Коментари - Учен от Станфорд: Цивилизацията, каквато я познаваме, приключва този век | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси "професорите"! Кат зема едно дърво, па като ги почна - наред! Боклуци!!!

Този извратеняк,защо не даде личен пример и приключи пътя си с евтаназия например?! Други са се "вкопчили" да запазим планетата чиста..е как ще се случи с тези повсеместни военни конфликти и ядрени опити ?! Все нещо на някой му пречи,то на крива ракета и космоса и пречи

Пишете глупости. А този така наречен учен, за мен лично поредния активист боклукджия , ще умре много преди края на това десетилетие. Ще ви кажа какво ще стане в действителност. Злите човеци , банкетите и всичките им слуги , ще измрат. А света го чакат хубави неща. Стойте и гледайте.

8млрд население но човечеството застарява.Колко ще умрат защото им е дошъл края?!!Никой не го брои. Не трябват войни а преговори.Хората били много.Нека първи да си отидат тези които го твърдят.Останалите ще се оправим.

Трябва ли някоИ от стандцай да ни каже че сме зле! Че Кофите за БОКЛУК трябва да се затварят за да те сърди! И да не! Се пренасят ЗАРАЗИ! Колко трябва да платим

Малтус 2

А случайно да си имате друга работа, освен да пишете безсмислени статии? А да знаете случайно, че един от най-големите съвременни проблеми е именно претръпване на излишна,, любопитна" информация в главата на човек. Точно такава.

претрупване*

ПРОБЛЕМЪТ Е ЕДИН - И ТОВА Е АЛЧНОСТА НА БОГАТИТЕ!!!

Ама не подценявай и алчността на бедните! Пази Боже сляпо да прогледне

Кое, бре, хора, не ви е ясно, не смеят да кажат кои се плодят, на всички ни е ясно, че територия се завладява с хора, а бялата раса спада драстично, в САЩ от 2019 се раждат повече латиноси и негърчета, а само последните две години границата с Мексико я минаха 3 млн. незкаонни. И вместо да отделят ресурс да напредват и правят открития, ще плащат на полиция да разтървава бабаитите. И нещата стават още по-зле, защото белите не раждат, вземайки им големи данъци да издържат тъмните и не искат да раждат деца, които ще живеят в такъв свят - несигурен, с мастити корпорации, изсмукващи всичко за себе си. А пък всякакви тъмни субекти ще направят партия и ще влязат в управлнието. И още повече си мислиш заслужава ли си да наказваш децата и себе си. А за тези, които не потребват нищо в Африка - ми там е такава мизерия, че в първия случай са дошли и са взели ресурсите на 5 тте процента, те там ги стяга чепикът

Това е лъжата на сатанистите.Само 0,5 процента от човечеството консумира попти 50% от ресурсите необходими за всички.За пример ще дам този ,"човеколюбец" Бил Гей ТЦ. Как мислите колко е голяма яхтата му? Колко гориво харчи на ден и колко замърсява на ден? Каква би била ползата ако да речем не превозваше задника на един сатанист, а ресурса би бил използван за построяването на една болница да речем.А знаете ли колко са като него? А знаете ли откъде имат тези ресурси? Крадат ги от човечеството.И същите ви говорят че виждате ли хората са твърде много.Дайте да ги изтребим.

Дрън дрън та пляс

животински видове с масови измирания е имало, не поради свръх популация, а катаклизми. ако свърхопопулацията стигне критични размери, то тя ще се урегулира с недостиг на храна, а не че ще загине. хубаво се говорят приказки от станфорд, ама не е нужно да се модифицират на кой както му дойде, заради едната статийка.

Земята може да изхрани 100 милиардера население. Богатите са много лакоми.

Теорията на Малтус: Човечеството се увеличава в геометрична, а средствата за изхранването му в аритметична прогресия. Според него, регулирането на този проблем е чрез воденето на войни, епидемии, насилствени стерилизации и други ужасяващи методи, с които да се намали числеността на човечеството. Теорията е човеконенавистна, но има някакво зрънце истина, че природните ресурси не са безгранични и в съвремието те се експлоатират хищнически и безконтролно.

Аре, поредният дебил, който е разбрал всичко за живота и вселената ... А, колко пари получава от Международния Икономически Форум и свързаните организации?

От човешката дейност нищо не зависи, а само едни тарикати използват страховете на стадото да го доят и стрижат. Майката-природа си има механизми и инструменти за регулиране на броя на популациите от всякакъв вид /хора, животни, растения/ на определено място. Видът Homo Sapiens изобщо не е толкова значим за планетата както на някои им се струва.

А-а-а-а, можело значи! "Учен от Станфорд...", а не "Станфорд..", като в оня списък с "топучените".

"Залезът на Запада" - Осуалд Шпенглер се казва: Живеем в епоха, когато културата преминава в цивилизация, а историята в пространство.

На големите европейски столици градове градове и вижте колко безумно излишни неща се предлагат! Спрете да ги произвеждате, както и оръжията, и проблемът с изчерпване ресурсите на планетата и замърсяването ще ще започне да се решава. Кому и защо са нужни всички тези техно-джаджи: от смартфони до автомобили, които едва ли не всеки месец излизат с нови модели?!

На коя ли маймунка и е било нужно да слезе от палмата, там нали имало достатъчно банани ... всеки иска да живее по-добре, с повече от всичко, заплащайки за него с по-малко усилия. Нужни са ни всичките тези техно-джаджи на всички нас! Ето и ти в момента пишеш коментар на една такава техно-джаджа, явно и на теб тя ти е потребна, нищо че маймунките на палмата си живеят перфектно без такава техно-джаджа. Недей да лицемерничиш особено! а за оръжията ... какво да ти кажа? докато човечеството е съставено от безброй индивиди със собствена воля и мнение винаги ще се намери някой който е готов на екстремалности за да наложи мнението си. Ако превърнеш всички хора в безлични изпълнителни роботи без воля и мнение, само тогава оръжия няма да ти трябват. Ето сега например не ти ли идва да ме понапсуваш? Квиса са тия глупости дето ги бълвам? Бил съм пълен (вмъкни ругатня по избор)! Ако ме напсуваш, аз най-вероятно не бих ти останал длъжен! Ще ти върна подобаващо даже и с горница. А ако бяхме в една стая, в един момент може би псувните нямаше да ни стигнат и щяхме да преминем и към ... да ги наречем "екстремални методи на убеждаване". Точно в този момент на екстремалности ако ти нямаш нищо аз бих предпочел да имам примерно бокс под ръка, а ако ти имаш бокс аз бих предпочел примерно бухалка и тн. Просто трябва да приемем, че ние хората сме това което сме! Да приемем че освен всичките ни положителни черти ние сме и алчни, егоистични, самовлюбени ... и да търсим оптималния път за човечеството, вместо да си губим времето с утопични самозаблуди за някакви идеални несъществуващи реалности.

Пренаселена планета липса на ресурси КОНСПИРАЦИЯ НА ФАЩИСТИ МАСОНО-САТАНИСТИТЕ ...ОСНОВНИТЕ ПРОБЛЕМИ ПО СВЕТА .... ДИВ КАПИТАЛИЗЬМ,РАДИКАЛИЗЬМ ,ИКОНОМИЧЕСКИ И ФИНАНСОВ МОНОПОЛ,САНКЦИИ,ЕМБАРГО,КОРУПЦИЯ, ВОЕННИ КОНФЛИКТИ,ЮЖНА АМЕРИКА,АХФРИКА БЛИЗЬК ИЗТОК,МИГРАЦИЯ,УРБАНИЗАЦИЯ.ЕС КВОТИ ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ.....ГМО БОКЛУЦИ,СЬЩЕВРЕМЕННО ТОНОВЕ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ СЕ ИЗХВЬРЛЯТ ЕЖЕДНЕВНО НА БОКЛУКА,ЕВРОПА,АНГЛИЯ,САЩ,КАНАДА,АВСТРАЛИЯ...ЭЕКОЛОГИЯ И КЛИМАТ ИМА РЕШЕНИЕ НО СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО В СЯНКА ДЕЙСТВА ПО ПЛАН...НОВ СВЕТОВЕН РЕД ВИЖТЕ КОЛКО БИОЛАБОРАТОРИИ ИМАТ САЩ ПО СВЕТА И КОЙ СТОИ ЗАД ГОЛЕМИТЕ ПАНДЕМИИ СЛЕД ВСВ...

Умират някой ден в страдания както и бедняка. Така,че не преяждай в пряк и преносен смисъл и живей за мига.

Учен да го каже,това го знае всяко дете!

В изброените страни Япония, Ю. Корея няма раждаемост..... В Европа също.... Плодят се много в Азия, Африка и Ю. Америка.... Значи спасението на света е свързано с kacmpaцuя.... в съответните региони...

Да, те се плодят, обаче консумират една малка част от това, което ние консумираме

Имаш 2 стомаха и 2 дупки на гъза?

Дано наистина да приключи живота на земята и хората.

Илюминат такъв, расист

Всъщност, всички цивилизации на Земята, сегашната включително, се основават на механизма на човешките жертвоприношения. Едни (мнозина), трябва да живеят като скотове и да умрат, за да осигурят охолен живот на други (малцина). И никакви научни открития и културни основи не могат да променят това. В системата на цивилизацията, човек за човека е вълк. Хората са били обединен вид когато са били малко и са живеели извън цивилизация. Тогава те са били обединени срещу всичко останало. В цивилизацията всеки е срещу всички и най-големият враг на човека са другите хора около него. "Светът е ад, в който хората са едновременно изтерзаните и дяволите." Артур Шопенхауер

за да не си такъв песимист, бля.

Е казал: "Твърде много се раждат излишните." Фридрих Ницше

По-вероятно е да се затрием от трета световна ядрена война, отколкото от голямо население.

факт, да, особено при руски мир

Ключовата дума не е "цивилизацията", а "каквато я познаваме". Не я познавате, техноаборигени, защото не се развивате в тази посока.

По-скоро "Дайте ни още пари, за да ви оправим!"...

Така е алчноста на запада е безграничен докато не изядат изтока

Капут!

Втръсна ми от глупости, само да паникьосват хората... и да идват политици да предлагат решение на несъществуващи проблеми...

Teя конспирации малко изтъпяха Добре западния свят решава да се занули, чудесно! Интересно ми е Китай, Русия, Индия и още сума ти и държави на които не им дреме за западните простии продължи да увеличава населението си и в един момент реши да се понаместят в поупостелите западни райони...

Е, нали САЩ предприеха мерки!... 1. Сътвориха и пуснаха КОВИД; 2. Наложиха джендърските и ЛГБТ "ценности"; 3. Разпалват Трета световна война. Какво повече да искаш?!

Искам и 4. - Да си пиеш лекарствата

Прогнози за края на света има откакто свят светува. По-рано бяха основно религиозни фанатици, но през последните години са изместени от параноични фанатици. Ако питаш този биолог Тони Барноски за данни, показващи масовото измиране, просто няма да представи нищо. Колкото до демографският срив в Китай и Япония, това е известно от десетилетия, както и причините за него - не, не са климатичните изменения. Важното е да се всява страх и паника.

Прекалил е с филмите на тази тематика . Да отиде в планината и да се полюбува на природата , та да почне да мисли позитивно .

ЕССР скоро ще се разори тотално и ще престане да бъде проблем за природата. ФАЩ обаче остават, а те потребява ресурсите за половината население и планета. Два Посейдона от двете страни и 25 Сармата в големите им мегаполиси са нашето спасение.

Любимият ти Рашистан се разпада до края на годината. Започва гражданска война между Пригожин (дето ти плаща копейките) и Кадиров от една страна - и от армията и ФСБ от друга. Майка им жална на руснаците. А ти от сега се стягай, защото без руските копейки ще умреш от глад!

Много си прав! И САЩ като отговорят, тъкмо към 6 милиарда ще измрат. Това наистина решава проблема с популацията.

Язе предлагаме, сащ да преустановят консумацията си напълно, тъй-като са най-големият консуматор в света! Колкото яли, яли! Стига толкоз!

Като твърди този тулуп, че консумираме много, да покаже и каже кои консумират най-много - едни 5% от цялото население консумират повече от 70% от ресурсите. Значи ... да се изтрепят тези 5% и нещата ще се урегулират. наглосаксонската измет грубо е тези 5%, изводът се налага от самосебе си.

Включително и апокалиптичните прогнози за края на света и човечеството ;) ...., а това ,че много консумираме е факт, но това е закономерност следствие на пазарната икономика .

Виж ку беши от Харвард да му верваме,пък той от Станфорд !

Не че нещо, но другарите не се ли оплакваха, че нямало достатъчно деца?!? Сега пък много хора се били раждали. Всъщност раждаемостта намалява значително в световен мащаб и скоро ще дойде момент, в който броят на хората ще спре да нараства. Даже, ще започне да намалява с ускорени темпове, заради застаряване и пандемии. Не виждам никакъв шанс за масово измиране освен ако зелените талибани не съсипят добива на петрол и проиводството на електроенергия, на които на практика се гради цялата ни цивизация.

Раждаемостта в целия свят не намалява. Намалява само в държавите с население предимно от бялата раса.

ФАЩ трябва да бъде унищожен с огън и сяра.

Ако достатъчно дълго твърдиш нещо, то може и да се случи по някое време. :)))