Коментари - Бъдещата централа на Apple отвътре (снимки) | IT.dir.bg
назад

Бъдещата централа на Apple отвътре (снимки)

Градската управа на Купертино, където е базирана Apple, публикува нови компютърни изображения на бъдещата централа на технологичния гигант - Apple Campus 2.

Обратно в новината

Коментари - Бъдещата централа на Apple отвътре (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми харесва!

Абе не знам какво толкова ще строят, ама като изключим кръглата форма, Renault вече имат офис с това оформление в Boulogne-Billancourt... Като гледах "снимките" все едно са снимали офиса на Renault...

Е, за тия пари нашите с руските ще построят една тръбичка, ама може и да не стигнат

Това е проекта на новият МОЛ в София. Не видях обаче как смятат да разпределят магазините вътре и ще има ли магазини на Гугъл, Самсунг, LG ....

Не ми е ясно какво прави толкова народ там? Стоя и по цял ден мислят как да заоблят крайчето на Ъйвона ли?

Alex

трябваше да е във формата на ябълка излагат се с тази окръжност :)

Леген с трева? Егаси рекламата тече - какво значи видяното в действителност Изомбитата ще платят с ЧАСТ от надценките безумна конструкция - Ала Кръгъл Пентагон, на фирма чиято капитализацея е в действителност Маркетингов НоуХау, защото техническия такъв е или закупен или притежание/изпълнение на други. И когато ти продават ФриБСД за платен ОС, затворен Хардуер за свой а се прави и архитектва от други, и се наименова нещо съществуващо от години СмартФон (а не ПДА както си е било преди).. за да се продава.. значи подхранваш въздух - загрявайки вселената с глупостта си... ЗА ДА богатеят едни от нея..

комплекси, комплекси, комплекси .... само комплексиран човек може да не се радва на успеха на други

Браво, радвам се да виждам как се създават хубави неща където ще работят хора с удоволствие. Пожелавам подобни сгради да моеже да си позволи и IT бранша в БГ. Успех на проекта.

Колко пъти ще пускате една и съща новина през месец ли ? Дир - ниците /новинари/ се уливате много, не сващате ли, повтаряте се.

Читателя, ти да не четеш със затворени очи? Предната статия беше, че ще се строи нова сграда и 4-5 снимки на сградата ОТВЪН !!

Какви снимки, какви 5 лева на цяло , какъв кон на третият етаж уважаема госпожо?

Ефектно изглежда сградата, но по снимките ми прилича на МОЛ. Никъде не видях работни места, освен за чистачки. Всички се моткат, лафят, само младежи, к'во ще се прави вътре, не се знае.

недопустим проект за повърхността осигурява на луди от други измерения достъп до живи и мъртви вътре и около сградата

Ауди Бентли...все краварски"иновации" хи хи...крадливата ябълка сама си го втъква....

Имайки предвид, че повечето проекти на компанията се разработват при високо ниво на секретност, едва ли тези отворени пространства са реалните офиси на хората.

Изобщо не впечатляват снимките. Този път ПР-а не сработи. :-) Днес и 2-те статии за ябълката са меко казано смешни. :-)

Всички сме гледали научно-фантастични филми, нормално е да не впечатляват на картинка. На живо, обаче, ще леко по-различно. Но, явно теб могат само корейчета да те впечатлят.

то сграда се оценя отвутре, наи вагно е как е разпредрлена и как е изпулнена. сградата се ползва отвутре, а не отвун.

Абе тя много готина тая централа и сигурно ще е голям кеф за "работещите" в нея. Само да не стане така, че когато я завършат да се наложи да я отдават под наем.

Xехехе, старата оупън офис концепция, тип колинг център, дето всички шерват идеи и безмислици по цял ден и нощ. не ми го хвалете това чудо, става само за телевизията и за борсите да си дигат акциите.

Изглежда много яко единствено не ми харесва че са сложили разни нагризани ябълки тук таме

И какво точно ще работят? На снимките всички се мотат насам натам или стоят на празни ясли в огромни помещения, в които освен въздух друго няма? ;)

Най-сигурния начин да предвидиш бъдещето е да го построиш.

Много е секси сградата - не знам защо ама ми създава някаква асоциация за извънземните градове на Айзък Азимов от серията за роботите....Дано да видя някой ден на живо

Изглежда много раздвижено както винаги. Бих искал да работя в такъв офис.

Hяма да може да работиш качествено в такава среда. Cамо ще присъстваш тялом, много е нервиращо да ти се моткат, надничат в екрана и приказват навсякъде около теб. Oт опит ти казвам, няма по-хубаво нещо от индивидуален офис с истински стени, където може да си забиеш един пирон и си окачиш дипломата, ;-).

Да прав си, не се бях замислил но наистина би ме дразнило много.

снимки от бъдещето!