Учени откриха цикли в силата на земното магнитно поле

Живота на планетата се влияе от силата на магнитното поле

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понякога става за секунди. Ако бяха ме попитали, бих им показал графиката на магнитното поле от мястото където живея. Правя я от 8 години. Промяната на магнитното поле би трябвало да следва промяната на климатичната годишна температура и да има формата на синусоида. В общи линии е така, но много често се различава и то с много. По промяната може да се предскаже кога ще има земни трусове. Втората десетдневка на Август е една от най-земетръсните. В момента графиката е на относителния максимум. Чакам същата да тръгне надолу. Ако промяната стане рязко и с много, ще има силно земетресение. Магнитното поле на Земята е сбор от много “елементарни” полета и съдене по камъни, наноси и други подобни е твърде глуповато. Научих много подробности относно Земята. Най-много се смея на тези които си мислят че климата зависи от хората, а най-жалки са ХААРП-истите. А знаете ли, че ако си паркирате автомобила на едно и също място в една и съща посока (ориентация север-юг) през нощта, то вашата кола ще се намагнетизира от земното магнитно поле и това може би ви действува психично когато шофирате? Стресирах ли ви! Ха, ха ха! Стига ви толкова.

Сега ако обясниш и как магнитното поле влияе на ултравиолетовите лъчи те признах...

Кой си ти бе! Мислиш ли, че ми пука за твоето признаване! Продължавай да си мислиш г-----.

Лекинко бе,чалнат. Нема да се притесняваш и гневиш,да те и у кауна.

То тия неща се знаят от много време, ама англичаните са заети да обвиняват някого е нещо, и са го проспали хахахаха

Наскоро ми попадна списание "Космос" - един от първите броеве. (преди около 50-60 г). Та там ги пишеше тези неща. Явно "учените" от острова, нямат достъп до това списание.

Тези цикли и изменения са известни от около 120 години. Дерзай, неуки народе !

Е, с'я и на магнитите ли ще сложат квоти като на CO₂ ...

Не. Само ше ти дигнат цената на тока. Щото е известно че тока като тече по жицата, прави магнитно поле и значи смущава земното.