17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя инвазията е налице - демонична. Следването на страстите ни, ковид-ваксината, 5G, адроннният колайдер Церн, основните медии отварят врати на демоните.

Аха, значи цивилизация, която лети сред звездите, ще ни унищожи, защото малоумниците, които въртят света в момента разсъждават така и това е единствения начин на мислене на всички интелигентни същества извън Земята... Ще ни нападнат защо? Основните твърдения са: защото ние сме на мисленето, щом съм по-едър ще убия дребосъка и ще направя неговото мое; заради ресурсите на планетата ни; за да ни направят роби... Заради начин на мислене. За да успееш на достигнеш ниво на цивилизация, способна да пътува м/у звездите - тип 3 или поне 2 (Скáла на Кардашев), ще трябва отдавна да си преодолял пещерните ценности и начин на мислене, които не са се променили от излизането ни от пещерите, та до наши дни. За да успеем, трябва да има Глобализация(Единен свят) и Нов световен ред(Нов обществен строй), но не в този уродлив и прозрачен(поне за мен) вид, който се опитват да ни наложат някои хора(доста силно написано) от 1990 година насам. В настоящия земен вариант - много по-малко от 0,00001% от населението (1 шепа хора), да определят, как да се случват нещата и разпределят ресурсите, които (чрез първобитните ценности и похвати) вече са завзели и вярват, че това им е рождено право, но вместо в интерес на света, да е само в техен личен интерес. Ако това не се случи, всяка цивилизация от група 0, каквато е земната към момента, ще постигне като резултат самоунищожение в 99+% от случаите. Заради ресурси - ще могат да летят сред звездите, но няма да си ги набавят от тяхната(техните) слънчева/и системи или от ненаселени такива, а ще хабят енергията и ресурсите, за да ходят до Долно уйно(Земята) и за спорта да се конфронтират и избият местните диваци. Не е правдоподобно, според мен. За да ни направят роби - ще могат да летят сред звездите, но явно не са достатъчно технологично развита цивилизация(според експертите от Охфорд) и нямат ИИ, роботи, андроиди и ще хабят енергията и ресурсите, да ходят до Долно уйно(Земята) и за спорта да се конфронтират и превърнат местните диваци в роби. Сериозно? Моите 2 ст`инки - просто споделям личното си мнение.

Такива фермани никой не ги чете, да знайш....

Знаеме ги тия от Оксфорд!

смях в залата: нима зелените човечета ще чакат покана да общуват с нас ?! не , няма да чакат, понеже са по-напреднали от нас, живи + здрави

по тая логика трябва не трябва да палим лампите през нощта, за да не ни видят извънземните.

Ох ако ни нападнат извънземните дано ни откраднат най ценното.... Българския елит...

A политиците ни в елита ли са или не ? Щот ако не са,тогава няма смисъл да идват...

На основата на единствената цивилизация, която познаваме, а тя е нашата, няма основание да се предполага, че извънземните цивилизации ще са мирни. Нашата е изкована в непрестанни войни. Цивилизацията почва от уседналия начин на живот, градове, държави разделение на труда, масово събиране на хора и войни за ресурси. Там дето са трима, двама се уговарят срещу третия, става политика и война.

Не се страхувайте, най-много да отвлечем няколко чалга певици и миски, че галактическите пътешествия са дълги и скучни.

сам

като в скеча с Кито Тодоров: - Има ли според Вас извънземни? - виждал съм, но няма....

Някой беше казал: "Това е като индианците да изпратят сигнал до конкистадорите"

и индианците и конкистадорите са хора и колкото и различни да ти изглеждат, всъщност от гледната точка на различен от хората вид са безкрайно подобни. Мисля редно е до примера с индианците и конкистадорите да даваме и примера с япония и американците. Под дулата на оръдията, Япония насила прекъсва изолацията си, нов ред на практика и бива наложен от САЩ. Следва турболентния период на Ресторяцията Мейджи изведнъж за 20-30 г Япония от затворен остров с робско феодално средвековно общество се превръща в един от водещите военни и индустриални гиганти в Азия. Дори води изключително успешна война срещу Русия, която в онзи момент е в списъка на "великите сили". 60тина г по-късно дори и хрумва да се опълчи и на САЩ.

Но сигналът да е писмо в бутилка. Докато стигне сигналът, докато дойдат... ще са минали много години. Ако до тогава не сме се развили достатъчно, по-добре да идват.

Абе много сме им изтрябвали на извънземните! Те като ни видят на какво сме заприличали, сами ще се държат надалеч.

Що бе, ще им дадем статут на бежанци, по 40 лв на калпак и безплатно здравеопазване.

Според експертите все още не трябва да търсим контакт и това е разумното. Защото в доста лаборатории по планетата, оказва се, не само са търсили контакт, но и са поддържали отношения с - например, корона вирусите. И каква стана тя ... Инвазия не, ами ... А да не се окаже, че неподозирано тези вируси са от извънземните ...

Няма ко да се косят учените - ние и без външна цивилизация съсипваме планетата, като я замърсяваме, черпим безогледно ресурсите и, избиваме живота по нея... Даже и да са имали намерение да ни завземат ще се откажат.

Как да няма доказателства за съществуването на извънземни? Колко филмчета и снимки бяха разсекретени и доказано бяха реални? Само поради това че не сте седнали на една маса да си поговорите с някое извънземно, значи ли това че не съществуват?

отговора на втория ти въпрос и точно 0 в момента извънземните са точно толкова истински колкото и Дядо Коледа. Нали както казваш, това че не сте на една маса да си говорите, не значи че го няма.

ох, то щото си нямаме достатъчно планетарни проблеми, сега и за извънземните да ги мислим. Още ще ни страхувате ли?

Какво да те страхуват повече. От всякъде те дебнат джендъри и ваксини. Ти си готов.

Ами, за дебнането - дебнат - ето те първия тройно ваксан джендър. Скочи веднага

Казваш го като нещо лошо. :)))) Сигурно и очилата са признак на буржоазна принадлежност, а? Да, не говорим за редовното къпане. :)))

Аз му намерих цаката - абстрахирАх се!

ще започнат да зачестяват такива новини.сменят един страх с друг. готвят мащабна холограма.

Масите не се вързаха достатъчно, на смешни войни, пландемии и икономически сривове и гражежи.... време е за следващото ниво от програмата... ама като ни знам ше грабнеме пуканките да гледаме и ще трябва на следващо ниво напрао да се ходи.....

Онова нещо дето - дойде отгоре на слънчевия диск, пресече го между Марс и Земята, извъртя се отдолу към Юпитер и офейка пак нагоре в ускорително темпо, въпреки че по всички закони би следвало скоростта му да намалява. - имаше крайно неестествена форма за космически камък - имаше също и неестествен спектър за космически камък Дойдоха, разузнаха и кой знае какво ще последва

И трите ти "необичайни" точки бяха опровергани, това беше просто камък.

...ли? Ами Ш,Н и БТ !

Чудесна алтернатива, на ядреното самоунищожение. След като ония страхливец Путайн не иска да натисне копчето. Байдън също го е страх. И Си и Ким... Дано извънземните оставят само хлебарките. Пинса ми от глупаци. Явно сме задънен клон на еволюцията е време да дадем път на нещо ново.

ми давай бе.. още днес... блок -> последен етаж -> скачане... дерзай...

Аз искам да ме държиш за ръката. Нали си смел мъжага. Аз няма да си отида кротко. Не е ефективно. ;)))

не държат джендъри за ръцете

Ще, ще. :)))