Учени предлагат да замразим полюсите

По думите им това може да обърне тенденцията за глобално затопляне

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те не са ли замръзнали!?

Ами ако беше прочел статията, щеше да разбереш защо. Ама ти четеш заглавието и си правиш изводи - голяма грешка

А защо предлагат да пръскаме по полюсите? Там слънчевата светлина е най малко. Това е като да имаш горещ апартамент с южно изложение и да закриваш със щори прозорчето на банята. Най ефикасно ще е да се отразява слънчевата светлина в зоната около екватора до тропиците. При това през лятото тропиците на северното полукълбо през зимата на южното. Останалото време около екватора.

Шефа предложи да замразим заплатите.

Снимката е от Snowpiercer (филмът, не сериала). Документален филм, който показва какво ще се случи, ако изпълним плана за пръскане. :D

Каквато беля сам си направиш, ...

Отколкото можем да си ги представим и да се намери лесен изход от бъдещите проблеми на човечеството и планетата. Интересно е да се върнем към историята с "анунаките" и целта в основата на тяхното идване на земята, изпълнението на която цел е довело до създаването на част от днешните човешки раси.

Няма ли да е по-лесно и евтино просто да садим дървета, вместо да ги сечем? За един учен приятел питам!

Щото 12 милиарда за дървета или за изкуствен канал с морска вода в пустинята могат да свършат работа, иначе всяка година 12 милиарда. Бил Гейтс щеше да ни ваксинира всяка година. Май това няма да стане, ама рептилът работи по задачата да си дърпа милиарди всяка година. И неговите вещества хич не са аерозоли. На полюсите са най-големите запаси питейна вода. Ще отровят всичко после ще ни продават питейна вода всеки ден. Доста по-ефективно от един бустер годишно.

Колко ли е гадно да живееш в подобен свят? Как изобщо издържате на филмите в главата ви?

Ами има два проблема в случая. Първо - къде да ги садиш, като градовете се разрастват. Отделно за да има храна за нарастващото население, трябва да има пасища и площи за земеделски култури. Но дори това да не беше проблем е изчислено, че ако засадим всяка педя земя, която съществува с дървета, това няма да помогне особено за спиране процеса. Та вкратце - не няма да е ефективно. Трябва нещо по-"мощно", което да изпомпа повече CO2 от атмосферата.

И пръскането с Ковид също беше конспиративно но ето,че фактите излизат на яве.Дори фащиската системата ХАРП за промяна на времето с помоща и на самолетите които кръстосваха небето предната седмица времето се промини рязко.Всичко могат да манипулират в днешно време ЕЛИТА!

Мнения, написани толкова неграмотно, показват интелектуалния дефицит на авторите си и обясняват тяхното увлечение по глупости като конспиративните теории. Това, което ме отчайва обаче, е големият брой плюсове по такива мнения, което показва, че оценката за умствения багаж на около 80% от сънародниците ни е за съжаление правилна.

Всичко е действително. Понятието "конспиративни теории" има същия произход, както и "fake news".

За съжаление това е световно явление не само в България!

То като пуснат това вещество как ще се отрази на климата? ѝи къде ще го пускат: около полюсите или по цялата планета? После този варовик като се утаи по повърхността какво ще го правим? Как би се отразил на растенията и земеделието? Това някой изследвал ли го е?

Ами ще се разтвори от дъждовете и ще се утаи като варовик. Какво толкова?

Това после ще го мислят! Стъпка по стъпка.

Ако не проработи тая идея, както е планирана, тогава какво правим ?!? Защото едно е сигурно - всяко нещо, което е създал човек, не е идеално - винаги има странични ефекти!

Че кое е това идеалното нещо което сме създали, че не се сещам? Унищожаваме всичко до което се докоснем!

Всичко искате да отричате, обаче се замислих защо па да пръскат с варовик, ами бял е и не се топи от слънцето. Може би искат да направят огледало, но си мисля, че слоеве от варовикова скала ще станат акумулатори на топлина и съвсем ще разцепят ледниците. А по-долу един се е изказал за занулява ето, ами наистина сме много хора за тая земя и затова няма работа и просперитет за всички, но може по-човешки да се сведе възпроизводството до едно дете. Колкото повече технологии толкова по-малко хора трябват.

Викате кемтреиловете са теория на конспирацията? А Бил Гейтс не бил участвал? Има една секта от 20ина свръхбогаташи,които са толкова изперкали,че се чудят как да погубят целия свят.Няма ли кой да ни отърве от тия не знам.

мога само да кажа - ЕБАТИ ПРОСТИТЕ УЧЕНИТЕ!!!

Утепи учен, спаси планетата!

Мхм.. то заради това в Антартктика има рекордни нива на лед по площ и дебелина... ама нали това някак си не се връзва с "правата линия". А за пръсканите - спрете да лааете срещу гражданската авиация, която представлява над 95% от самолетите, които виждате всеки ден над главите ви... било то с или без следи! Колкото и да не ви се вярва и да искате някой да ви трови, това дали един самолет ще оставя следи в небето зависи единствено и само от метео условията в атмосферния слой, в който лети!

Аха ти ги мериш тези рекордни нива докато сънуваш. Абе защо всички тъпи путлерасти се опитвате да мислите. Ми не можете, бе ! Тъпи боклуци сте.

М/у следите от самолетните двигатели и chemtrails!

Баси малоумните коментари. Как пък няма един за свяст бе. С това тъпо племе България е обречена на хиляда процента.

Закона за запазване на енергията показва, че не може да получиш по ниска енергия без да добавиш по голяма енергия. Няма как да понижиш температурата без да се повиши на друго място. Ако ставаше така на климатиците външното и вътрешното тяло щяха да бъдат в стаята. Е на всичките тия самолети двигателите им ще генерират повече топлина отколкото да предизвикат желаната реакция. като прибавим и топлината при производството им ще е едно харчене на пари с отрицателен резултат.

Става въпрос да се ограничи допълнително енергията от Слънцето! Анадъмо?

Явно някой не е доучил физиката... Отражение бе. Пробвай някой път със и без пердета докато слънцето напича в прозореца. Ще схвснеш

Но за самолетите си прав. Не е начина май

Ама тя основната топлина на Земята не идва от Слънцето идва от течното ядро. Доказателство за това е, че когато има облаци вечер е по топло отколкото ако няма облаци. Ако я поръсят с нещо през деня вечерта няма как да се разсее топлината от ядрото.

санта симплицита! когато е облачно облаците връщат топлината и затова по-бавно изстива повърхността.

И бате Били мазно отстрани се хили... :)

малко (много!) напълно легален кемтрейлс да пуснем!

А да посгреем екватора може ли?

Това и правим от поне 100 години

секи ден небето е кат решетка

Да направим crowdfunding, да си закупим ракети земя въздух, да се обучим и да свалим всеки самолет, който минава над небето ни и пръска...

Ти на Северния и Южния полюс ли живееш?

Все отнякъде се започва? Ти имаш ли хора живеещи там? Ако да, помагай

То от учени който си пъхат пръстите където не им е работата сме на това положение! Тя природата си знае работата. Туморът трябва да се отстанява навреме защото после е късно!

Мизантропията на глобалните филантропи Голяма част от милиардерите и техните фамилни династии са свързани с идеите за контрол над населението Тайната сбирка на “Добрия клуб” в Рокфелеровия университет през 2009 година Денят е вторник, 5 май, а годината 2009-а. Малко преди 15.00 ч. през портата на Йорк авеню N 1230 в Манхатън започват да влизат лимузини с дискретно затъмнени стъкла. На този адрес в отсечката между 63-та и 68-ма улица и Ийст ривър върху 65 декара е разположен кампусът на Рокфелеровия университет – една от най-престижните частни образователни институции в областта на биологията и медицината. Лимузините се насочват към Резиденцията на ректора в североизточния ъгъл на кампуса – модернистична къща с широки отворени пространства, високи тавани и “френски” прозорци с изглед кьм Ийст ривър, построена през 1958 г. по проект на известния архитект Уолъс Харисън, който по-късно създава сградата на Метрополитън опера. Един по един в къщата влизат известните в цял свят милиардери Бил Гейтс, Уорън Бъфет, Джордж Сорос, Дейвид Рокфелер, Тед Търнър (създателят на CNN), телевизионната баронеса Опра Уинфри, Майкъл Блумбърг, както и други по-малко популярни, но не по-малко богати персони, като например Ели Броуд, спечелил богатството си от застрахователен бизнес. Общият знаменател, който ги свързва, е амбицията да “спасят света”. Тайната сбирка е наречена “Добрият клуб”. Не е обявена предварително, но след това фактът на провеждането й е пуснат контролирано в един не особено популярен нюйоркски сайт, а оттам е отразен във всички водещи медии – от телевизиите NBC и CNN, през Wall Street Journal, британския The Times и левичарския Guardian и всякакви издания от Европа, та чак до Тайван и Австралия. Инициатори на срещата са били Гейтс, Бъфет и Рокфелер, а поводът – световната икономическа криза, белязала провала на неолибералния модел. Продължила е близо 6 часа, а всеки от участниците е имал 15 минути за изложение. Накрая се оформило единодушие около няколко общи цели. Най-важната сред тях – набелязване на стратегия, в която нарастването на световното население е изведено като “потенциално катастрофална заплаха за околната среда, социалното и индустриално развитие”. На 1250 км от залата, в която заседават “спасителите”, се намира градчето Елбъртън, щата Джорджия. В околностите му се издига тайнствен монумент, наричан от някои “американският Стоунхендж” – пет гранитни плочи, близо 6 м високи, с тегло повече от сто тона, издигнати през 1979 г. по поръчка на анонимен дарител. Освен някакви мъгляви астрономически показания, на тях са изписани на осем езика “указания за Ерата на Разума”. Основното в тях са: контролът върху населението – поддържайте числеността на човечеството под 500 милиона души в постоянен баланс с природата; евгениката – направлявайте мъдро раждаемостта, като подобрявате пригодността на поколението; световното управление – общ световен език и световен съд. През годините мнозина са се възмущавали от този странен монумент, определяйки го като сатанински и луцифериански. Наскоро го стори и Марджъри Тейлър Грийни, член на американския Конгрес. Разбира се, между сбирката на “Добрия клуб” и гранитните плочи в Елбъртън формално няма нищо общо. Не ги споменавам редом дори заради местните слухове в Джорджия, че зад издигането на монумента стои Тед Търнър, който споменахме като участник в “Добрия клуб”. По-важното е, че това са белези за вярвания и амбиции сред част от глобалния елит, решил да “спасява света”. По-широкият исторически контекст може да проясни картината. Голяма част от споменатите милиардери и техните фамилни династии са свързани от десетилетия с идеите за контрол над населението. В началото на ХХ век тяхната филантропия, придворни учени и хранени глашатаи са ентусиазирани пропагандатори на прогресистката обсесия по евгениката – антихуманната биосоциална “наука”, че право на съществуване имат само генетично съвършените, докато болните и увредените трябва да бъдат изолирани, насилствено стерилизирани и дори евтаназирани. После Хитлер и нацистите вземат наготово тези човеконенавистни идеи. И това не са някакви “теории на конспирацията”, а безспорна историческа фактология, по която има стотина вагона с книги и документи. История, която трябва да ни прави предпазливи и здравословно скептични, когато днес глобалният елит лансира поредна порция “спасителни идеи”. Например - за овладяване на пандемията чрез задължителна ваксинация, вместо да речем с профилактика с ивермекитин, който за разлика от ваксините, е тестван успешно върху хиляди хора с всички методи на съвременната медицинска наука от голяма група американски лекари. Но ивермектинът отдавна е с отпаднал патент и струва стотинки, което го прави безинтересен за производителите на милиардите дози нови ваксини, притежавани от глобалния елит. Или пък “зелената” психоза, с която ни тикат към “ново средновековие”, в което транспортът – коли, самолети – ще стават все по-скъпи и следователно недостъпни за масовия човек. Първото условие за всеобхватен контрол върху поведението на дадена група е като ограничиш движението й. Има ли наивници, които вярват, че “зеленият план” на бюрокрацията в Брюксел, който предвижда забрана на автомобилите на бензин, дизел, пропан бутан и метан след 2035 г., означава, че дотогава ще бъдем залети с евтини, усъвършенствани електро- и водородни автомобили, а Европа покрита с необходимата инфраструктура за зареждането им, така че пълноценно да заместят двигателите с вътрешно горене? Напротив, резултатът ще е по-малка мобилност и по-голяма зависимост на хората. Да не говорим за идеята на Бил Гейтс – да се преминело към синтетично “месо”, за да се премахне животновъдството, което “замърсявало” околната среда с газовете, изпускани от добитъка. Животновъдството откакто свят светува дава поминък и някаква степен на продоволствена независимост на милиарди по света. Да оставим настрана какво ще има в синтетичното “месо” и как ще се отрази дългосрочно на човешкото здраве. Въпросът е кой ще произвежда синтетичното “месо”? Със сигурност няма да е дребният животновъд в Странджа, Хималаите или американските прерии. Ще го произвеждат централизирано корпорациите на глобалния елит. Своеобразна нео-феодализация на обществото, където храната е собственост на господарите, които я използват като средство за социален контрол. Това са само щрихи, които илюстрират същинския проблем на нашето съвремие – гигантското настъпление на глобалния елит срещу индивидуалната свобода. Част от този проблем е, че глобалистите, като например тези от “Добрия клуб”, който споменахме, налагат своите идеи, заобикаляйки легитимните канали на демокрацията и суверенните държави. Както многократно съм писал, няма нищо случайно в глобалисткия курс към наднационално управление чрез мрежа от международни бюрокрации (организации), които са откъснати от демократичния контрол на гражданите и са селектирани от глобалния елит. Господство на неизбраните, които регулират човешкия живот, здраве и ценности. Налагат на държавите “стандарти” и “стратегии”, писани от акулите на глобалните филантропи. Но често под маската на филантропия иде реч за откровена мизантропия.

Ето това са световните психопати! Как ще се отрази това пръскане на придодата, на животните, на океанската флора и фоуна, на растенията, на селското стопанство, това не ги интересува... Важното е да оставят психопатната си безумна следа... То богат не се става с добри дела или с високо морални дела... Алчност,и продажност на хората им позволява да вършат това...

Se taia

Ами ако беше седял в час по химия в 6ти клас, щеше да знаеш какво е калциев карбонат, ама на, явно не си стоял.

и ся ко стана? Някой нещо да каже?

"Няма нищо по-страшно от невежеството в действие."

Туй са от конспиративните теории, не е възможно.

Да пръскат от самолети, да затъмняват Слънцето, да контролират климата... Не това не е възможно. Това са някакви фантасмагории, конспиративни теории... Опа!

Я па предлагам да продаваме хладилници на ескимосите...

А кем трейлсовете беха конспирационни теории ...

Все оше са.

аз предлагам да замразим учените.

Да замаразим бил гей тс, сорос, рокфелер, ротшилд, търнър, бъфет, шваб...

направо да ги изпарим

Научиха се да живеят на субсидии от държавата и сега пак измислят безумни и опасни неща само и само да вземат някой милиард! Тия номера все още ни ги продават като грижа за нас...