Учени: Чумата се е родила в Европа

Ново изследване разкрива, че болестта може да не е възникнала в Азия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...и се е казвала. Евро-гей толерастия.... Сега пак се появява. Взимайте мерки.

Ама си оригинален, като маратинки Adibas си оригинален

Tя не се ли отказа от политиката преди дни?

в обща постройка с хора, в Швеция, преди 4900г???? До днес в Скандинавия елените и кучетата живеят навън в снега. Кога е закарано първото говедо в Швеция, когато преди 4900 г там има стотици метри ледове? За някого Прованса и фиордите са една и съща територия.

скандинавската дълга къща е събирала всички - господарите, прислугата и добитъка като всеки си е имал място в нея. В центъра е била камината. Друг е въпросът дали този довикингски бит е бил в сила в праисторическата ера или там трябва да търсим други порядки. А съвсем друг е въпросът, че чумата по животните е различна от чумата при хората. То даже и чумите при животните са различни чума по козите и овцете е различно от чума при свинете. За въпросната чума са важни плъховата бълха и гризачите ... те са разпространители

През него време тундрата е на ширината на Москва...какви плъхове, какви къщи? Тогавашните "шведи" са били номади с елени. До днес суоми с това се занимават. Първите къщи ги строят балканците, предците на траките, и те изнасят технологията на север - Триполската култура с двуетажни къщи и сива бляскава тракийска керамика.

чумата се е родила в Банкя

Колко находчиво, леле. Отде ви изравят бе.

Това е научен факт.

Не, председател е на БСП.

По-добре отколкото мутра начело на ГЕРБ!

И едните, и другите сте тролове!