Коментари - Учен: Извънземните не са се свързали с нас, защото нямаме признаци на интелигентна цивилизация | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този учЕн явно съди по себе си.

След като са прочели статията на Гогов!!!

Ние да се държим като безмозъчни паразити пък да чакаме контакт с цивилизации!

Доколкото си спомням предсказанието на Ванга: първи официални контакти ще имаме чак след 200 години и първите, които ще установят връзка с тях ще са унгарците :) Като бях дете, това предсказание ми се виждаше доста глупаво и нелогично, ама сега като гледам Унгария и някак всичко си пасва ;)

Има логика, ако търсят контакт с друга цивилизация. Ако търсят нова планета за заселване обаче, вероятно ще пратят сонда и ще открият, че има цивилизация и ще осъществят контакт с нас. Което ни връща на изходна позиция...

Гого... прост си, и прост че си останеш...

Заглавието е истината

Най-голямото доказателство за съществуването на извънземен РАЗУМ е, че все още никой не се е свързал с нас..

"Особено когато водата и останалите елементи, които го изграждат не са толкова редки" ?! И защо водата пък да е толкова важна? И защо пък познатите ни елементи да са в основата на възникване на разум. Това е разсъждение на мравуняк в Перу, който няма никаква идея какво се случва в Япония.

Ха, тарга бира глоба за брадясал виц. Тарга с кафявите или зелени стъклени бутилки , не пакет

Аман от мизантропи

Всичко е много просто. Вселената е сингъл-плей игра. В нея играя само аз. Вие всичките сте NPC - Non Playable Characters. За да играя нормално не са ми необходими никакви извънземни! И затова и ги няма никакви!

Ами ако ни пращат сигнали, но ние не можем да ги разпознаем? Може да се опитват да се свържат с нас, но чрез друг тип сигнал, не чрез радиовълни...

Първите официални контакти обаче. Неофициално са установени контакти още преди 60 години, да не кажа 100. Още по хитлерово време. Неслучайно са и правени експедиции до Антарктида, където са правели проучвания с подводници супер надълбоко, а по суша също. За чий кур, преди 100 години Хитлер ще ти изпраща хора в Антарктида. Всеизвестно е, че той е имал контакти и много информация относно други цивилизации. Отделно САЩ са установили контакт също много отдавна, да не казвам, че и пряко се управляват от такива създания.

Двама извънземни седят в космоса и гледат към Земата от нещо като телевизор. - Аре идвай да гледаме - Идвам, тоя сезон 2022 на Земята е страшно интересен ;)

Из дневник на един извънземен. Първия ден се качиха при нас американците. Попитаха дали може да влязат, отвроихме им, почерпиха ни с бургери. Беше вкусно, но не стигна за всички. На 8 ден дойдоха руснаците. Поздравихме се, почерпиха ни с руска храна. Вкусно беше, но не стигна за всички. На 15 ден дойдоха българите. Чукаха половин час по вратата и питаха защо не отваряме. С помоща на някаква "майка" която викаха и един лост отвориха вратата. Ядохме много бой, не беше вкусно. Но стигна за всички

Значи, истината е, че извънземните са пратили вече сонда към Земята, но тя за (не)щастие е попаднала в студентски град. И след като влезли в първата дискотека, са си казали: "Бате, бегай, тука цивилизация нема..." :))))

От студентски град са избегале в анадола, за да проверят как вървят експериментите със заплождането на мъжки индивиди.

Ако извънземните изглеждат като на снимката. по-добре да не се свързват с нас !

Тъкмо се чудя с кого да си направя мохабет, ся и тая опция отпадна. Освен с животните да започна да си говоря, тази форма на контакт много често се оказва много по-почтен на и благодарна.

Мъжко женско нема значение. Важното е да са девствени за първата брачна нощ че иначе жална им майка.

Заради теб, Стоянчо, заради теб!!!

Както се вика какъв е смисъла да съществуваш ако разбереш колко си нищожен и неспециален. А ние се мислим за специални, даже и за разумни хора. Но какво вижда страничен наблюдател. Войни, убийства, алчност и беднотия, слугуване на животински инстикти. Прасетата не са от най-глупавите животни, но си падат канибали без да са гладували, човек трудно комуникира с тях.Не е редно разумна общност на по високо ниво с други ценности да контактува с неразвита такава без допирни точки. Но е имало пришълци и в древноста и сега и за напред ще има, но официални доказателства пред света едвали този век ще има.

Чакат да се напиеш достатъчно и идват, изодзад...

Не, не сте разбрали - извънземните не се свързват с нас защото не искаме да изберем Кирил Петков за премиер. Той вече бил договорил и два извънземни танкера с космическо гориво, но понеже не искаме да гласуваме с венецуелските машини - няма гориво, плащайте сега тройни цени на парното!

днес статийките на политическа тематика са малко, та троловете разнообразявате и дращите под каквото ви падне.

Докато ти им говориш, всичко е ОК. Но ако започнат да ти отговарят... :)))

Това ли е най-умното, което мозъкът ти сътвори?!!

Разстоянието пречи за контакт. Ако разстоянието не бе проблем, щеше да има ЕДНА цивилизация.

е, значи да сме спокойни за "близкото" бъдеще ;-)

има филми на тая тема в Ютуб

Нема нужда да изследват цялото население за наличност на това което ние приемаме за "интелигентност" според нашите представи. Достатъчно е да изследват само тези които минават за "учени" и картинката им е ясна.

Ъъъъмм?

Смеят ли! Като са видели отчетите на блум-берг, че има натрупани 300 трилиона дългове и са решили да си държат кесията по-далече ... поне на една галактика разстояние. И пак не е сигура - има един Зеленски /затова им викат зелени човечета, може от тях да е/. Ще им дръпне една галктическа реч под надслов "Ти мене например уважаваш ли ме?" и айде потънаха им зелените банкноти.

А тия дългове на кого ги дължим? На некой други извънземнни ли? Ако някой дължи 300 трилиона значи друг има да ги взема - като цяло Земята има винаги 0 дълг. Тия дето имат за вземане ще пият по една студена вода и въпроса е решен. Проблема е че без бой няма да се предадат и затова ще има много войни докато мирнат.

Така е, човекоподобни маймуни сме! Как мина лъжата с пандемията?!

Изглежда че сороските тъпоъгълници инспектирате и коментирате всяка статия... Кои са троловете?

Всяко нещо има начало и край. Няма земна цивилизация съществулала поне 10000 години. Същото би трябвало да важи и за тях. Напълно възможно е в този момент ние да сме единствената съществуваща цивилизация, живот може да има всякакъв, но двуги цивилизации - не. Разминава ни се времевата линия.

Как? Спрямо преди пандемията човечеството е с 150 милиона повече. Кой умрял - лека му пръст. Включително и на кремираните.

Чакай сега. Ти какво очакваш от учените? Мислиш ги за някакви свръхестествени същества ли? Същият КУР ги е правил като тебе, същата ПУТКА ги е раждала. Що имаш такива очаквания от тях?

Въпроса колко дявола се събират на върха на една игла също няма решение за сега. Липсват данни колко площ заема 1 дявол и каква е точно площа на иглата.

А кога откриха разумен живот на Земята? Цивилизация?

С коментара си доказваш, че си NPC!

Толкова хора са се сблъсквали и свързвали с извънземни , нямат ли Интернет !?

А пък някои девойки много желаят да се чифтосат със извънземно човече. И си въобразяват , че ще се получи нов вид - кристално, диамантено, или квото друго се сещате. Обаче все същите човечета двукраки се получават.

Извънземните не са се свързали с нас не само защото нямаме признаци на интелигентна цивилизация. Извънземните не са се свързали с нас и защото животът на Земята няма признаци на интелигентно творение. Убий и изяж, за да се нахраниш! Това ли е базовият принцип на творението? И що за творец може да осъществи подобно творение? Вероятно издирван с червена карта от Вселенската полиция по доклад на Вселенския творчески съюз. Къде са? Превенция ...

Е като сме такива тъпунгери, как да се свържат? То с прости същества има ли смисъл да се обшува?

Тва на снимката що ни сочи с пръст? Един вид "Ти записа ли се доброволец за Украйна?" Баси, и тия ни намразиа, къф ти кунтакт, къф ти разом?! Имаме си Ларвов, Шойго и Путьов за тие раоти.

Написал си: "Е като сме такива тъпунгери, как да се свържат? То с прости същества има ли смисъл да се обшува?" А правилно би било, ако беше написал така: "Е като съм такъв тъпунгер, как да се свържат? То с просто същество има ли смисъл да се общува?" Идеята на корекцията е да ти покаже, че можеш да пишеш само за себе си и от твое име. Аз поне не си спомням да съм те упълномощавал или да съм ти разрешавал да правиш оценка на интелекта ми. Не вярвам и някой друг да ти е разрешавал.

Отчаяли са се, като са видели учените ни...