Коментари - Twitter премахна хиляди профили, свързани с QAnon конспирацията | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Замислете се за миг. Защо Туитър днес изтри милиони постове и профили, писали за Дълбоката Държава? Ако не беше истина - защо да го трият, и то с цената на такъв риск? Ако не е истина, то работи само в тяхна полза, както Плоската земя, създадена от ЦРY, например. Много грешки почнаха да правят от нерви - и играч като Тръмп няма как да не ги удари в такъв момент.

Замислете се за миг - ако не беше истина, защо да го трият, и то с цената на такъв риск? ;) Ако не беше истина - то работи само в тяхна полза, както много други фалшиви конспирации, създадени от тях самите (Плоската земя).

проба

Искам да обърна внимание на няколко неточности в статията. Първо не е QAnon конспирация, а QA конспирация. Второ не е никаква конспирация, а религия. Трето не нарочват "oпpeдeлeни личнocти дa ги тopмoзят пcиxичecĸи", всъщност ако под "oпpeдeлeни личнocти" имате предвид целокупното общество на дивелъпърите, тогава - да. Четвърто дивелъпърите НЕ "yчacтвaт в пeдoфилcĸи дeйcтвия и ceĸc тpaфиĸ", а теглят порно Четвърто и половина НЯМАТ нищо общо с Дeмoĸpaтичecĸaтa пapтия Пето дивелтпър модел НЯМА, тази Taйгeн е самозванка Шесто, що ще чини QA в Тwіttеr? Че и 7000 от тях! Абсурд! Има и още ама да не се отплесвам...

Щом е религия, къде е водачът им, можеш ли да го посочиш? И каква ще е тази религия, която те кара сам да търсиш истината и да сравняваш информация, не знам... Другото наистина не ти го разбрах, затова няма да коментирам.

Основата на една религия е вярата, а не организацията. Не QA че нямат организация. Иначе вярват в Св. Бъг, който е разпнат от неверниците дивелъпъри, който от своя страна възкръсва на всеки 5 милисекунди.

Е, той Сороси ви видя IPтата. Що не изчакахте малко? Утре като спрат черните миркобуси пред вас само на себе си може да се сърдите. Между другото до дни очаквам да хакнта 5G и да покажат, че земята е плоска. Щото сега с тия огледала не може нищо да се види. :))

:))) Ама вие какво очаквате от компания, политиката на която се определя от саудитския принц Алауид Бин Талал Бин Абдулазиз ал Сауд, който притежава повече дялове и акции отколкото погрешносоченият за собственик СЕО Джак Дорси и е вторият по величина собственик в Туитър след ЕвУилямс. Саудитецът притежава 5.2% от дяловете, а Уилямс - 6.9%.

И що, тоя с най-голям процент не поределя какво става? :) Ей, така от любопитсво питам. :) И до колкото знам, за да определяш еднолично трябва да имаш 50% плюс една акция. А дори и това, може да е специално забранено със "Златна акция" или борд на директорите или няколко други начина. :)

Туитър е една от най-гнусните машини за пропаганда на Дълбоката Държава - и в момента се опитват да изтрият самата истина. Когато тази абоминация престане да съществува, тогава ще знаем, че нещата се оправят.

Машина за пропаганда И цензура на свободомислещите!

Преброени са им дните. Тръмп чакаше точно това - да си превишат правата и официално да излязат от защитената зона на платформа за споделяне.

Затова ли Тръмп не слиза от туитър? :))) Изтритити са ти гънките на мозъка на тебе или такъв е планът за днес. "Правим се на луди, за да дразним хората." Искрено се надявам, че си трол, щото, ако си "нормален" нещата са станали много трагични. :)))

LOL, не се наврещя ей. Де що има конспиративна теория руските тролове сте начело, сега са ви поразчистили акаунтите - та не можеш да грачиш и там днес та си си нащракал плюсове тук. Отде ви изравят бе.

Добре, добре, рипат като за последно! Нека само Дони да спечели изборите... отново.

Хаахахах, дори и американците не са толкова тъпи, че точно тая мотика да я настъпят два пъти. :)) От друга страна хората вярват в плоска земя, в рептили, в илюминати и какво ли не. Те самите не могат да организират едно парти, но вярват, че някакви хора, хиляди години ръководят едни тайни организации тайно, но много ефектино и могъщо в същото време... :))) Добрееее. :)

На 3-ти ноември ще си прехапеш устните (и не само ти). Другия ти бълвоч няма да го коментирам.