Учени може би са открили начин да добиват енергия от черни дупки

Това може да помогне при създаването на цивилизация от хора извън Земята

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Допреди около седмица учени изказаха предположение че черните дупки са мит и те не съществуват А сега същите тези са готови и енергия да извличат за да захранат с безплатно електричество село Банкя

Само трябва да стигнем до някоя черна дупка и всичко ще е цветя и рози

Начи верно е! Вчера ударих една черна дупка неколко пъти и ми беше цял ден готино, но требе да ви кажа, че и днес ми е добре въпреки, че дупката беше руса. ПП За по любопитните - епилирани бяха!

Това е нещо подобно на идеята на Никола Тесла да се придобива енергия от космическия вакум странно 100 години по късно все още всичко е само предположения.

но вероятно не.

От черни дупки добивът на енергия е следния: Учените пишат за тях статия. От това им плащат и с получените пари си плащат тока.

Не знам за енергия, но очевидно се търси начин учени да добиват пари, от черни дупки.

И аз може би съм спечелил тотото, вбъдеще само трябва да го проверя...

Ами сега? ЧЕЗ,ИВН и др.зелени енергии фалираха.

Божке , как не се сетих по-рано! Просълзих се...

След като може енергия да се добива от звездите, кой луд ще се нуждае от енергия от Черна дупка с огрома гравитация. Още повече, че звездите са реални обекти, а черните дупки основно са теоретична постановка.

Изпревари ме с това за гравитацията. Звездите са по-достъпни и по-често се срещат.

А как предполагаш ще се добива тая енергия.

steffan52

тва учените от невидимия университет

Значи, мога а ви кажа, че статията, както е написано тука, едиствено вярното е заглавието и то от части! Ако искате да научите нещо за точно тази теория която се "пише" във тази статия идете на този адрес: Там е ще разберете точно как стоят нещата!

Сигурно на тия, дето ще цуцат от черните дупки ще им дават кисело млаяко и ще им плащат "вредни" към заплатата. Все пак плазма е туй, не е шега!

Страхотно. Айде сега да се върнем на земята и да си оправим земните проблеми, че тъй като гледам, всичко отива на майната си!

Щото някой те спира да вършиш нещо полезно вместо да охленчваш с хленча си всяка новина за наука.

Колко полезно и практично открие.

За да стане знанието практично трябва да натрупаш достатъчно от него доато пракчитеското приложение стане видимо. Не можеш да приложиш знание, което нямаш. Колелото е станало практично много след като хората са знаели да търкалят кръгли неща.