Учените, родени на Коледа

Те са открили гравитацията, елементът титан и много други неща

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Липсва и известния руснак роден на тази дата - Сергей Николаевич. Той е известен с това, че изпил 4 бутилки водка за 1 час, без да повърне и открил алкохолизма !!!

Току що се изпиках на паметника ти в южния парк

който настройва хората срещу САЩ.

И един бележит българин, макар и не учен - на Коледа (по стар стил) е роден и Христо Ботев.

учените заченати на 25.03 Или татковците боднали на 25.03... и що няма статия за всяка друга дата?

заченатите на тази дата (25 март) - деня на майката, са се родили днес в деня на бащата

Без наука още бихме живели като в Каменната ера, а не като в Средновековието. пп: И Античността, Средновековието, Ренесанса и т.н. се пишат с голяма буква. Не е кой знае какво, но е приятно, така.

Молещите се на колене на в какъвто там бог вярват веднага са ти напраскали минуси. Ама иначе като се разболеят, пият антибиотици, вместо да се помолят за изцеление, хаха!

Гогов е чувстителен към критика, просто. А аз му симпатизирам на човека. Макло е недоограмотен, маклко е неподготвен, ама самат идея, че пише за наука е обнадеждаваща. Коя в днешно време иска да пише за наука? Подкрехпям го с две ръце и му желая Честита Коледа!

те просто са родени на 25 декември. Всички знаете че тази дата е нарочена за Коледа в редица страни. В други е на други дати и дори тук беше така преди години. Не е известно кога точно е роден Исус Христос, коя година, да не говорим за месец и ден. Иначе, вероятно е имало такава личност... вероятно.

НАЙ-НЕНОРМАЛНАТА СТАТИЯ КОЯТО МОЖЕ ДА ПОЯВИ! ПРЕЗ 25.12.16.....Г,, ПРЕЗ 25.12.18...Г., КАКВА КОЛЕДА Е БИЛО!? ДА СТЕ ЧУЛИ ЗА РАЗЛИЧНИ КАЛЕНДАРИ ПРЕЗ ВЕКОВЕ! аааааааааааааааааа!

Единствен от изброените Нютон е наистина велик учен: физик, математик, химик. Пропуснато е едно от най-великите му достижения - заедно с Лайбниц са създатели на т.н. диференциално и интегрално смятане, което борави с безкрайно малки величини, давайки краен резултат.

Представяте ли си колко тъпи трябва да са путлерастите сложили минуси? Чак пък такава омраза към англосаксите е рационално необяснима. Фактите са, че Нютон е абсолютен великан в науката и смея да кажа, че дори няма равен.

Има равен, както всеки друг учен и Нютон е стъпил на раменете на други великани преди него, такъв пример е Йохан Кеплер, който много преди Нютон е бил запознат с интегралното и диференциалното смятане. Преди Кеплер е имало други и така до ден днешен.

Аве троле, в науката има постижения а не мохленско тролене. Руснак създава Неевклидовата геометрия - Николай Лобачевский - ректор на Казанския университет. Рускинята София Ковалевская защитава докторат по Диференциалните уравнения и е първата в света жена-професор. На посредствения студент Айнщайн жена е хърватката Милева - единствената жена в университета и с блестящо образование. Ученият Милева нашепва на Айнщайн формулата Е=мс2. Айнщайн става известен....след като съплеменниците го уреждат да работи в Патентното бюро в Цюрих като канцеларски плъх - там Айнщайн започва да краде чужди открития,за което получава протестите на самите учени. Айнщайн получава "нобел" чак на ДЕВЕТИЯ опит и то за чуждото откритие "Фото електричен ефект".

Козлето Коки родено на Коледа. Стана най хубавият курбан на Горна баня за 2 февруари....

че са родени на коледа е спомогнало за откритията или просто са се родили гении