа на Сердика и учител на Юстиниан Велики - епископ Богомил. Кои са тези римляни и византийци и как може да си им роб, когато те са елита на Рим а после и на Източен Рим? EGO SUM TU ES ти продължи нататък със спрягането на "латинския" глагол SUM(СЪМ).

В Щатите навремето си въведоха голата истина в книжовното слово и вместо да го усукват много-много, сега казват "правя любов". То си е живо е, ба - не, но звучи чистоплътно, може и в детската читанка да го пишеш с чиста съвест. Не е вече гадното негър - афроамериканец е. Някой предлагаше да въведат и евроамериканец, че нататък отивала работата ... Съвсем любовно става в Щатите ...

Абе, черните са били 200г. под робство, българите - 500г., но нас никой не ни пита кое как да се нарича кое ни накърнява чувствата и чини ли животът ни 5ст. Що тъй?

Смешното е, че и сега в Африка има черни, роби на други черни

Още по-"смешното" е, че продължаваме да се роби, само, че от "модерните", демек с финансово-икономически и политически средства, и с медийни промивки.

700, 500 Турско, 200 Византийско, като сложиш Комунизма и "Демокрацията"...то не остана нищо.

Наскоро коинфигурирах две мрежови устройства точно в режима master/slave за пренос на данни. Както може да се досетите единият порт (на оптика) е master, а другият (60GHz wireless) е slave. Е,сега трябва ли да разбутвам Интернета на хората, за да съм политкоректен? Отговарям си - НЕ. Единият порт си оства мастер. Даже и в коментара към порта е така. Сега може да го кръстя "тъмнозелен'. Аман от дебилщини .....

Ааааа никакви тъмнозелени. Като дойдат след време марсианците, ко шъ прайм?

Ще влезнат в blacklist-тата. ;) За master и slave не са за хора, така че няма значение. Много интересно как ще наричат например MBR (Master Boot Record) какво да се стартира. При компютрите си има тези имена - убий, умри, зомби, демон и така нататък.

Елементарно, Уотсън, т.е. "Някой"! Ако трябва да сме полилткоректни: MBR == MAIN boot record ;-)

Либералната проказа, която е чифутска по своята същност и е насочена към бялата раса!

Семитите са от бялата раса

Някои автори и групи по интереси противопоставят семитите на арийската раса. Арийските народи говорят езици от индоевропейското езиково семейство.

Арийската раса е подгрупа на европеидната. Говоренето на езици не може да се свърже с носенето на определени генетични признаци .

семитите са араби

Чак сега разбрах, защо се премахнаха IDE дисковете и се мина на SATA 2. При IDE, когато закачиш 2 диска на един слот и трябва да настриош единия на Master, а другия на Slave. Че даже и в БИОС-а го имаше като надпис. Само се чудя, защо негрите са ползвали такива расистки компютри?!?!?!

Черните бербери от Мароко и Алжир са поробили няколко милиона бели европейци от Европа като роби за няколко века нападения! Ако сте били в Ибица, Майорка, Валенсиана, Каталуния или около Нарбон във Франция там на брега на морето има кули през няколко километра строени преди няколко века за да пазят брега от пиратите от северна Африка! Странно защо никой не пише за това!

Маврите са араби , много им се иска на черните ревизионисти да са негри ама йок ;) А в допълнние ..арабите са продали в пъти повече черни роби в Ориента от белите търговци ....ама за това БЛМ си траят хааха

ама едно уточнение. Тези свръхчерни араби обаче нямат нищо общо с онези културните и белите, за които сега говорят сегашните апологети на исляма и арабизма. Дето в стари времена са били звездобройци, измислили са цифрите и т.н. Те са мно-ого отдавна изклани от мохамедовите изроди още през 3-5 век. Има някои останки от "бели" араби напр. доста в Йордания, Сирия. Те са коренно различни във всичко друго. Докато маврите и сарацините са оставили незаличими следи в Южна Испания и Сицилия дори върху самите хора. Вгледайте се!

Щеше да видиш "бяла арабска следа" в задника си....ако не бе Спасителят на Европа Свети Крал Тривелий!!!

За първи път попадам на пост, коментарите към който са АБСОЛЮТНО единодушни!

Всичко това е някаква ИСТЕРИЯ , която няма да промени нищо засега !!! Какво значение , че ще се премахната или ще се забранют няколко си думи , когато на практика , в реалността пак едните ЕКСПЛОАТИРАТ другите - ТОВА КОГА ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАНЕНО ???!!!

Никога няма да стане, ето ти отговора. При комунизЪма имаше един лаф, че на запад човек експолоатира човека, а в соца е обратното ... Ето ти едно и от сифилистичния другар Ленин : Социално равенство се постига, като убиеш лошите и тогава ще останат само добрите. Всъщност социалната либерстия си е същия комунизъм ама на запад не са му яли калая... Неграта наистина само кинти искат баш като наще си мангалета тук.Да добре е да няма фашиски практики, както с ареста на Джордж Флойд, ама вече пресоляват манджата.

Маркс си задал същия този въпрос относно резултата от Френската революция. Защо не дошло равенството и братствоно след нея. Нали махнали краля, въвели избори, един човек= един глас, отнели собствеността от църквата, краля и лордовете и я раздали на хората. Обаче, равенството и братството не дошли. Е, той си е отговорил след години на този въпрос.

Ненормалници......

С тия глупости нищо нема да постигнете. Дайте им на черните пари, те това искат. Изкарайте пари с труда си и им дайте, много пари им дайте. Не знам дори и след това дали ще ви обичат, ама с промени на думи в речници и технически упътвания нема да стане.

Сега БХК да изиска всички софтуерни фирми в България да забранят class , garbage collector etc

И думата "негър". Да стане "афро-българин"! (по подобие на големия брат отвъд океана. Оня дето пасял кравите)

Искам да алармирам и за расизъм в алпинизма и т.нар бяла смърт. Това провокира у мен чувство за вина, че съм бяла! А както знаем всички след измръзване вкочанясват и стават черни. Това трябва да се нарече планинска черна смърт. Изобщо човек ако рови навсякъде ще изнамира расизъм, въпреки че тези понятия когато са били въвеждани в екплоатация изобщо не са били асоциирани с робството на черните. И нека престанат да се държат така все едно черните са били първите и единствени роби в света. И България е била 5 века под Турско робство, но аз не нося съзнанието на робска потомка, за да се обиждам от подобна терминология. Вси все, че черните само са бачкали - нещо нечувано за племенните им обичаи и средства за препитание. И за да няма черни обидени айде най-накрая да зачеркнем древната история на света и направо новото летоброене да започва с победата на Севера над Юга.

Уволнете всички черни и ги заменете с бели, има предостатъчно и са далеч по-добри. Да ходи да бута паметници, да го арестуват и да програмира перялните в затвора.

Кой сега насажда "расизъм" ?

Съвсем чавка им изпила мозъка на тия, щом се водят по акъла на разни псевдодемократи и намират расизъм във всяко нещо. Идиоти от всички страни, обединявайте се! Йерархия ВИНАГИ е имало и ВИНАГИ ще има. Който се бори против нея е безмозъчен! Винаги има господстващи и подчинени. Иначе светът ще престане да съществува. Няма как всички да са равни, проумейте го това най-накрая, тъпанари!

И каква точно теория " защитаваш" - ЗАЩО да НЕ Е възможно всички да са равни ?????? С какво ти (например) , си повече от мен или някой друг - Ядеш повече , работиш повече , имаш повече нужди и т.н.?! Колкото до " началниците " - Нещо което съм ненавиждал най-много цял живот и знаеш ли защо -" НАЧАЛНИКЪТ " е търтей , който иска да ограбва труда на другите и живее на техен гръб , защото е МЪРЗЕЛИВ НАГАЖДАЧ , и затова всяка "администрация" е пълна само с такива ТЪРТЕИ !!!! Именно защото хората се раждат РАВНИ , и това е заложено като основа в почти ВСЯКА КОНСТИТУЦИЯ по света !!! РАВЕНСТВОТО между хората , означава - НОВ ЕТАП В ЕВОЛЮЦИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО - До тогава сме си същите ЖИВОТНИ , каквито сме били и преди ХИЛЯДОЛЕТИЯ !!!! Именно РАВЕНСВОТО ще ни направи РАЗВИТИ и ВИСОКОИНТЕЛИГЕНТНИ СЪЩЕСТВА !!!!!

Раждаме се равни, като права. Но не и като възможности. Иначе, отдавна щеше да си композирала нещо. Както Моцарт, на 3 години.

Как така равенство? Без значение кой колко акъл има в главата и колко добавена стойност дава на обществото??!

Само да те питам ти слагаш ли се равен на Айнщайн , Кант , Маслоу ? :)

На " !!!" и " WTF" ще отговоря _- ВСЕКИ има някакви способности и може да прави неща които друг не може , просто неговите " възможности " трябва да бъдат насочени в това което е добър и полезен , и затова тук място намират и технологиите да помагат , ане да ни превръщат в още по-големи РОБИ !!!! И двамата имате право в мненията си , и аз НИКОГА НЕ съм твърдяла че имам формулата за идеално равенство , НО опредлено ВЯРВАМ , че е ВЪЗМОЖНО !! Проблемите на света като цяло идват най-вече от АЛЧНОСТТА и СТРЕМЕЖА да ВЗЕМАШ за себе си ПОВЕЧЕ отколкото ти е НЕОБХОДИМО , и най-добре ще е ако може да е без да правиш НИЩО , а да го вземеш наготово !!! Ако се намери начин за справяне с тези проблеми , сме изминали половината път до ПРЕКРАСНИЯТ и СПОКОЕН ЖИВОТ !!!!

Дръндиш толерастки простотии.

Глупости на малоумни не ми се слушат! Що мразиш началниците? Щото не си началник ли? Началници трябва да има, за да направляват малоумни, като тебе, които иначе няма да са организирани и мотивирани. Хаха.. "нов етап", "еволюция", "пето поколение", деца индиго, ера на светлината.... Пффф... не ме занимавай с глупотевини...

На тази лудост все някога трябва да има край. Съвсем откачиха всичките. Какво го вълнува един чернокож от някакво гето на майната си, че единият ми хард е master, а другият slave? Тази простотия отдава премина всякакви граници.