Коментари - Учен: Извънземните не са се свързали с нас, защото нямаме признаци на интелигентна цивилизация | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за какво им да се свързват с нас ... Направо да чистят ... И без това оттук ще минава магистрала ...

Приземили са се в България и като са ни видяли "лидерите" - газ до ламарините и беж да ги няма.

Отчаяли са се, като са видели учените ни...

Тва на снимката що ни сочи с пръст? Един вид "Ти записа ли се доброволец за Украйна?" Баси, и тия ни намразиа, къф ти кунтакт, къф ти разом?! Имаме си Ларвов, Шойго и Путьов за тие раоти.

Е като сме такива тъпунгери, как да се свържат? То с прости същества има ли смисъл да се обшува?

Написал си: "Е като сме такива тъпунгери, как да се свържат? То с прости същества има ли смисъл да се обшува?" А правилно би било, ако беше написал така: "Е като съм такъв тъпунгер, как да се свържат? То с просто същество има ли смисъл да се общува?" Идеята на корекцията е да ти покаже, че можеш да пишеш само за себе си и от твое име. Аз поне не си спомням да съм те упълномощавал или да съм ти разрешавал да правиш оценка на интелекта ми. Не вярвам и някой друг да ти е разрешавал.

Извънземните не са се свързали с нас не само защото нямаме признаци на интелигентна цивилизация. Извънземните не са се свързали с нас и защото животът на Земята няма признаци на интелигентно творение. Убий и изяж, за да се нахраниш! Това ли е базовият принцип на творението? И що за творец може да осъществи подобно творение? Вероятно издирван с червена карта от Вселенската полиция по доклад на Вселенския творчески съюз. Къде са? Превенция ...

А пък някои девойки много желаят да се чифтосат със извънземно човече. И си въобразяват , че ще се получи нов вид - кристално, диамантено, или квото друго се сещате. Обаче все същите човечета двукраки се получават.

Толкова хора са се сблъсквали и свързвали с извънземни , нямат ли Интернет !?

А кога откриха разумен живот на Земята? Цивилизация?

Въпроса колко дявола се събират на върха на една игла също няма решение за сега. Липсват данни колко площ заема 1 дявол и каква е точно площа на иглата.

Всяко нещо има начало и край. Няма земна цивилизация съществулала поне 10000 години. Същото би трябвало да важи и за тях. Напълно възможно е в този момент ние да сме единствената съществуваща цивилизация, живот може да има всякакъв, но двуги цивилизации - не. Разминава ни се времевата линия.

Така е, човекоподобни маймуни сме! Как мина лъжата с пандемията?!

Как? Спрямо преди пандемията човечеството е с 150 милиона повече. Кой умрял - лека му пръст. Включително и на кремираните.

Смеят ли! Като са видели отчетите на блум-берг, че има натрупани 300 трилиона дългове и са решили да си държат кесията по-далече ... поне на една галактика разстояние. И пак не е сигура - има един Зеленски /затова им викат зелени човечета, може от тях да е/. Ще им дръпне една галктическа реч под надслов "Ти мене например уважаваш ли ме?" и айде потънаха им зелените банкноти.

А тия дългове на кого ги дължим? На некой други извънземнни ли? Ако някой дължи 300 трилиона значи друг има да ги взема - като цяло Земята има винаги 0 дълг. Тия дето имат за вземане ще пият по една студена вода и въпроса е решен. Проблема е че без бой няма да се предадат и затова ще има много войни докато мирнат.

Нема нужда да изследват цялото население за наличност на това което ние приемаме за "интелигентност" според нашите представи. Достатъчно е да изследват само тези които минават за "учени" и картинката им е ясна.

Чакай сега. Ти какво очакваш от учените? Мислиш ги за някакви свръхестествени същества ли? Същият КУР ги е правил като тебе, същата ПУТКА ги е раждала. Що имаш такива очаквания от тях?

е, значи да сме спокойни за "близкото" бъдеще ;-)

Разстоянието пречи за контакт. Ако разстоянието не бе проблем, щеше да има ЕДНА цивилизация.

Не, не сте разбрали - извънземните не се свързват с нас защото не искаме да изберем Кирил Петков за премиер. Той вече бил договорил и два извънземни танкера с космическо гориво, но понеже не искаме да гласуваме с венецуелските машини - няма гориво, плащайте сега тройни цени на парното!

днес статийките на политическа тематика са малко, та троловете разнообразявате и дращите под каквото ви падне.

Изглежда че сороските тъпоъгълници инспектирате и коментирате всяка статия... Кои са троловете?

Както се вика какъв е смисъла да съществуваш ако разбереш колко си нищожен и неспециален. А ние се мислим за специални, даже и за разумни хора. Но какво вижда страничен наблюдател. Войни, убийства, алчност и беднотия, слугуване на животински инстикти. Прасетата не са от най-глупавите животни, но си падат канибали без да са гладували, човек трудно комуникира с тях.Не е редно разумна общност на по високо ниво с други ценности да контактува с неразвита такава без допирни точки. Но е имало пришълци и в древноста и сега и за напред ще има, но официални доказателства пред света едвали този век ще има.

Заради теб, Стоянчо, заради теб!!!

Тъкмо се чудя с кого да си направя мохабет, ся и тая опция отпадна. Освен с животните да започна да си говоря, тази форма на контакт много често се оказва много по-почтен на и благодарна.

Докато ти им говориш, всичко е ОК. Но ако започнат да ти отговарят... :)))

Ако извънземните изглеждат като на снимката. по-добре да не се свързват с нас !

Чакат да се напиеш достатъчно и идват, изодзад...

Това ли е най-умното, което мозъкът ти сътвори?!!

Значи, истината е, че извънземните са пратили вече сонда към Земята, но тя за (не)щастие е попаднала в студентски град. И след като влезли в първата дискотека, са си казали: "Бате, бегай, тука цивилизация нема..." :))))

От студентски град са избегале в анадола, за да проверят как вървят експериментите със заплождането на мъжки индивиди.

Мъжко женско нема значение. Важното е да са девствени за първата брачна нощ че иначе жална им майка.

Из дневник на един извънземен. Първия ден се качиха при нас американците. Попитаха дали може да влязат, отвроихме им, почерпиха ни с бургери. Беше вкусно, но не стигна за всички. На 8 ден дойдоха руснаците. Поздравихме се, почерпиха ни с руска храна. Вкусно беше, но не стигна за всички. На 15 ден дойдоха българите. Чукаха половин час по вратата и питаха защо не отваряме. С помоща на някаква "майка" която викаха и един лост отвориха вратата. Ядохме много бой, не беше вкусно. Но стигна за всички

Двама извънземни седят в космоса и гледат към Земата от нещо като телевизор. - Аре идвай да гледаме - Идвам, тоя сезон 2022 на Земята е страшно интересен ;)

Всичко е много просто. Вселената е сингъл-плей игра. В нея играя само аз. Вие всичките сте NPC - Non Playable Characters. За да играя нормално не са ми необходими никакви извънземни! И затова и ги няма никакви!

Ъъъъмм?

С коментара си доказваш, че си NPC!

Аман от мизантропи

Ха, тарга бира глоба за брадясал виц. Тарга с кафявите или зелени стъклени бутилки , не пакет

"Особено когато водата и останалите елементи, които го изграждат не са толкова редки" ?! И защо водата пък да е толкова важна? И защо пък познатите ни елементи да са в основата на възникване на разум. Това е разсъждение на мравуняк в Перу, който няма никаква идея какво се случва в Япония.

Най-голямото доказателство за съществуването на извънземен РАЗУМ е, че все още никой не се е свързал с нас..

Ами ако ни пращат сигнали, но ние не можем да ги разпознаем? Може да се опитват да се свържат с нас, но чрез друг тип сигнал, не чрез радиовълни...

има филми на тая тема в Ютуб

Заглавието е истината

Гого... прост си, и прост че си останеш...

Има логика, ако търсят контакт с друга цивилизация. Ако търсят нова планета за заселване обаче, вероятно ще пратят сонда и ще открият, че има цивилизация и ще осъществят контакт с нас. Което ни връща на изходна позиция...

Доколкото си спомням предсказанието на Ванга: първи официални контакти ще имаме чак след 200 години и първите, които ще установят връзка с тях ще са унгарците :) Като бях дете, това предсказание ми се виждаше доста глупаво и нелогично, ама сега като гледам Унгария и някак всичко си пасва ;)

Първите официални контакти обаче. Неофициално са установени контакти още преди 60 години, да не кажа 100. Още по хитлерово време. Неслучайно са и правени експедиции до Антарктида, където са правели проучвания с подводници супер надълбоко, а по суша също. За чий кур, преди 100 години Хитлер ще ти изпраща хора в Антарктида. Всеизвестно е, че той е имал контакти и много информация относно други цивилизации. Отделно САЩ са установили контакт също много отдавна, да не казвам, че и пряко се управляват от такива създания.

Ние да се държим като безмозъчни паразити пък да чакаме контакт с цивилизации!

След като са прочели статията на Гогов!!!

Този учЕн явно съди по себе си.